Newbie wishlist for Astrid

 
 
Märket Newbie från Kappahl har fått in så mycket höstfint till de små och här ovan kan ni se lite av det jag fastnat för som jag gärna skulle ha i Astrids garderob. Ja det är helt klart minst lika kul att köpa kläder till henne nu som till sig själv om inte ännu roligare! Måste försöka uppdatera min garderob lite till hösten också då jag börjat tröttna på det mesta jag har vid det här laget ;)


Sista chansen!

1. HÄR  |  2. HÄR  |  3. HÄR  |  4. HÄR  |  5. HÄR
 
Nu börjar sommarens reor att närma sig slutet och hos nelly.com kan du nu få upp emot 70% rabatt på härliga modevaror i deras rea! Hur grymt är inte det? Ni kan se några av plaggen som finns att fynda på rean i kollaget ovan!


Mixing patterns and materials...

Shorts, bombarjacka och halsband - H&M, Linne - Gina Tricot, Sneakers - Åhléns, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



All black everything?!

Jeans - Mos Mosh, T-shirt - Lindex, Fransväska - Gina Tricot, Wedgesneakers - Nike, Solglasögon - Ray Ban, Armband - ungcancer.se, dyrberg och kern och pearls for girls
Posted in: Mina outfits



Rainy days never ends...

Chinos - Zara, Blus - Bik Bok, Skinnjacka - HÄR, Sneakers - Åhléns
Posted in: Mina outfits



Kenzo Kalifornia Medium

 
 
Blev helt förälskad när jag fick syn på denna väska från märket Kenzo. Alla drömmer vi väl om någon eller några designerväskor och jag har alltid tänkt att en dag ska jag äga en klassisk och snygg designerväska men har aldrig egentligen haft siktet inställt på någon särskild. Men nu tror jag att jag hittat väskan som kanske tar sig in på den drömlistan. Att den kostar 6735 kr gör ju att det inte är något man bara spontanshoppar direkt utan här krävs lite fundering och avvaktan för att se om det verkligen är den väskan jag vill ha eller om jag ska satsa på en annan.
 
Vad tycker ni om väskan? Har ni någon drömväska, i så fall vilken?
Posted in: Madde tipsar!



Once upon a time in june....

Tunika/klänning och skärp - Gina Tricot, Shorts med spetskant - HÄR, Bombarjacka - Weekday, Skor - H&M, Solglasögon - Ray Ban, Armband - ungcancer.se och H&M
Posted in: Mina outfits



Animalprinted sneakers

Gjorde ett riktigt fynd om ni frågar mig. Hittade dessa snygga sneakers på Åhléns rea och kunde inte låta bli att slå till. Fick ge ynka 209:- för dem vilket de helt klart var värda, så jäkla sköna!
 
Posted in: Shopping



It's been a long time...

Hej vad tiden flyger fram och jag känner att jag saknar bloggandet en del faktiskt. På sista tiden har tiden inte riktigt räckt till då vår lilla dotter, som nästa vecka blir 5mån(vart har tiden tagit vägen?!?), tar upp mycket av tiden samtidigt som min sambo har semester så vi har passat på att umgås hela familjen. Den tid då jag skulle kunna jobba med bloggen är främst på kvällen när Astrid somnat men vi har datorn i sovrummet där hon ligger och sover vilket gör det hela svårare. Tanken är att vi ska skaffa en laptop så då blir det lättare att hålla igång uppdateringar och även svara på era kommentarer.
 
Jag är bättre på att uppdatera på instagram så följ mig gärna där, heter Maddisenj även där. Tänkte bjuda på några av mina senaste bilder från instagram här;
 
En mysig charkkväll med mina tjejer, så gott!
Spenderade närmare 5 dagar i sommarhuset i Stockholms skärgård och blev bortskämd med fina solnedgångar
Har lagat lite smakportioner till lill-tjejen som är väldigt förtjust i att få testa vanlig mat!
Njutit av fantastisk kantarellsmörgås med egenplockade gula kantareller
Posted in: Allmänt