Har jag muskler där?!




Hej fina!

Aj vilken träningsvärk jag har i benen/höfterna/sittbenen... Har hittat muskler jag inte visste fanns,  haha! Anledningen till detta är att jag igår var iväg och red islandshästar med mina svägerskor och en av barnens kusin. Så mysigt, roligt och fartfyllt! Vår sjukt längesedan jag red innan igår så det var kul att få rå om hästen från att hämta den i hagen och sedan borsta, kratsa hovar, sadla och tränsa helt på egen hand. Sedan red vi ut i skogen och både tältade och galopperade, sån avkoppling och frihetskänsla! Det kommer lätt upprepas framöver!

Idag har jag sovit efter nattjobb och sitter nu i solen och har ätit frukost. Ska ge mig iväg och hämta tjejerna på föris nu och sedan hem och göra en pastasallad till middag innan det väntar ännu en natt på jobbet!

Hur har din vecka startat?
Posted in: Allmänt



Sunday inspo!

Inspiration till tusen. Fina klänningar, blommor, citrusträd, solnedgångar, vackra stränder... Behöver jag säga något mer?! Sommaren är så efterlängtad och vädret vi haft den senaste veckan har verkligen gett en semesterlängtan och sommarkänslor!
Posted in: Inspiration



It's friday folks!

 
 
God förmiddag på er!
 
Hur mår ni idag? Här hemma är det bra. Jag är ledig och har båda barnen hemma så det är full fart från start när man vaknar. Nu sitter Moa och ritar och Astridar tränar på att skriva bokstäver och namn på familjemedlemmar och släkt. Så häftigt att se att ens 4-åring plötsligt fått ett enormt stort intresse för att skriva och lära sig stava, hon är så himla duktig och jag måste säga att jag är mäkta imponerad!
 
Vi ska göra oss i ordning lite här och sedan ge oss iväg till Rusta och köpa en till pallkrage till trädgården och se om vi hittar lite annat smått och gott vilket man ofta brukar göra i den affären. Sen ska vi se om vi får tag i färsk tonfisk för det hade vi tänkt grilla ikväll, hittade dock inte det på ICA Maxi igår så ska se om fiskbilen kan ha det. Sen väntar en ledig helg där morgondagen är helt oplanerad än så länge och på söndag ska jag iväg med mina svägerskor och barnens kusin och rida islandshäst, ska bli så mysigt. Det var jättemånga år sedan jag red senast så det ska bli kul att se hur mycket man kommer ihåg!
 
Moa har nyss hämtat sig från ett rejält utbrott för att hon inte fick slå på datorn,haha. Så gissar att det kommer bli en hel del skrik och panik mellan varven idag och många "andas lugnt och räkna till tio" för den här mamman. Båda våra barn är inne i en period där de lätt får utbrott när de ej får bestämma så tålamodet blir extremt prövat vill jag lova!
 
Vad har ni för planer i helgen? Något särskilt som händer ikväll? Dela gärna med er av era planer, alltid roligt att läsa om♥
Posted in: Allmänt



Gina Tricot Mini Part 2

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Idag släpps Gina Tricot Mini Part 2. Kollektionen innehåller somriga och mjuka plagg som passar perfekt för sommarens alla lekar! Jag passade på att klicka hem en del plagg till mig och tjejerna redan igår kväll när de öppnade upp VIP-shoppingen. Det blev bland annat de gula sweatshirtsen ni ser ovan och den gula kjolen till Astrid. Ska bli så kul att få hem dem och testa dem på både mig och tjejerna.
 
Ska/har ni shoppat något från denna kollektion?
 
Inlägget innehåller annonslänkar
Posted in: Barn, Mode och trender



Några snapshots från helgen






Bjuder på ett gäng härliga bilder från helgen som har gått. Så mycket kärlek❣ Nu ska jag sova då jag jobbat natt och har en till natt framför mig!

Vad gör du denna onsdag? Har du haft en fin påskhelg?
Posted in: Allmänt



Easterstyle


Topp - Lindex, Kjol - Chicwish.com, Jeansjacka - Gina Tricot, Chunky Sneakers - Scorette, Solglasögon - Ray Ban, Örhängen- Nelly.com
Posted in: Mina outfits



Vilken överraskning!


