The perfect boot?!

 
 
Hittade dessa fantastiska boots på spartoo idag när jag kikade igenom deras tips från Paris fashion week. Hur grymma är inte dessa? Älskar hur de varvat färgerna och mönstret, så himla snyggt! De kommer från märket Métamorf'ose och kan blir dina för 1211:- Är bra sugen själv, kanske ska man slå till på ett par och utöka min samling av högklackade boots?! :)
Posted in: Mode och trender



Onsdagsrutinen



God morgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit lite halvdant av oförklarliga anledningar men känner mig ändå rätt pigg tack och lov. Idag är det i vanlig onsdagsordning babysim som står på programmet så jag har laddat med en ordentlig frukost. Kanske ska försöka baka lite till Astrids dop också som är på lördag nästa vecka. Ska försöka ta lite outfitbilder idag också. 

Vad ska ni göra idag?
Posted in:



As the sun keep on shining

 
 
Ännu en dag med strålande solsken men rätt kallt i skuggan. Blev i alla fall en lång powerwalk i skogen innan lunch, gott för både kropp och själ. Rogivande att gå i skogen och se löven falla och höra fåglarna kvittra medan lillan sov gott i vagnen. Resten av dagen har fyllts av en överaktiv bebis som härjat som en tok och gnällt och varit glad om vartannat. Så fort jag lämnat rummet har hon blivit ledsen och sen har hon vägrat sova, ibland är det bra härligt med kids ;) Skapligt trött tös nu ikväll så hon somnade för en halvtimme sedan helt ovaggat så nu dricker jag en kopp kaffe och passar på att skriva dessa rader och läsa era goa kommentarer ♥
 
Hoppas ni haft en fin tisdag och att ni får sova gott i natt! 
Posted in: Allmänt



Best streetstyle of New York fashion week!

Har suttit och spanat in mängder med underbar och inspirerande streetstyle från New York Fashion week som gick av stapeln för ett par veckor sedan. Hittade hur mycket snyggt som helst så det kommer dyka upp fler inlägg framöver med mer inspiration. Här kommer i alla fall några favoriter!!
 
 
Bilder från popsugar.com


My week on Instagram

Här kommer ett urplock av mina bilder från förra veckan på Instagram, in och följ mig vettja för att inte missa några uppdateringar eller bilder. Maddisenj även på Instagram :)
 
1. Tipsade om Coops frysta smoothieblandningar med färdiga portionsförpackningar| 2. Astrid ligger inte kvar där man lämnar henne längre... | 3. Firade 10 år tillsammans med min underbara sambo i tisdags(skrev en liten sammanfattning om min kärlek till honom som ni gärna får gå in och läsa)
 
1. Onsdag = babysim och chill eftermiddag hemma i soffan | 2. Garderobsfyndade nya fodral till våra soffkuddar! | 3. En outfitbild
1. En härlig powerwalk med sol och moln | 2. Gjorde grönkålschips för första gången, mums!! | 3. Hittade en fjärilslarv på asfalten under Lidingöloppet
1. Söndag och gympass stod på agendan | 2. En vacker stockros | 3. Måndag = mycket kaffe för att vakna till liv


Just do it!!


God morhon/god förmiddag!

Här har vi varit igång sedan 07.00 med frukost, bus och mys i vanlig ordning. Hade en fin dag på Lidingö igår med Lidingöloppet, hejade på vänner som sprang och njöt av det fantastiska vädret. Tyvärr inget lopp för sambon då förkylningen satte stopp för det, så det blir att ladda om för nästa år dessvärre.

Nu tänkte jag släpa iväg mig till gymmet, motivationen till träning har varit mer eller mindre bortblåst på senaste tiden men det är bara att ge sig iväg och köra på. Vet ju att det alltid känns bra efteråt och i längden blir jag både piggare och orkar mer så det är helt klart värt det. Så nu kör vi ett köttigt styrkepass på gymmet!!

Ha en fin söndag!


Senaste nytt!!

Tänkte passa på att visa er de senaste tillskotten i min garderob, så here we go!
 
