Söndagsinspiration

 
Vad passar bättre en söndag än massa härlig inspiration. Dessa bilder fångade min uppmärksamhet denna söndag och jag kände bara att jag ville dela med mig av detta härliga till er kära läsare!! Nu vill vi ha ännu lite varmare väder tack :) Alla bilder hittade jag på pinterest!
Posted in: Inspiration



Ask me anything!

 
Då ni är många nya här inne och även många gamla trogna läsare så tänkte jag att vi kör en frågestund. Så passa på att ställa de frågor du undrar över här så svarar jag i ett inlägg(eller fler beroende på hur många frågor det blir) lite senare i veckan!
 
Vad vill du veta?
 
Posted in: Allmänt



Jobbhelg, vårkänslor och shopping

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
God morgon!
 
Hur mår du denna lördag? Hoppas allt är bra och att du har några härliga planer framför dig! För min del innebär morgonen att jag ska få gå och lägga mig då jag har jobbhelg denna helg och då jobbar natt. Så mina planer för dagen är att sova till runt 15-tiden och sedan umgås med familjen, mysa och leka med barnen och pussa lite extra på sambon innan det är dags för ännu en natt på jobbet innan jag är ledig några dagar!
 
Jag är så sugen på att förnya min garderob hela tiden,haha. Vet inte vad som tagit åt mig, vill typ byta ut allt jag har(vilket varken är ekonomiskt eller bra för miljön men ändå). Men hur snygga saker är det inte i kollaget nedan? Vill har typ allt det där.
 
Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar med en till natt på jobbet samt orkar med mina små kottar till barn i eftermiddag! Ha en underbar lördag kära du!
 

This post contains adlinks from Adviral



Scarf / Solglasögon / Tröja / Stövlett / Väska / Kjol

 

Inlägget innehåller annonslänkar

Posted in: Allmänt, Madde tipsar!



Jordnära toner

Topp - Lindex, Jeans - Levi´s, Kappa - H&M, Sjal - H&M, Solglasögon - Ray Ban, Sneakers - Scorett, Örhängen - H&M
Posted in: Mina outfits



Inspirationen är på topp!

Detta inlägg innehåller annonslänkar
 
När solen skiner och våren äntligen är här blir jag så peppad att göra i ordning både inne och ute här hemma. Inspirationen känns på topp och jag älskar att klicka runt på olika nätbutiker och inspireras av alla härliga produkter. 
 
Jag hittade dessa fina saker från märket ERNST och visst är det många fina saker?! Dessa skulle ju passa både inne och ute framöver. Just nu får du dessutom 20% rabatt på alla produkter från just detta märke så missa inte det!
 
Nu laddar jag för att inleda mitt helgjobb som består av natt i dagarna tre med start ikväll! Har hunnit sova lite drygt 1h på dagen och innan det var jag på uppföljningsamtal på förskolan angående Moas inskolning(inga problem så det känns riktigt skönt) och efter det blev det ett besök hos naprapaten som låste upp säkert 40 låsningar i hela ryggen och nacken, inte konstig att jag haft ont i huvudet/bäckenet/skinkan m.m. på sista tiden.
 
Hoppas ni har en fin torsdag! Kramar från mig
 
1. TEKANNA | 2. LJUSLYKTA  | 3. VAS | 4. VAS | 5. GLASVAS | 6. VAS | 7. KUDDE
 
Detta inlägg innehåller annonslänkar


Vilken vårdag!!

 
Hej!
 
Wow vilken underbar vårdag vi har haft idag, här kan vi prata om att ha hunnit ladda både batterier och d-vitaminlager! Jag har varit ledig med mina tjejer, solen har lyst hela dagen och det har varit 11 grader varmt i skuggan, magiskt!
 
Efter frukost och lite lek klädde vi på oss och tog en promenad till biblioteket. Där träffade vi barnens kusiner och deras faster och lekte lite och lånade med oss några nya böcker hem. Strax innan lunch gav vi oss iväg hemåt och då bestämde vi med kusinerna att vi skulle ses efter lunch och sovning för de minsta och leka ute i det härliga vädret. Så i eftermiddag har vi hängt i vår trädgård och i lekparken här vid oss och bara njutit av vädret. Vi till och med åt mellis och fikade ute på altanen, det om något är ju vår! Fy sjutton vad härligt! Jag och Astrid passade på att baka en sockerkaka som vi kunde bjuda på också medan Moa sov, perfekt!
 