Morgonens äggjakt :)


Glad Påsk älskade läsare❣🐣

Påskharen hade varit här när barnen vaknade så vi gav oss ut i trädgården för lite letande av ägg och paket så här på påskaftons morgon. Nöjda och glada barn minst sagt! I paketen gömde sig varsitt nytt pussel, eller närmare bestämt 4 pussel i en och samma kartong.

Nu blir det att sova några timmar för mig innan vi ska hem till min mamma på påskmiddag i eftermiddag/ikväll och sedan blir det en till natt på jobbet.

Hur firar ni denna påskafton?

Posted in: Allmänt



Summer came early!




Wow vilka dagar vi haft, igår var det 20 grader och strålande sol så både bikini och shorts åkte på! Hur fantastiskt?! Som man har väntat och längtat efter det här och så kommer det redan en första vända sommar i april. Lycklig enda in i själen blir man. Vi gjorde i ordning altanen och ställde fram både soffa och parasoll, barnen sprang barfota och lekte med vatten i trädgården och kvällen avslutades med grill innan nattjobb. En helt underbar dag!!

Idag har jag sovit gram till 15-tiden och så har jag ätit frukost i soldiset på altan, så mysigt! Jag jobbar två nätter till denna påsk men kommer hinna göra lite både i morgon och på söndag så det ska bli mysigt. Ska fila på ett litet brev från påskharen idag som barnen får se hänga i vinbärsbusken i morgon bitti när de vaknar. Så tänkte jag mig lite ägg- och paketjakt innan jag går och lägger mig 🤗 Tror det kommer uppskattas mycket av båda tjejerna!

Hur firar ni påsk? Äggjakt? Godis? Mat?

Hoppas ni får en helt underbar påsk kära läsare❣🐣
Posted in: Allmänt



Crazy days!


Gårdagens lunch och dagens detaljer!

Hej fina!

Wow vilket väder vi har idag, 14 grader i skuggan, strålande sol och nästan vindstilla! Hur magiskt?! Jag har precis ätit en lunch i solen på altan efter att ha hälsat på en av mina bästa vänner i hennes nya lägenhet, så mysigt och fint!! Snart ska jag hämta hem tjejerna och då blir det mellis utomhus och lek i trädgården! Jag tänkte plantera lite nya blommor i krukor på altanen och göra lite vårfint!

Igår hann jag inte alls med bloggen då det gick i ett. Lämnade tjejerna vid 09 och sen passade jag på att uträtta massa ärenden. Plantagen, Tuna Park, Mio och ICA Maxi innan jag skulle hem och slänga i mig en snabblunch och sen vidare till jobbet för uppdatering av vår HLR-utbildning, den uppdaterar vi en gång per år. Sen direkt efter det hämtade jag tjejerna på förskolan och när vi kom hem var det fullt på ös med tjejer, laga middag, nattning osv. Så 21.00 sov äntligen(vi har en tuff nattningsperiod med Moa just nu) båda barnen och vi kunde sätta oss ner en liten stund och äta en frukt och hinna utbyta några ord med varandra innan vi mer eller mindre stupade i säng! Livet som småbarnsföräldrar är inte alltid en dans på rosor men det gäller att kämpa tillsammans och komma ihåg att se varandra också i kaoset som kan vara!

Intensiv dag igår, så idag har jag tag i det lugnare då jag kände att min kropp inte riktigt orkade med ännu en dag med fullt ös! Man måste lyssna på kropp och knopp när den säger ifrån så det inte går för långt!

Nu ska jag fota dagens outfit och njuta av en kopp kaffe i solen innan jag ger mig av mot förskolan!

Vad gör du idag? Hoppas du har en underbar dag oavsett❣
Posted in: Allmänt



Lite tips inför påsken!

 This post contains adlinks from Adviral


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Påskägg med mumsiga chokladägg och motiv av Lasse Åberg / 2. Dekorativa plåtägg fyllda med chokladägg / 3. Påskkyckling med gottis / 4. Roligt påskägg med putty lera, squeeze ball och påskgodis / 5. Unicorn-påskägg med enhörningsprylar och godis

 

This post contains adlinks from Adviral



1. ÖVERRASKNINGSÄGG SHIMMER & SHINE GOLDEN GIANT / 2. ÖVERRASKNINGSÄGG SVAMPBOB FYRKANT GOLDEN GIANT / 3. ÖVERRASKNINGSÄGG BARBIE GOLDEN GIANT / 4. DINOSAURIEÄGG / 5. CHOKLADÄGG BARBIE

Posted in: Madde tipsar!



