Grey on grey

Linne - Lindex, Kimono - H&M, Jeansshorts - H&M, Skor - Nike, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Vilken hjälte!

MIna godingar, dock inte en bild från idag
 
Hej på dig!

Allt väl denna torsdag? Här har vi sjuka barn för 6:e dagen på raken och har varit en sväng till vårdcentralen. Astrid har haft över 40 grader feber sedan i måndags kväll och det har varit svårt att få ner tempen trots given Ipren och dessutom har hon knappt ätit något så vi ville kolla upp henne lite. De tog halsprov och stick i fingret och vår lilla 3-åring sa inte ett ljud vid någon av provtagningarna, vid blodprovet tittade hon lätt fascinerat på när blodet sögs upp i det lilla röret. Vilket hjälte hon är!! Jag är så sjukt imponerad av vår stora tjej så det är inte klokt!! Proverna visade ingen bakteriell infektion utan det ser ut som att det är något virus. Läkaren vi träffade sa att om febern inte ger med sig under helgen så skulle vi kontakta dem igen så får vi ta lite andra prover.
 
Så nu hoppas vi att febern ger med sig och att vi får pigga och friska barn till helgen! Just nu sover båda tjejerna och jag tänkte passa på att lägga mig och njuta lite i solen en stund. Sen blir det bus med mina två godingar, äta glass, kanske bada lite beroende på status på Astrid och bara mysa!
 
Vad ska ni göra denna torsdag?
Posted in: Allmänt



Stylish summer!

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Skirt / 2. Top / 3. Sneakers / 4. Playsuit / 5. Dress / 6. Dress / 7. Top / 8. Playsuit

Posted in: Mode och trender



Close up - our garden

 
Knäppte några snabba närbilder på några vacrka ting i vår trädgård här om dagen. Jag gillar faktiskt de utblommade maskrosorna, tycker de är vackra faktiskt. Alldeles dunbollsliknande och läckra!
Posted in: Foto av mig



Med solen som batteri

Inlägg i samarbete med lampan.se
 

Nu när sommarvärmen verkar vara här för att stanna vill vi mer än gärna hänga så mycket som möjligt på altanen både dagtid och kvällstid. Du som följt mig under våren vet att vi hade ett projekt med altanen i år, nämligen att lasera golvet och det har vi nu gjort. Dock har jag inte hunnit visa er det än men resultatbilder kommer. I samband med att vi fick klart golvet blev jag även sugen på att piffa och fixa till uteplatsen så mysigt som möjligt. Vi har köpt en del blommor och ska köpa lite mer. Men något som saknas är ljuskällor av olika slag. Jag har tänkt att vi främst ska satsa på solcellsbelysning då vi har sol på vår altan från att den går upp på morgonen till den går ner på kvällen.

 

 
 

 

Just nu finns det snygga solcellslampor hos lampan.se. Några av mina favoriter från deras sortiment ser ni på bilderna ovan. Den hängande lampan kostar bara 95:- och den skulle jag lätt kunna tänka mig att ha lite varstans på altanen då den bara är så himla fin! Är även sugen på att lägga till lite solcellsbelysning för att lysa upp trädgårdsgången samt garageuppfarten men är lite osäker på vad jag vill ha där så det får nog vänta lite. Men jag tycker helt klart att ni ska spana in utbudet hos lampan.se, kanske hittar ni en ny favoritlampa?

 

Inlägg i samarbete med lampan.se

Posted in: Madde tipsar!



Levi's 501

Jeansshorts - Levi's, T-shirt - Lindex, Kimono - H&M, Skor - Adidas Superstar, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Temperature rising!




Ett par bilder från igår innan Astrid blev sjuk.

God morgon!

Hur mår du i värmeböljan? Tänk att vi haft högsommarvärme i princip hela maj, fantastiskt! Med mig är det bara bra, lite träningsvärk efter löprundan igår bara. Dock blev det vab idag då Astrid tempade upp till 39 graders feber igår kväll och hade fortsatt samma temp nu på morgonen. Moa körde tre dagar med hög feber i helgen men var idag feberfri. Stackars tjejer att behöva ha hög feber i den här värmen. De har inte så mycket andra symtom så kanske är en kombination av värmen och något virus.

