OS-final i hockey!

Jag och killen sitter och tittar på OS-finalen i hockey mellan Canada och USA och det har efter 3 perioder gått till förlängning. Det kan inte bli mycket mer spännande än såhär! Eller jo det skulle ju vara om det hade varit Sverige i final förstås :p

Jag ska ta och göra mig i ordning för sängen nu så att det bara är att lägga sig direkt efter matchen, ska ju fakiskt till skolan i morgon! Jag återkommer med updaten så fort matchen är slut!


bildkälla:google.com

Update: CANADA STÅR SOM OLYMPISKA MÄSTARE EFTER FÖRLÄNGNING!



Läckert från Gina Tricot!

Här kommer lite sköna plagg från Gina Tricot. Skulle inte tacka nej till att ha dessa i min garderob!


Gullig luvtröja 249:-

Söt och somrig kjol 149:-



Läcker tunika 199:-
Posted in: Mode och trender



Dagens inspiration!

Här kommer en inspiration som jag tycker passar rätt bra precis i början av våren när snön håller på och smälter och det bara är några plusgrader. VAD TYCKER NI OM DAGENS INSPIRATION?




Enjoy ;)
Posted in: Mode och trender



Vilken outfit var mest populär??

Den outfit som ni tyckte var snyggast blev fredagens outfit:


Den som vinner en länkning denna gång blev: ALICE Så se till att besöka henne nu tycker jag, hon har en väldigt fin blogg!!

På andra plats kom onsdagens outfit och tredje plats blev då tisdagens outfit :) Tack alla som deltog!!
Posted in: Mina outfits



Läsarfundering!

Jag skrev om min nya volymspray i veckan och då var ni många som frågade om den fungerade bra och så fick jag även denna kommentar:


Självklart kan jag lägga upp en bild på hur håret blir när jag haft i det. Man har i sprayen medan håret är blött så jag får visa en bild som jag har tagit i början av vecka då jag inte hade några produkter i alls utan bara hade blåst håret torrt. Så här kommer en före och efter bild:


Utan volymspray


Med volymspray

Jag tycker att man både ser skillnad och känner skillnad när man har volymsprayen i. Sedan stylar jag alltid med Dust it, lite tupering och hårspray för att det ska hålla hela dagen.

Såhär ser volymsprayen ut och den säljs hos frisörer:




























Posted in: Mode och trender



Tufft förbränningspass!

Pust och stön, jag har precis kommit hem från ett tufft förbränningspass på gymmet. Jag bestämde mig för att bara köra förbränning idag så jag gav verkligen järnet!

Dagens förbränning:

10 min på trappmaskin
30 min crosstrainer

Allt som allt blev det 340 kalorier förbrända under passet, det känns bra och man känner sig så himla duktig efteråt! Dock har mina hörlurar börjat strejka så jag måste nog inhandla ett par nya till mp3:n.. Kan inte vara utan musik i öronen när jag tränar, det går så mycket bättre när jag har det!

Nu ska jag äta en sen lunch och sen blir det en dusch. Efter det ska jag skriva ett inlägg för att visa en sak som några av er läsare har frågat en del om, men jag avslöjar inte vad det är än utan det får ni se om ett tag ;)



Bild från i somras!


Kram till er så länge!



Grymt peppande låt!

Jag hörde den här låten för nån dag sedan när de sammanfattade nån OS händelse och kom på att jag studsade runt till den här för 1-2 år sedan. Jag blir alltid så himla glad när jag hör den och vill bara sjunga med och hoppas runt när jag hör den. Den är även grymt bra att ha i sin mp3 när man ska träna, för då går det alltid lite lättare! Lyssna på låten och skriva vad ni tycker, får ni samma känsla som jag av att lyssna på låten?



Nu sticker jag iväg till gymmet och kör ett skönt träningspass, är sugen på att fokusera på förbränning idag istället för massa styrka, får se om det blir så. Skriver lite om träningen sen när jag kommer hem!



Veckans outfits- vilken är er favorit?