Svarta stuprörsjeans från H&M 199:-
 
Svarta flares från Gina Tricot i modellen Joanna 399:-
 
Stickad tröja från H&M Conscious Collection 199:-
 
Mörkgrå bas t-shirt i lös modell från H&M 99:-
Posted in: Shopping



It's friday folks!

 
God kväll fina läsare!
 
Blir så otroligt glad för alla fina kommentarer jag får av er i alla inlägg, vore det inte för er skulle det inte vara hälften så roligt att blogga. Så big love till er alla goa läsare i vida världen ♥
 
Denna fredag har spenderats med powerwalk i sol blandat med moln, uträttande av lite ärenden på stan och sedan lite styrketräning hemma. Nu sitter jag här vid datorn en sväng nyduschad och funderar på att gå en snabbis till mataffären och komplettera lite smått till kvällens middag.
 
Annars kommer denna kväll bestå av att äta middag i form av pastasallad, mysa i soffan med lilla familjen och kolla på Idol och sedan bums i säng efter det. I morgon vankas Lidingöloppet och sambon ska springa(håller tummarna för att hans förkylning är puts väck bara för han låter inte helt ok idag) så jag och Astrid tänkte följa med upp och vara lite hejarklack och peppning längs vägen. Någon annan som ska dit i morgon? I så fall kanske vi springer på varandra ;)
 
Vad ska ni göra ikväll? Hoppas att ni får en underbar kväll vad ni än hittar på!!
Posted in: Allmänt



Partyoutfit by Nelly

 
Kollage: Fest!
 
1. Vit klänning | 2. Vita klackar | 3. Svarta klackar | 4. Vit dress | 5. Svart klänning


Them flares...

Flarejeans och kofta - Gina Tricot, T-shirt - H&M, Skinnjacka - HÄR, Halsband - Tree Jewellery och mittnamnhalsband.se, Wedgesneakers - NIKE
Posted in: Mina outfits



Nysatsning av tv4

 
 
Ikväll 21.00 har TV4:s stora nysatsning premiär nämligen drama/thrillerserien Modus. En av de stora nyheterna denna tvhöst och jag är väldigt nyfiken på det. Serien baseras på Anne Holts böcker om kriminalpsykologen Inger Johanne Vik och kommer sändas i 8 delar. 
 
Ska bli väldigt kul att se detta ikväll, hoppas på att det är lika spännande som det verkar!
 
Någon av mina läsare som ska se/har sett det? Vad tyckte ni om första avsnittet?
 


News from SheIn

Gud vad mycket snyggt de fått upp på SheIn.com, tänkte att jag slänger ihop ett litet kollage till er med några av mina favoriter. Skulle mer än gärna låta samtliga plagg flytta in i min garderob!!
 
1. HÄR/HERE | 2. HÄR/HERE | 3. HÄR/HERE | 4. HÄR/HERE | 5. HÄR/HERE | 6. HÄR/HERE |


That suede jacket...

Vita jeans, stickad oversizedtröja och halsband - H&M, Boots - Din sko, Mockajacka - mammas gamla :), Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Tjäna pengar på din blogg

 
 
Många drömmer om att kunna tjäna pengar på sin blogg men då de kanske har en lite mindre blogg tror man att detta inte är möjligt men så behöver det faktiskt inte vara. En sida som jag använder för att tjäna pengar på bloggen är Tourn (som nu även finns att använda direkt här på blogg.se). De erbjuder samarbeten med mängder av företag där du skriver ett inlägg om något företagen vill nå ut med och som tack får du en viss ersättning. Ersättningen varierar från inlägg till inlägg och ju fler besökare du har och ju bättre inlägg du skriver desto högre ersättning kan du självklart få.
 
De har även flera snygga kollage från några av de större modebutikerna på nätet som man kan lägga upp direkt i ett inlägg på bloggen och då tjäna pengar på antal klick på ditt kollage.
 
Jag tycker Tourn är en mycket bra sida som erbjudar många fina samarbeten med bra företag! Besök gärna deras hemsida och läs mer, ni kommer till dem genom att klicka här!
Posted in: Madde tipsar!



You spin my head right round...

Jeans - H&M(nya!), Blus - Bik Bok, Kofta - Lindex, Boots - Tiger of Sweden, Solglasögon - Ray Ban, Halsband - Glitter
Posted in: Mina outfits