Strax dags för DH!

Nu är det snart dags att besöka Wisteria Lane igen och Desperate Housewives. Ska bli kul att se vad de hittar på för tokigheter denna gång för alltid är det något,hehe!
Är det någon mer än jag som kommer sitta i soffan kl. 21 trots det fina vädret?



Klantig, klantigare, Madde

Ja det är väl det minsta man kan säga om mig. Jag är så sjukt klantig och jag lyckas med det mesta. Av någon(särskilt jättebra) anledning hade jag lagt mina älskade solglasögon på golvet i sovrummet och självklart klev jag på dem så att de gick sönder. Min vanliga tur. Det är fasen bra att jag inte köper dyra märkesbrillor för det skulle aldrig fungera med tanke på min klantighet! Därför blev det en snabbis till Gina Tricot innan träningen så att jag kunde få ett nytt par likadana brillor.

Posted in: Allmänt



Dagens Madde


Klänning - H&M, Jeansväst - egen sydd från gammal jacka, Solbrillor - Gina Tricot, Ringar - Glitter och H&M,
Armband - cocoo.se, Converse
Posted in: Mina outfits



Gymmet nästa!

Nu sticker jag ner på stan. Måste först in på Gina Tricot en snabbis, ni får veta varför lite senare. Kan säga så mycket som att jag är typ världens mest klantiga person! Efter det blir det bums till gymmet för att köra rumpa/lår, mage, armar och förbränning! Vi hörs lite senare!



Say what?!



Lovely brown!

Åh inspiration på hög nivå. Eller vad säger ni?

Bildkälla

Posted in: Inspiration



Färgglada accessoarer


Dessa snygga och färgglada accessoarer finns just nu ute i H&Ms butiker. Visst ser ringarna härliga ut? Så somrigt och fint.
Posted in: Mode och trender



31 maj 2011

God morgon!

Tisdag idag och sista maj, herregud vad maj har gått fort. Sommaren är snart här och skolan är snart slut, fy fasiken vilken skön känsla det är. Verkar som att det kommer bli rätt varmt i Eskilstuna idag och förhoppningsvis försvinner de moln som finns just nu(även om de inte är jättemånga eller särskilt stora).

Dagen kommer bestå av träning och en hel del skrivande på min uppsats som jag tänkt att skriva klart denna vecka(inlämning senast 13juni). Förhoppningsvis blir det soligt och fint så man kan ligga ute på balkongen och njuta samtidigt som man pluggar!

Jag tänker i alla fall börja dagen med en rejäl och god frukost.


Smörgås med keso, sallad, salami och gurkar. Sen ett ägg med lite kaviar och fruktyoghurt med fullkornsringar och torkad frukt och självklart en kopp kaffe!
Posted in: Allmänt



Sweet dreams!

Nu är det dags att dejta kudden. Är riktigt trött faktiskt och det ska bli skönt att sov. I morgon blir det en hel del plugg för min del så jag behöver vara utvilad. Sov gott och dröm sött så hörs vi i morgon!


Det här har jag mumsat i mig ikväll :)
Posted in: Allmänt



Febrilt letande

Jag sitter och letar skor tills min bror tar studenten och det går inge vidare.. Jag har hittat några riktiga guldkorn men såklart finns de inte i min storlek, verkar som att varenda jäkel har storlek 37 på sina skor... Jag skulle vara tacksam om ni vet någonstans där det går att få tag i några liknande skor som de nedan till ett inte alltför högt pris och i min storlek!

Posted in: Allmänt



Powerwalk

Det blev en powerwalk hem från jobbet. Så nu är 6km gjort på 47min. Känns riktigt bra faktiskt! Nu kan jag ta det lugnt resten av kvällen med gott samvete;) Nu blir det en dusch och sen lite kaffe innan vi ska laga mat!



Lookbook

Otroligt fin outfit!

Posted in: Inspiration



Skön låt!


Riktigt skön låt, eller vad säger ni?!


Snyggt från H&M


Älskar dessa bilder och klänningar från H&M. Så jäkla läckra färger och modeller på klänningarna!!
Posted in: Mode och trender



30 maj 2011

God morgon!

Fy tusan vad jag är trött. Antar att det beror på att jag jobbade igår också.. Jag har i alla fall precis ätit frukost och ska bara borsta gaddarna. Sen kommer fina Sara och hämtar upp mig för ännu en dag på jobbet. Jag har som mål att gå hem efter jobbet om det inte regnar så vi får se hur det blir med den saken! Hoppas ni får en fin start på veckan.

Posted in: Allmänt