Tänkte köra en nya grej här på bloggen, nämligen mina outfits från veckan som gått. Vilken tycker ni var snyggast? Rösta och ta chansen att vinna en länkning!  Tävlingen avslutas ikväll kl. 18.00!! Du röstar genom att skriva vilken dags outfit du tyckte bäst om! Så nu är det bara att rösta på för chansen att vinna en länkning!
DET GÅR INTE LÄNGRE ATT RÖSTA MEN SJÄLVKLART FÅR NI GÄRNA SKRIVA VAD NI TYCKER OM MINA OUTFITS ;)


Tisdagens outfit

Onsdagens outfit

Fredagens outfit


Du kommer till dagens blogg genom att klicka här!!
Posted in: Tävlingar



Jag är en av 5 finalister

Jag har blivit utsedd som en av 5 finalister till veckans blogg på Selmas blogg och behöver din röst för att kunna vinna. Jag är nummer 3 så snälla rösta rösta på mig så blir jag superglad :D


Glöm inte att spana in AMANDAS BLOGG som är dagens blogg här hos mig!
Posted in: Allmänt



28 februari 2010

Morning glory!

Det är något visst med söndagsmornar. Det känns så härligt på något sätt, man har både tid och ork att göra en mysig frukost och bara låta sig själv ta det lugnt!

Det är sista februari idag, det är helt otroligt hur snabbt denna månad har gått. Jag tycker att den gick mycket snabbare än januari av någon anledning(och ja jag vet att februari är 3 dagar kortare än januari :P). Men på ett sätt är man glad över det för då vet man att det är full fart mot våren som gäller!

Nu ska jag äta en ordentlig frukost med kokt ägg, macka, fil och kaffe. Sen ska jag lägga upp en nya tävling där ni kan vinna en länkning!


Glöm inte bort att besöka dagens blogg genom att klicka på headern här nedan:
Posted in: Allmänt



Filmkväll!

Hej bloggen!

Detta blir kvällens sista inlägg för nu börjar jag känna mig rejält trött. Ska försöka kravla mig ur sängen hyffsat i morgon, eller jag ska i alla fall inte sova lika länge som idag,hehe!

Ikväll har jag, killen och hans kompis kollat på filmen Upp. För er som har missat den så är det en tecknad film gjord av Disney. Det handlar om en pensionerad ballongförsäljare som fortfarande drömmer om att uppfylla hans egen och hans avlidna frus största dröm. Nämligen att åka till Paradisfallen i Sydamerika. Man får följa med på ett äventyr som är både spännande och roligt. Nog för att det är en tecknad film men jag är personligen grymt förtjust i tecknade filmer! Jag tycker absolut att ni ska se den om ni inte har sett den. Riktigt mysig och roande!


Bildkäll:cdon.com

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och bara mysa ner mig. Ska bli riktigt skönt att sova lite nu efter en rätt så givande dag! Vi hörs i morgon när jag har vaknat så får vi se vad vi ska hitta på här i bloggen under söndagen!

Sov gott och dröm sött mina fina läsare♥



Vinnaren av dagen blogg blev...

ingen mindre än AMANDA!! Grattis tjejen, du kommer nu bli länkad i mina inlägg under 24h! Tack alla som deltog, jag kommer lägga upp fler dagens blogg under kommande vecka så då har ni återigen chansen att stå som vinnare!! Kan tipsa om att det redan i morgon kommer finnas en ny chans till att vinna en länkning här hos mig så håll utkik så att ni inte missare den chansen :)



KLICKA PÅ HEADERN FÖR ATT KOMMA TILL DAGENS BLOGG!!

Posted in: Tävlingar



Thaimat

 


Ikväll är det thaimat som gäller. Sitter och ska äta nu. Efter maten kommer jag utse dagens blogg! Hörs om ett tag.

Posted in: Allmänt



Dagens inspiration!

Nu tycker jag att det är dags att lägga upp en dagens inspiration. Idag har jag satsat på en vardags chic stil som känns helt rätt inför våren. Har matchat boyfriend-jeans, sportiga klackar och en sportig luvtröja tillsammans med sköna smycken och en lite "finare" topp. VAD TYCKER NI OM DAGENS INSPIRATION?


Posted in: Mode och trender



Läcker inspiration från Lindex

Jag har börjat tycka mer och mer om Lindex. De har faktiskt fått ett mycket bättre sortiment och en hel del kläder som även yngre tjejer kan tänkas användas. Tänkte bjuda på några saker som jag fastnade för när jag nyligen satt och kikade på deras hemsida!



Posted in: Mode och trender