Eko eko..

 
Tog denna bild igår när himlen mer eller mindre öppnade sig och regnet fullkomligt öste ner.. Hoppas på lite sol och sommarvärme snart!
 
 
Här har det ekat tomt i nästan en vecka. Blev en oplanerad bloggpaus då jag inte haft någon inspiration eller ork till att blogga överhuvudtaget. Har istället jobbat, kollat på filmer och serier, sovit, känt sig deppig över detta ständiga regnande men ändå glad på samma gång att jag inte har semester än ;) Har bara tagit vara på tiden så gott jag kunnat!
 
Tänkte försöka hålla bloggen vid liv nu igen så gott det går. Har två nya lovers i garderoben som jag ska visa er. Fick paket från H&M som jag hämtade i slutet av förra veckan!
 
Ta hand om er♥
Posted in: Allmänt



Replay Carine boots

 
 
Många har kommenterat hur mycket de tycker om mina boots från Replay med gulddetaljer och jag själv älskar dem. En del tycker att de varit lite för dyra för att lägga pengar på men jag kan lova att de är värda varenda krona med tanke på hur sköna och användbara de är! Ett par skor som kommer hänga med mig även denna höst och vinter så mycket som möjligt i olika outfits helt klart. Ett litet tips till er som tycker att de är för dyra är att de just nu finns på rea hos Spartoo.se så skynda att fynda, nedsatta från 1467kr till 880kr!!
Posted in: Madde tipsar!



Summer please come back

Bjuder på en somrigoutfit som jag glömt att visa er. Bar detta för 1-2v sen när det var varmt och soligt ute!
 
Skinnshorts - H&M, Väska - Gina Tricot, T-shirt - HÄR, Converse, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Detta skärp kom med posten här om veckan..

 
Fick hem detta skärp här om veckan och jag bara älskar mönstret på det. Lite lagom bohochict sådär och det kommer nog användas såväl till klänningar som till jeans!
 
Snygga skärp som passar olika tillfällen, kläder och årstider är något som alltid är bra att ha till hands i sin garderob. Ska man köpa en produkt som man vill kunna ha mycket glädje och användning av ska man satsa på läder av bra kvalitet. Läderbälten håller länge och blir tom snyggare med tiden då materialet åldras. Eftersom läder och skinn är naturprodukter så är en viss skötsel av materialet något som gör att produkten håller längre och bara kommer att bli snyggare med åren. Ett bra tips är att minst en gång per år rengöra skärpet med en fuktig trasa och efter det återfukta lädret med ett läderfett. Då kommer ditt läderbälte hålla länge och du kommer att få mycket glädje av det.
Posted in: Madde tipsar!



Måndagsbestyr






Halloj!

Unnade mig en liten bloggpaus i helgen och njöt av ledigheten och umgänge med nära och kära! Bilderna ovan visar vad vi mumsade på igår kväll nämligen hemmagjord Ceasersallad och till efterrätt jordgubbar och vattenmelon.

Denna måndag har jag skjutsat min morfar och blivit bjuden på fika efter det. Blev en pratstund om allt möjligt vilket var mysigt! Nu har jag nyligen ätit lunch och ligger och tittar på ett avsnitt av Orange is the new black, så himla bra serie! Ska ta en tupplur på eftermiddagen då jag går på ett nattpass ikväll och jobbar natt även i morgon.
Posted in: Allmänt



Midsommardagen

Hej på er!Hur var er midsommarafton? Min var mysig trots kvällsjobb. Vi kollegor hade med oss smått och gott så vi fick ihop en riktigt fin midsommarbuffé. Dukade långbord med vit duk(på sjukhuset betyder det att man använder ett vitt lakan ;) och sedan njöt vi av sill, färskpotatis, västerbottenostpaj, en grön potatissallad, tårta till efterrätt och massa jordgubbar och andra snacks. Supermysigt verkligen! Efter jobbet åkte jag till festen där sambon var och umgicks, skrattade och dansade en bit in på natten innan vi åkte hemåt. Mår bra idag då jag höll mig nykter igår vilket känns bra idag. Är trots det lite småtrött då jag vaknade redan innan 09 i morse så kanske ska ta mig en tupplur nu på eftermiddagen :)Ha en fortsatt fin midsommarhelg!
Posted in: Allmänt



Glad Midsommar!

Bjuder på en bild från midsommarafton för 4 år sedan. Älskar denna kille minst lika mycket idag om inte mer♥
 
 
Önskar er alla en riktigt fin midsommarafton och uppmanar er att ta hand om varandra och vara rädda om varandra. Vädret ser ut att bli molnigt med några inslag av sol men inte alls varmt, här har vi runt 14-15 grader idag och det verkar inte bli så mycket varmare. Så glöm inte en tjocktröja till firandet! För min del kommer denna midsommarafton spenderas på sjukhuset med kvällsjobb, hoppas vi slipper ses ;) Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Longing for vacation!!

 
Längtar typ ihjäl mig till semestern och ledighet. Har 4v kvar efter i morgon med jobb innan jag äntligen får 4v ledighet. Kommer njuta till fullo av min ledighet och spendera tid med nära och kära, åka till sommarstugan och annat skoj! Några va mina favoritsommarbilder ser ni här ovan♥
Posted in: Allmänt



Torsdagsinspiration

Försöker råda bot på dagens regnväder med dessa underbara bilder ♥
Posted in: Inspiration



Hippieloving





Lite tidigare idag såg jag filmen "Peace, love and misunderstanding". Den handlar om en framgångsrik kvinnlig advokat som bor i New York med sin man och sina barn. En dag vill mannen skiljas och kvinnan, Diane, väljer att ta med barnen hem till sin mamma, som hon inte träffat på 20år, i Woodstock. Tiden hos mormor, som lever hippieliv, kantas av kärlek, galenskap och en del bråk. Det var en riktigt mysig och härlig film! Ett litet filmtips denna onsdagkväll :)
Posted in: Allmänt



Morningcardio!



God morgon!

Vaknar denna lediga dag till sol och moln. Har ätit frukost i solen på balkongen och nu är hag laddad för ett förbränningspass. Ska möta upp en jobbarkompis nu och sen blir det en pw till Vilsta där det blir backträning och utegym!

Hoppas ni mår bra och får en fin dag!
Posted in: Allmänt



Little miss ballerina

Vaxade jeans och jeansskjorta - Gina Tricot, Ringar - H&M, Ballerinaskor - spartoo.se, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Ett klipp från Gina Tricot

 
 
Hittade dessa söta och avslappnade shorts bland nyheterna hos Gina Tricot. De ser otroligt sköna ut och är samtidigt väldigt snygga såhär på sommaren. De kan bli dina för endast 129:- och finns även i grå leopard samt prickiga.


Work work work...

 
 
 
Ännu en arbetsdag har avverkats och jag glömde helt bort att uppdatera i morse innan jag drog iväg, alldeles för trött antar jag ;) Efter jobbet blev det en promenad i sol blandat med moln och en rejäl blåst men ändå skönt att lite frisk luft och att få röra lite på sig! Kvällen har hittills bestått av tvättstuga och middag i form av ungsbakad lax, färskpotatis och romsås, mums!! Nu tänkte jag svara på lite kommentarer och kika runt efter lite inspiration!
 
Kram till er
Posted in: Allmänt



Sundaymorning



God morgon!

Gud vad skönt jag har sovit i natt, som en stock i 9,5h! Var precis vad jag behövde. Solen skiner idag och jag ligger på balkongen och läser. Jobbar ett kvällspass idag så hinner njuta en del av vädret innan det.

Vad ska ni göra denna söndag?
Posted in: Allmänt