Så det har varit en riktigt bra dag med andra ord. Nu ska jag köra in maten i ugnen och snart kommer sambon hem. Sedan ska jag hem till en kompis för middag och häng med mina bästa tjejkompisar, vi kör middag en gång i månaden och turas om att bjuda varandra, en fantastiskt bra tradition för annars är det svårt att få ihop det att ses!

Hur har vädret varit hos dig idag? Hoppas ni också haft en fin dag. Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Colorfood - nyttigt, enkelt och gott!

 
 
Idag har jag testat den nya hälsorestaurangen Colorfood i centrala Eskilstuna. De erbjuder färgglada sallader, smoothies fyllda med superbär, shots och kallpressade juicer på frukt och grönsaker. Deras koncept passar såväl vegetarianer som veganer och oss andra som är mer allätare men som gärna vill leva lite mer sunt och bli mätt på ett bra sätt.
 
Man kan välja att antingen gå in i restaurangen och beställa eller beställa via deras app. Jag testade att beställa via deras app och fick då 50% rabatt på min första beställning vilket kändes otroligt lyxigt och värt. Jag beställde en asiatisk räksallad, en acaibowl och en kallpressad juice och det gick väldigt smidigt att beställa och betala via appen. Man kunde även se när de förberedde min beställning och sedan stod det när den var klar att hämtas. Det tog inte mer än 5-10min så var min beställning färdig att hämta. De har då en "app-vägg" där de hänger alla beställningar de fått in via appen när de är klara och då går man bara in och plockar med sig sin påse hem. De skriver ditt namn på påsen och så ligger allt förberett i den, otroligt smidigt!

Jag åt salladen till lunch och den mättade riktigt bra, acaibowl och juice till mellanmål och acaien fick jag inte har i fred utan Moa åt nog upp i alla fall hälften,haha! Allt var så himla gott och kändes så fräscht! Jag kan starkt rekommendera denna restaurang om du vill äta ute eller hämta färdigmat och vill vara lite nyttig, så gott och fräscht! Älskar konceptet och hoppas verkligen att det kommer fungera här i stan.
 
För er som bor i Eskilstuna så ligger det på Rademachergatan mitt emot Eskilstuna Kuriren! 


Krämig vitaminbomb!


Jag gjorde en riktigt god smoothie till frukost idag när jag klev upp strax efter 13-tiden. Plockade ihop lite av det vi hade hemma och det blev en krämig, smakrik och otroligt god vitaminfylld smoothie så tänkte dela med mig av receptet här;

Till 1 stort glas:
▪︎ 1 banan
▪︎ 1,5dl blåbär
▪︎ 1dl mango
▪︎1/2 avokado
▪︎ 2dl vaniljyoghurt med mindre socker

Mixa slät och njut av en god och mättande smoothie ☺


God morgon, god natt




God morgon på dig kära läsare!

Allt väl denna måndag? Jag har precis landat hemma i sängen efter en natt på jobbet. En lugn natt som ändå gick väldigt fort, skönt! Nu är jag ledig fram till på torsdag då jag går på helgjobb med tre nätter på raken. 

Helgen har varit fylld med umgänge med barnen, egentid med sambon(vi hade verkligen så trevligt och roligt i fredags) och massa mys! Så härligt!! Hur har din helg varit? Har du gjort något särskilt?

Nu ska jag sova några timmar innan det blir att hämta hem busungarna från förskolan❣ Bjuder på några bilder från helgen här ovan!

Hoppas du får en underbar start på den nya veckan!!
Posted in: Allmänt



Statement earrings

Lång silvertopp - H&M, Skinnleggings - Gina Tricot, Kappa - H&M, Väska - H&M by Jimmy Choo, Högklackade boots - Tiger of Sweden, Örhängen - Gina Tricot
Posted in: Mina outfits



Buy 1 get 1 for free

 

This post contains adlinks from Adviral



1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

This post contains adlinks from Adviral



1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

Denna helg kör Ideal of Sweden kampanj för att fira att de nått 400.000 följare på Instagram. Köp 1 skal och få 1 på köpet. Köp 2 och få 2 på köpet osv. Hur bra?! Passa på att förnya utseendet på din telefon nu inför den nya säsongen :)

Posted in: Madde tipsar!, Shopping



Fredag och datenight

 
Hej på er fina!

Wow vilket väder vi vaknade upp till idag, strålande solsken från klarblå himmel om än något kyligt men vad gör det när solen skiner?! Att jag dessutom fick sovmorgon till 07.30 och vaknade av att höra mina tjejer prata kärleksfullt till varandra gjorde ju bara saken bättre! En fantastiskt start på dagen!
 
