Tisdagsinspiration

Posted in: Inspiration



30 april 2013

God morgon!
 
Då var det återigen dags för jobb, kör fram till 15.30 idag men ska försöka flexa ut strax innan 15 hade jag tänkt. Får se om det går vägen! Valborgsmässoafton idag, ska ni hitta på något roligt? För mig blir det partaj, men skriver nog mer om det i eftermiddag/ikväll.
 
Nu ska jag äta upp frukosten och sen kila iväg. Ha en fin dag!
 
Posted in: Allmänt



Sa vi att det var onsdag eller?!

Det är galet vad dagvild man blir när man jobbar helger. Var bombsäker på att det var onsdag idag, men det är ju för tusan bara måndag... Ja jag säger då det, inte lätt när det är svårt ;)
 
Efter jobbet idag gick jag hem till en vän där vi drack te, pratade om allt möjligt och hon intervjuade mig för en uppgift i en kurs hon läser. En trevlig stund med andra ord! Annars har kvällen hittills spenderats med några mag- och rumpövningar, en varm dusch, matlagning och nu blir det att betala räkningarna.
 
En vanlig måndag med andra ord! Hur har er måndag sett ut?
 
Kram från mig
 
Drömmer om detta, vore inte helt fel. Måtte det snart bli varmt så sommaren får komma!
Posted in: Allmänt



H&M Casual Classics

Riktigt härlig och avslappnad inspiration från H&M, älskar dessa bilder och plagg!
 


29 april 2013

God morgon!
 
Hej och hå för tidiga mornar, så jäkla trött nu för tiden, hoppas verkligen det ger med sig snart så man får tillbaka lite energi när våren kommer mer och mer!
 
Idag blir det jobba fram till 15.30 så jag har tidsinställt ett inlägg som dyker upp under dagen så ni har något att titta på/läsa när ni kikar in här. Hoppas ni får en fin måndag!
 
Kram från mig
 
Posted in: Allmänt



Thinkable

 
 
Posted in: Inspiration



Lovely song!

 


28 april 2013

Halloj!
 
Vilken härlig söndag jag haft hittills. Solen skiner, jag började dagen med en sovmorgon, bananpannkaksfrukost, långpromenad i det vackra vädret med en vän och nu ska jag ta en dusch. Känns riktigt härligt och det känns som att detta fått mig att ladda batterierna en aning faktiskt. Kvalitétstid när den är som bäst!!
 
Ikväll blir det att jobba ett kvällspass, kör 14.00-21.30 och sen i morgon bitti ska jag upp och jobba igen vid 06.45 så det brukar kännas i kropp och knopp, då är man extra glad efter en förmiddag som denna :)
 
Hur ser planerna ut för er denna söndag? Skiner solen på er också?
 
Typ samma frukost idag, bytte dock ut hallonen och blåbären mot melon och päron :)
Posted in: Allmänt



Min instavecka

T. vä. Förra lördagen var jag på en fantastisk rolig fest med temat "smaklös". T.hö. Började läsa en grymt bra bok
T.vä. Unnade mig god frukost med bananpannkakor, frukt och jordnötssmör innan kvällsjobb. T.hö. en bild på mig innan kvällsjobb
T.vä. Ledig fredag och solen tittade fram så pass att man kunde ligga i bh på balkongen :) T.hö. Köpte en inredningstidning och unnade mig lite godis på fredagkvällen.
Posted in: Allmänt



Exotic vibes by Gina Tricot

Bilderna hittar ni här!


27 april 2013

God morgon!
 
Dags för en tidig morgon och jobb igen för min del. Känns rätt tungt idag då man knappast hinner vila upp sig på en enda ledig dag efter väldigt många pass i rad, men det är bara att bita ihop och köra på! Jobbar fram till 15.00 idag och har jag tur kanske man kan flexa hem redan vid 14.30!
 
Igår kväll bläddrade jag i en ny inredningstidning, tittade på serie och åt lite smågodis. En väldigt lugn och skön fredagkväll! Nu ska jag äta upp min gröt och sedan sticka till jobbet.
 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
Posted in: Allmänt



I know you want it...

 
Blir så satans glad av den här låten, love it!! Skapligt feelgood gung i denna!
 


To buy or not to buy?!?

Jag har rikigt beslutsångest, tycker denna topp är riktigt söt men vet inte om den skulle passa på mig. Det rycker i shoppingnerven måste jag erkänna. Den finns hos Nelly och kommer från märket River Island, kostar 399kr. Ni kommer direkt till plagget genom att klicka här!
 
Vad tycker ni? Ska jag klicka hem den?
 
Posted in: Mode och trender



26 april 2013

God förmiddag sötisar!
 
Jag har varit vaken sedan 08.00 i morse och har spenderat morgonen med att duscha, göra mig i ordning, äta god frukost och sedan iväg för ett möte på banken. Allt har gått bra och nu har jag om än mer att tänka på,haha. Jag förstår om ni är nyfikna, men lovar att berätta inom en snar framtid vad som upptar så mycket av min tid ;)
 
Annars har jag en ledig fredag och inte alls mycket planerat förutom tvättstugan 13.00. Känns otroligt skönt med en oplanerad ledig dag efter att ha jobbat 6 dagar i sträck. Visserligen dags för en ny jobbperiod redan i morgon men det tänker vi inte på nu, nu njuter jag av ledigheten istället!
 
Hörs senare. Kramar från mig
 
Ett foto jag tog förra våren. Fotad med Sony a33.
Posted in: Allmänt



Beyoncé for H&M

 
 

I årets sommarkampanj hos H&M har man tagit hjälp av världsstjärnan Beyoncé som modell. Som man kan se i videon nedan visar hon upp deras bikinikollektion och jag måste säga att hon gör ett strålande jobb. Äntligen en bikinimodell där man lyfter fram en snygg, vältränad och sund kropp. Jag älskar att H&M använder sig av en modell med härliga kurvor i kontrast till alla supersmala modeller, det känns väldigt roligt tycker jag! Beyoncé drar igång sin utsålda Mrs Carter Show World Tour den 15 april och showen kommer att visas i tv och tryckta annonser med bitar från HMs sommarkollektion. Tanken med kampanjen är att alla kvinnor kan vara allt:. Stark, sårbar, sensuell, moderlig, rolig och flirtig. Kläderna från kampanjen kommer att finnas tillgänglig i början i maj i samtliga HM-butiker världen över och på nätet. Kan knappt bärga mig tills de kommer ut, ska absolut spana in dem lite närmare i butik i maj!!

 

Vad tycker ni om H&Ms nya samarbete?