Sunshine on my window


Morgonens vackra soluppgång sett från jobbfönstret 
I lördags hann vi med ett bad i spabadet innan jag skulle jobba, så mys!!

God morgon fina❣

Hoppas helgen varit riktigt härlig! Min helg har varit helt okej men mest fylld av jobb så det har blivit sova och jobba blandat med mys med familjen så klart. Nu är det måndag morgon, solen skiner, jag har jobbat min sista natt för denna helg och jag ligger nerbäddad i sängen. Det ska bli så fruktansvärt skönt att sova, är så trött!! Blir att hämta tjejerna vid 14.00 och då ska vi äta mellis och njuta av solen ute i trädgården om de är på skapligt humör!

Nej nu har jag tappat telefonen i ansiktet typ 3ggr för att jag somnar till,haha. Så nu måste jag stänga mina blå och få lite skönhetssömn ;) Hur ser din måndag ut?

Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Sunday inspo!

 
Söndagar är perfekta dagar att dyka ner i massa härlig inspiration så här får ni några bilder som inspirerar mig så himla mycket just nu. Hoppas de även kan inspirera er♥ Bilderna kommer från min Pinterest!
Posted in: Inspiration



DYI: Påskpyssel med barnen

Jag och tjejerna har pysslat lite fint påskpyssel här hemma de senaste veckan. Det ena är ett gammalt DYI-tips som jag gjorde med min mamma när jag var mindre och den andra får vi tacka min moster för då hon skickade dem i ett fint litet paket till tjejerna!
 
Så här kommer tips på två fina pyssel som ni kan göra i helgen eller under påsklovet med antingen era barn eller varför inte bara för dig själv?!
 
Först gjorde jag och Astrid glitterägg till påskriset
 
Då tar man ägg som man har hemma och gör ett litet hål i botten och ett hål i toppen av ägget försiktigt med en nål(ju större hål desto lättare att tömma äggen).
 
Sedan blåser man ut innehållet i en liten skål(vi gjorde sedan pannkakor till mellis av äggens innehåll).
 
Efter det band vi fast en tråd på en halv tandpetare och stoppade i ägget så man får ett hänge.
 
Sedan tog vi flytande lim och applicerade på ägget i små cirklar sedan strödde vi på glitter i olika färger med våra "glitter-shakers" från Panduro! Så smidigt och det blev så fint :)
 
Måla träfigurer och häng i påskriset
 
Det andra tipset är att köpa färdiga små träfigurer som barnen sedan kan måla i olika färger. När de är färdiga trär du ett litet snöre genom det redan förborrade hålet och sedan är det bara att hänga upp i riset! De här som tjejerna har målat fick de av min moster med ett paket i posten så vet inte riktigt vart de är ifrån men har sett att bland andra Panduro har liknande!
 
 
Det var ett helt företag att hålla i ordning på Moa när hon målade men oj vad roligt hon tyckte det var. När hon målat två stycken kastade jag dock in handduken då det var färg nästintill överallt,haha! Men det är klart att den lilla tjejen också ska få börja vara kreativ, man får helt enkelt bita ihop och ta städningen i efterhand,hehe!
 
Gillar ni tips som dessa? Brukar ni pyssla något eller köper ni helst färdiga saker?
Posted in: Barn, Inspiration



Black and light colors


Topp - Lindex, Fuskskinnleggings - Gina Tricot, Kappa - H&M, Chunky Sneakers - Scorette
Posted in: Mina outfits



Outfits on point!

 

This post contains adlinks from Adviral



Topp / Kjol / Stövlett / Klocka + Armband / Solglasögon / Väska / Trenchcoat

 

This post contains adlinks from Adviral



Jacka / Solglasögon / Hårspänne / Topp / Kjol / Set Klocka & Armband / Sneakers / Nagellack

 

This post contains adlinks from Adviral



T-shirt / Kjol / Sneakers / Jacka / Parfym

 

Jag älskar alla dessa outfits och skulle inte tacka nej till någon av dem!

Har ni någon favorit av dessa tre outfits?