Så idag blir det en lugn dag hemma. Tjejerna sitter och leker lite nu och så har vi tittat lite på tv. Jag ska ta mig en kopp kaffe och svara på era kommentarer samt gå igenom bilderna från gårdagens outfit. Sen dyker upp här lite senare! Ska även passa på att lägga mig i solen och njuta lite när tjejerna sover sen!

Hoppas du får en riktigt fin dag ❤
Posted in: Allmänt



It's all about the ash!

Inlägg i samarbete med ginos.se
\n
 
\n
 
\n
\n

När det kommer till mitt hår är jag väldigt petig när det kommer till färgen. Jag har alltid gillat att testa mig fram när det kommer till framförallt färgen på mitt hår men kommer alltid tillbaka till den kalla blonda nyansen som jag uppenbarligen trivs allra bäst i. Jag har varit mörkbrun, ljusbrun, orangefärgad och guldigt blond men det är den kalla och askigt blonda hårfärgen som jag trivs allra bäst i. För att få till den perfekta askiga färgen kan man använda silverschampo vilket jag gjort många gånger. Jag har testat flera olika märken och det är långt ifrån alla som är bra! Den senaste produkten jag testat för att försöka få håret mer askigt är en färgbomb från märket Revlon. Den använder man som en form av inpackning på redan färgat hår efter att man har schamponerat håret. På instruktionen står det att man endast ska ha den i 3 min men då tycker inte jag att den fungerat särskilt bra på mitt hår. Fick då tipset av min frisör att flera av hennes andra kunder som gillar askigt hår har i den i typ 10-15min och på så vis uppnår bättre effekt. Så självklart har jag testat det och mycket riktigt, det blev genast bättre resultat! Så ett litet tips till er andra därute som gillar askigt blont hår är helt enkelt att om ni använder färgbomben från Revlon i färgen platina blond borde ni testa att ha den i en längre stund än vad som rekommenderas på förpackningen😉

\n

 

\n
\n
 Älskar denna askiga ton på håret!
\n

 

\n

Hos ginos.se hittar du ett stort urval av silverschampon från flera välkända märken som t.ex. Maria Nila och Matrix. De har det mesta du kan tänkas behöva för just ditt hår gällande styling, inpackningar, schampo/balsam osv. De erbjuder snabba leveranser och fri frakt och har även makeupprodukter, parfymer och annat inom skönhetsvård.

\n
\n
 
\n
Inlägg i samarbete med ginos.se

Posted in: Allmänt



Mors dag




Tänk att jag har turen som får vara mamma till dessa två underbara energiknippen till tjejer. Helt magiskt!! Har spenderat dagen med dem, deras pappa, min mamma och min bror. Vi har varit hemma hos oss och ätit mumsig jordgubbstårta som mamma bakat, lekt i trädgården och ätit grillad kyckling och ljummen rotfruktssallad till middag. En underbar dag ❤
Posted in: Allmänt



Let's go beachin'

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Sunglasses here / 2. Yellow bikini top / 3. Yellow bikini panty / 4. Pink dress / 5. Smock bikini

Posted in: Mode och trender



Nyklippt utan ansträngning

Inlägg i samarbete med bygghemma
 

 

Du sitter där i din solstol, njuter av lugnet och solens varma strålar på huden när någon plötsligt drar igång en gräsklippare som brummar värre än en traktor. Lugnet är som bortblåst och solstolen känns inte fullt lika skön längre. Kanske känner du att det där borde vara jag då gräset återigen hunnit skjuta i höjden, men kanske kan det vänta tills i morgon?! Eller kanske är det just nu som är den som drar igång gräsklipparen i tid och otid och tycker att det är ett helt okej sätt att få sig lite vardagsmotion. Vem du än är så behöver gräset oavsett klippas med jämna mellanrum när du bor i hus och det sköter sig inte själv eller?

