Onsdagsinspiration

 
Posted in: Inspiration



Queen B

 
 
Beyoncé har gjort det igen, en grym låt och hon är satans snygg som vanligt!


29 april 2014



God morgon!

Solsken idag också även om det är lite moln på ingång. Sitter på balkongen i bikini och äter frukost. Tänkte försöka få lite färg på kroppen innan det är dags för kvällsjobb igen. Lät som att det skulle bli lite sämre väder sen och kallare så lika bra att passa på att njuta!
Posted in: Allmänt



28 april 2014



Hej!

Här har det ekat tomt! Har dels varit fint väder och jag har dessutom jobbat kbällspass i helgen så det har inte funnits tid till att blogga tyvärr. Jobbar nu fram till och med onsdag och sen har jag 4 dagar ledigt vilket jag längtar så mycket efter! Då ska jag och sambon mysa och ta hand om varandra. Blir att åka iväg, njuta av god mat, god dryck och att bara få vara lediga tillsammans. Mysigt värre!

Ikväll blir det att göra hemmagjorda hamburgare och ta det lugnt. Måste verkligen ta tag i träningen igen, har kommit in i en svacka :/ Kanske skulle börja med en promenad i morgon innan jobbet?!
Posted in: Allmänt



Light it up

T-shirt - Esprit, Kavaj/jacka - Zara, Vita jeans - H&M, Väska - Lindex, Wedgesneakers - Nike, Solglasögon - Ray Ban, Ringar - H&M
Posted in: Mina outfits



25 april 2014



Hej finisar!

Blev en liten bloggpaus när jag var iväg på planeringsdagar med jobbet men nu är jag tillbaka som vanligt. Kom hem på eftermiddagen igår och då gick jag direkt ut på en lång powerwalk i solen. Efter det blev de middag med sambon och sen var jag på mitt första årsmöte med bostadsrättsföreningen.

Idag är jag ledig och just nu ligger jag i bikini i solen och bara njuter, kommer ligga här ett par timmar! Laddar batterierna för att sedan orka jobba 5 dagar i sträck med start i morgon kväll. Får se vad dagen bjuder på annars idag, nu ska jag återgå till min bok. Ha en fin fredag♥
Posted in: Allmänt



23 april 2014



God morgon!

Nu befinner jag mig i Oxelösund med halva styrkan på mitt jobb! Vi har planeringsdagar idag och i morgon med föreläsningar och tävlingar på Boda Borg! Ovan ser ni mitt egna hotellrum, känns lyxigt värre!!
Posted in: Allmänt



On my mind this thuesday!

Bilder från weheartit / Kollage av mig
Posted in: Inspiration



22 april 2014







God morgon!

Då var jag ledig lagom till alla andra börjar jobba igen efter påsken. Börjar dagen i bikini på balkongen solandes och med frukost. Kommer ligga här någon timma eller två för sen ska jag till frissan och ftäscha upp håret med både slingor och klippning av toppar!

Hoppas ni får en fin dag!



Posted in: Allmänt



Dress the phone

 
 
Fick hem detta skal till min Samsung S4 Mini precis innan påsk och måste säga att jag är så nöjd! Skalet kommer från Designskins.se där man kan välja fritt mellan olika mönster till skal samt använda egna bilder för att göra en personlig design! I shopen hittar man skal till nästintill alla mobiler som finns på marknaden och dessutom kan man välja att göra ett skal eller ett omslag till kaffemaskiner, surfplattor, laptops, möbler och mycket mer! Jag tycker absolut ni ska spana in deras sida för det finns något för alla är som sagt själv väldigt nöjd med mitt skal!
Posted in: Madde tipsar!



20 april 2014



God morgon!

Uppe med tuppen idag igen och laddar för en dag på jobbet. Äter en skål havregrynsgröt och ska strax sätta mig på cykeln! Jobbade dag igår med och efter det åkte jag hem till svärfar och åt mat med sambon och hans familj. Idag efter jobbet ska vi hem till min mamma och äta mat vilket ska bli mysigt!

Nej nu måste jag lägga på ett kol. Vi hörs sen. Ha en fortsatt fin påsk!
Posted in: Allmänt



Don't you worrie child

Såhär såg jag ut i torsdags då jag var på fest hos en jobbarkompis :)
 
Blus - Lindex, Vaxade jeans - Gina Tricot, Boots - HÄR
Posted in: Mina outfits



18 april 2014



Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska lägga mig så jag orkar upp till jobbet i morgon bitti! Var hemma hos en kollega med ca 20 personer från jobbet, supertrevligt! Gott vin, underbart sällskap, roligt quiz och dans! Måste erkänna att jag var en aning sliten i morse men det gick bra att jobba ikväll ändå :)

Tänkte lägga upp gårdagens outfit i morgon och sen får vi se hur det blir med uppdateringen i helgen. Jobbar hela helgen och ska blanda det med umgänge med familj och släkt!

Nej nu är det dags att borsta tänderna och sen krypa till sängs! Hoppas ni fått en fin start på påsken!
Posted in: Allmänt



Skönhet till fyndpriser!

 
Jag lyckades hitta en ny skönhetssite som heter nicebeuty.com. De har mängder med välkända märken som t.ex. Max Factor, Aussie, Schwarzkopf, Essie och många många fler. På hemsidan finns allt ifrån nagellack och smink till hårvårdsprodukter och stylingredskap. Allt till bra priser och de har även många erbjudanden. Just nu kan man bland annat köpa Osis Dust it för endast 59:-, ordpris 180:-! Det kallar jag prisvärt!
 
Så har ni inte kikat på denna sida tidigare tycker jag absolut att ni ska göra det. Kanske kan ni fynda några produkter ni tycker om eller har velat testa till väldigt bra priser!
Posted in: Madde tipsar!



17 april 2014 - Skärtorsdagen




Halloj!

Hur mår ni? Jag vaknade med huvudvärk och har fortfarande lite ont i halsen... Inte alls kul! Har en ledig dag idag innan jag jobbar hela helgen fre-mån. Tänkte gå ut på en promenad nu i soldiset och sen ska jag nog påskpynta lite smått. Tycker det är lite mysigt att pynta lite även om vi inte kommer vara hemma så mycket i helgen!

Jpbbar/går ni i skolan idag eller är ni lediga?
Posted in: Allmänt