Hej! Jag vet att det har varit väldigt dål...

dsc01193 (MMS)

Hej! Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen idag. Jag är ju i Stockholm hos en av mina bästa vänner så det är därför. Vi hade en galet rolig utgång igår på Sturecompaniet,ni kan få se några bilder när jag kommer hem härifrån i morgon! Nu blir det ost, kex och mys med mina fina vänner. Vi hörs i morgon igen!

Posted in: Allmänt



Hörde jag skål?!

Vi sitter här hemma hos Sanna i Sthlm och förfestar. Ikväll blir det utgång och party för hela slanten. Hoppas ni har en fin kväll allihopa! Kramar
Posted in: Allmänt



Packa, duscha, ladda!!!!

Hej!

Jag fick sluta två timmar tidigare idag för det var rätt lugnt på jobbet och jag hade sagt redan igår att jag ville sluta tidigare. Jag ska nämligen åka till Stockholm hela helgen och hälsa på en av mina bästa vänner. Så jag och Cissi kommer ta tåget som går 16.04 här ifrån Eskilstuna och sedan bär det av till storstan! Ikväll blir det utgång och party för hela slanten och sen får vi se vad vi hittar på resten av helgen.

Nu måste jag packa ner det jag ska ha med mig, ta en dusch och sen är det bara att ladda för fullt som gäller! Det ska bli riktigt roligt att spendera en helg med två av mina bästa vänner! Nu måste jag sätta fart så att jag inte behöver stressa så mycket.

Kramar från mig



Det blir vi tre hela helgen!!

Posted in: Allmänt



30 juli 2010

God morgon bloggen! I natt har jag sovit hemma igen vilket var väldigt skönt. Dock blir det bara en natt för idag efter jobbet åker jag till Stockholm med en kompis. Vi ska hälsa på en annan kompis så jag blir kvar där hela helgen. Nu har jag precis ätit frukost och ska ta mig ner till bilen och åka till jobbet. Vi hörs senare! Kramar
Posted in: Allmänt



Klänning från Only


Otroligt söt och billig klänning från Only. Gillar båda färgerna skarpt men föredrar nog den mörkblå!
Posted in: Mode och trender



Hallå! Jag sitter i kö på motorvägen. Det ...

dsc01189 (MMS)

Hallå! Jag sitter i kö på motorvägen. Det har hänt en olycka lite längre fram. Jag är påväg till mamma för att fira min morfar som fyller 80 år idag. Så det blir tårta och kaffe. Ska bli mysigt! Efter kalaset blir det lite grekafton hos Sara för att planera inför Kreta resan! Jag ska försöka uppdatera lite mer ikväll. Kramar från mig

Posted in: Allmänt



God morgon bloggen! Hoppas ni alla mår bra...

dsc01188 (MMS)

God morgon bloggen! Hoppas ni alla mår bra. Själv så är jag påväg till vårdcentralen för att undersöka knölen jag har i handleden som gör så himla ont. Sen blir det att åka tillbaka till jobbet. Vi hörs senare!

Posted in: Allmänt



Skjorta från H&M


Denna snygga skjorta kommer från H&M och kostar 199:-. Den finns i fler färger och jag tycker att den passar perfekt till såväl shorts och sandaler som till mc-boots och strumpbyxor i höst!
Posted in: Mode och trender



Hallå bloggen! Nu har jag precis kommit he...

dsc01185 (MMS)

Hallå bloggen! Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Så himla skönt att sluta tidigt. Att det dessutom är sol och 25 grader är ju helt underbart. Nu ska jag lägga mig på en madrass i poolen och bara njuta av vädret. Hörs senare! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Skön låt från eurovision 2010

Jag gillar verkligen den här sköna låten som Frankrike ställde upp med i eurovision i år. Riktigt somrig och skön!! Med denna låt säger jag tack och god natt för idag. Vi hörs i morgon igen och då slutar jag 14, håller tummarna som tusan för att det ska vara lite solsken då så att jag kan bada i poolen och njuta av solen(haha det där rimmade ju till och med :p) 


Låten kommer igång ordentligt vid 00.40 ungefär..


Min dag

Hej där!

Idag har jag som vanligt jobbat och jag slutade 16.00 som för det mesta. När jag kom hem till pappa efter jobbet bytte jag om till bikini, slängde mig i poolen och sedan la jag mig på en solstol och somnade. Var så galet skönt att sova en stund och när jag vaknade låg jag kvar någon timme och läste lite!

En helt okej eftermiddag/kväll såhär långt vill säga. Det är skönt ibland att bara ha sig själv att tänka på och bara kunna ligga still på en solsäng och läsa i flera timmar. Det är verkligen kvalitétstid med sig själv och sånt behöver man ibland!

Nu ska jag ta och diska för det är typ ett berg med disk i köket för tillfället och efter det ska jag nog sätta mig här vid datorn en stund igen. Vi hörs säkert lite senare!

Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Klänning från H&M


Otroligt söt axelbandslös klänning. Jag har spanat in den på lagret och den är verkligen fin i verkligheten också! Både i svart och rosafärgad!!
Posted in: Mode och trender



Några bilder från min lördagkväll

Igår kväll var jag ute med några kompisar och firade Sara som fyller år idag. Vi var först på restaurangen Grappa och åt middag samt drack lite drinkar och annat gott. Efter det gick vi hem till en av tjejerna och fortsatte dricka lite drinkar och vin, pratade massor och lyssnade på musik. Strax efter 00 begav vi oss ner till stan och några gick ut och dansade loss medan jag gick hem eftersom vi skulle åka till Stockholm tidigt i morse.

Jag bjuder er på några bilder från kvällen här i alla fall!





Lite bilder från igår kväll! En underbart god melondrink som fördrink och en fantastiskt god oxfilépizza!

Posted in:



Träning

Jag har precis avslutat kvällens träningspass. Idag blev det jogging i 15min och sen styrketräning för mage, rygg och ben. Då jag har ont i min handled kan jag inte göra armhävningar eller träna armar och axlar vilket är riktigt frustrerande!

Snart kommer älsklingen hit och då ska vi äta lite middag och sen blir det nog att titta lite på tv eller nåt. Hoppas ni får en fin kväll!

Kramar från mig



Boots från H&M


Dessa boots från H&M kostar 299:- och är ett par av höstens absolut snyggaste par skor! Jag fullständigt älskar dem! De är grymt snygga, troligtvis väldigt sköna och otroligt praktiska både på hösten och vintern!
Posted in: Mode och trender