 

 
 

 

Idag går det ju faktiskt att få till gräsklippningen utan minsta ansträngning från dig som husägare. Lösningen heter robotgräsklippare vilka man ser mer och mer i var och varannan trädgård idag. Just nu har de smarta robotgräsklippare på bygghemma. De erbjuder flera olika märken i flera olika prisklasser och på hemsidan får man även en tydlig guide över hur du ska tänka vid köp av en robotgräsklippare. Detta tyckte i alla fall jag var väldigt bra då det inte alltid är så lätt att hitta rätt i djungeln av produkter idag och man vill inte gärna att det blir fel när det handlar om större summor pengar. Så kanske skulle man införskaffa sig en robotgräsklippare som får sköta markarbetet så man själv kan passa på att luta sig tillbaka i solstolen när barnen sover istället för att springa runt och klippa gräset för egen maskin?!

 
 
Inlägg i samarbete med bygghemma
Posted in: Allmänt



Rainbows for my eyes

\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
Klänning - H&M, Tofflor - gamla, Örhängen - H&M, Solglasögon - Gucci
\n
\n
\n

Posted in: Mina outfits



Glöm inte mamma på söndag!

På söndag är det morsdag och kanske vill du uppvakta din mamma lite extra men vet inte riktigt vad du ska köpa eller göra. Här kommer några tips på fina presenter till morsdag hoppas du hittar något du gillar♥
 
 

This post contains adlinks from Adviral



Bordslampa / Mikael Kors wallet / Mikael Kors halsband / Smeg Brödrost / Ljusstake / Prada Parfym


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

 



Tavla / Vaser / Mobilskal / Bok / Tränings Tights

Posted in: Madde tipsar!



The perfect location!

Inlägget innehåller adlinks
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
Klänning - Asos.com, Väska - Gina Tricot, Skor - Asos.com, Armband - Syster P och Edblad, Örhängen - H&M
\n
 
\n
Inlägget innehåller adlinks

Posted in: Mina outfits



Vatten, vatten....

Inlägg i samarbete med wexthuset.com

 

Nu när sommaren är här med besked och solen lyser med sina härliga värmande strålar varenda dag då går det åt en hel del vatten till såväl oss människor som växter. I år har jag verkligen satsat på mycket växtlighet på altanen med blommor i stora krukor, hängande amplar, rasslande bambu och blommande träd. Det ger en mysig och ombonad känsla som jag verkligen trivs med. Sedan har vi även pallkragar med lite smått och gott, diverse grönsaksplantor i kruka samt en rabatt med perenner som vi planterade förra året. Det är så härligt på våren när allt börjar växa igen och det även så småningom börjar blomma för fullt.

 

 

Nu när det är så varmt som det varit en längre tid så krävs dock en hel del vatten för att hålla alla växter vid liv. Varenda kväll vattnar vi samtliga blommor och då används såväl trädgårdsslang som vattenkanna. När det varit extremt varmt och torrt en lång period händer det även att vi kör vattenspridaren på gräsmattan en stund för att den inte ska bli alldeles gul och uttorkad, men det händer bara ibland. Detta vattnande är ju lätt när man håller sig på hemmaplan men i sommar när semestern är här så vet jag ju att vi kommer ge oss iväg på lite resor och då gäller det att hitta något som fungerar åtminstone ett par dagar. Antagligen blir det att fråga min bror om de kan vattna varje dag vi varmt väder då de endast bor ett stenkast från oss. Men det vore ändå skönt att kunna hitta ett system som sköter sig själv vid sådana tillfällen.

 

 

Hos wexthuset.com finns mängder med olika bevattningssystem. De erbjuder såväl olika kopplingar för vattenslangar som munstycken, vattenkannor, krukbevattning(för självvattning kortare perioder), solcellsdrivna bevattningssystem och mycket mer. De har verkligen ett brett sortiment som är värt att kolla in. Själv är jag lite sugen på någon form av krukbevattning, som ni kan se i bilden ovan, då det både verkar smidigt samtidigt som det blir en vacker dekoration tillsammans med blomman som ska vattnas. Annars tycker jag att det fungerar bra att vattna med trädgårdsslangen då vi nu skaffat oss en omkopplare så vi kan ha en slang på baksidan och en på framsidan vilket underlättar vattnandet mycket. Sedan tycker jag att det är viktigt att ha ett bra munstycke som kan korrigeras utifrån vad man vattnar!

 

Inlägg i samarbete med wexthuset.com

Posted in: Allmänt