Fredag igen hörrni, inte klokt vad fort veckorna går! Jag och tjejerna är lediga så vi ska passa på att njuta av solen och leka ute hade jag tänkt för vi är lediga. Just nu har vi ett par gubbar här som klipper våra äppelträd, även dem behöver ju lite kärlek och omsorg för att må bra och vi är inte så haj på det där själva så vi tar alltid in hjälp för det. Två gånger nu har vi använts oss av Veteranpoolen som använder sig av pensionärer som utför arbetet. Det känns bra att använda dem och vi var jättenöjda förra gången!

Ikväll kommer mormor hit och tar hand om tjejerna då jag och sambon ska på datenight. Första gången sedan Moa föddes om jag inte minns helt fel och hon är ju 1 år och 9 månader så det börjar väl bli dags,hehe! Jag är så dålig på att lämna bort mina barn! Vi ska i alla fall till pinchos och äta och sedan ska vi till Lokomotivet och se komikern Anders Jansson och hans nya föreställning, ska bli så roligt!
 
Vad ska du göra ikväll? Några härliga fredagsplaner?
Posted in: Allmänt



Rastlös själ?

 
Denna morgon vaknade jag med en rastlös känsla i kroppen. En längtan, ett suktande efter att få åka ut och resa. Få uppleva världen, få visa mina tjejer alla dessa fantastiska platser som finns ute i vår värld. Jag har alltid varit en rastlös själ som gillar när det händer mycket och föredrar att mina dagar ser olika ut framför att de alltid är likadana. Det är en anledning till att jag jobbar på en akutvårdsavdelning där inget arbetspass är det andra helt likt och det kan hända nästan vad som helst när som helst, precis min grej :)
 
Det här med resor har ju blivit en stor snackis på senare tid med tanke på klimatet som vi helt klart måste jobba hårt för att vända. Det betyder ju att man inte borde resa i tid och otid, äta mindre kött, mer närproducerad mat, sortera sina sopor, tänka sig för när det kommer till konsumtion av plast osv. Jag tycker detta är otroligt viktigt att man bryr sig om för vad lämnar vi efter för värld till våra barn och barnbarn annars? Vi kommer inte kunna fortsätta som vi gör idag utan något drastiskt måste hända och alla kan göra något för att hjälpa till!
 
Trots detta vill jag kunna unna oss en resa ibland, det finns så många delar av världen som jag skulle vilja uppleva och jag vill kunna visa våra tjejer att det finns så mycket mer än vårt land Sverige, så många vackra platser ute i världen. Men det gäller ju att man då försöker kompensera sitt resande genom att tänka sig för annars.Sen tror jag på att det som skadar miljö ännu mer är ju de som flyger flera gånger i månaden, då kanske man måste tänka till om man inte kan byta ut sitt färdsätt till ett mer miljömedvetet val. Vi som reser med flyg som mest vartannat år skäms jag inte alls för att vilja flyga i samma utsträckning. Jag tror även på att om du ändå ska resa lite längre, kanske ska du då passa på att stanna lite längre stund när du ändå har flugit? Om du har möjlighet vill säga, det är ju inte alla som har det.
Posted in: Barn, Inspiration



Me and mini Me

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Här om dagen fick vi hem vårt paket från Gina Tricot Mini och kläderna var precis lika fina som de såg ut på bilderna! Tjejerna gillade verkligen tröjorna och det är så kul att kunna matcha varandra! Och hur söta är inte tjejerna i sina tigerrandiga(eller zebra?) t-shirts?!
 
 
 
Inlägget innehåller annonslänkar
Posted in: Barn, Mode och trender



Springnews: IvyRevel

Inlägget innehåller annonslänkar
 
1. KJOL/SKIRT | 2. T-SHIRT/TOP | 3. KLÄNNING/DRESS | 4. KJOL/SKIRT | 5. ÖRHÄNGEN/EARRINGS 
1. KLÄNNING/DRESS | 2. VIDA BYXOR/WIDE PANTS | 3. LINNE/TOP | 4. KJOL/SKIRT | 5. ÖRHÄNGEN/EARRINGS
 
Alltså hur mycket snygga nyheter har inte IvyRevel på sin sida?! Jag vill ha samtliga plagg nedan och skulle lätt klicka hem dem om jag bara hade haft en något fetare plånbok ;) haha! Kenza, du har verkligen överträffat dig själv med denna kollektion och säsong, wow!!!
 
Inlägget innehåller annonslänkar
Posted in: Mode och trender