It's time for the lovely coat

Jeans - Mamalicious, Skjorta - H&M, Kappa - Zara, Solglasögon - Ray Ban, Boots - Sixty Seven
Posted in: Mina outfits



Inspiration from lookbook

 
 
Samtliga bilder är tagna från lookbook.nu som bjuder på mängder med härlig inspiration från fashionistas från hela världen!!


And the week goes on and on

 
God morgon/förmiddag!
 
Tog sovmorgon idag till 09.30 men känner mig ändå rätt trött och seg, antar att det är en sådan period just nu helt enkelt! Nedräkning för fullt, bara 2 arbetspass innan långledigt!! Håller på och gör mig i ordning nu inför kvällsjobb även idag och ska fota av dagens outfit om en stund och lägga in till i eftermiddag/ikväll!
 
Älskar att ha färska blommor i mitt hem och just nu pryder dessa rosor vår tv-bänk, fick dem av min mamma och moster i fredags när de var här på middag. Har även en bukett vita rosor på matsalsbordet(som ni såg i gårdagens inlägg) och det känns så hemtrevligt på nåt vis!
 
Nej nu ska jag göra mig färdig och sen ut i solskenet och fota lite. Sen ska jag svara på kommentarer och ordna med lite inlägg för idag och i morgon när jag jobbar! Kramar till er
Posted in: Allmänt



10 % rabatt hos H&M

 
 
Hittade alla dessa läckra plagg bland nyheterna hos H&M. Skulle inte tacka nej till att ha dessa i garderoben även om det inte känns så aktuellt just nu då magen börjar vara lite i vägen för vissa av dessa  men några skulle ju kunna fungera trots magen ;) Just nu får ni i alla fall 10% rabatt på ett köp hos H&M med koden 2486, gäller fram till 5/10 så passa på att shoppa till lite lägre pris!
Posted in: Mode och trender



Måndag och ny vecka

 
 
Hej hopp!
 
Då var det måndag igen och en ny vecka. Jobbar måndag,tisdag och onsdag och sedan har jag 13 dagars ledighet framför mig att njuta av, ska bli så galet jäkla skönt! Vi gick även in i en ny graviditetsvecka igår nämligen vecka 21 och vi är nu halvvägs! Det känns väldigt härligt att äntligen få börja räkna nedåt på riktigt och känna att det närmar sig sakta men säkert tills bebis förväntas komma till oss :)
 
Annars då? Jo jag vaknade 06.00 i morse och var hungrig som en varg så det vara bara att pallra sig upp ur sängen och göra frukost. Tände lite ljus och bäddade ner mig i soffan med frukosten och ett avsnitt Grey's Anatomy och sedan somnade jag en timma till vilket var skönt. Känner mig ändå lite småsliten idag faktiskt men får försöka fokusera på ledigheten som snart kommer! Blir att jobba ett kvällspass idag så sticker iväg lite senare idag. Ska passa på att svara på era kommentarer och ordna med lite inlägg.
 
Kram till er
Posted in: Allmänt



Beautiful morning



Denna tidiga morgon bjuder på en vacker soluppgång. Dags att sticka till jobbet för ett dagpass, opepp som få men bara att köra på! Ha en fin söndag nu. Kram
Posted in: Allmänt



Sunny saturday!

 
Har spenderat min lördagsförmiddag på bästa möjliga sätt. Nämligen tillsammans med min kärlek på balkongen i solen med en god frukost och sedan en powerwalk i solskenet! Perfekt start på dagen och jag är mindre sugen på att jobba hela helgen ;) Men sånt är livet, har bara 5 arbetspass kvar innan 13 dagars ledighet så nu är det bara att försöka bita ihop och kämpa på! Jobbar ett kvällspass idag och ett dagpass i morgon så nu blir det att ta en dusch och rota fram något ur garderoben att slänga på sig!
 
Vad ska ni göra denna helg? Hoppas solen skiner på er med♥ Kramar
Posted in: Allmänt



Fotografering för ca 1 mån sen

Har helt glömt bort att visa bilder från när Paulina fotograferade mig här i Eskilstuna. Hon är så himla duktig och jag är otroligt nöjd med bilderna! Skulle gärna vilja ha en ny header med någon av dessa bilder men är kass på att göra sånt själv.
 
Någon som är duktig på att göra headers och vill hjälpa mig?
 

 
 
 


Lite av varje

Kom över sidan Prylgrossen som är en elektronikbutik på nätet här om dagen som visade sig ha smått och gott till det mesta. De erbjuder alltifrån mobilskal till flera olika märken och modeller till leksaker, babyprodukter och belysning. Lite av en allt i allo butik på nätet med bra priser och många fina produkter. Vad sägs om ett snyggt skal till din iphone 5S för 59:-? Inte fy skam om ni frågar mig.

 

Hittade även lite mer nischade produkter som passar mig nämligen flera modeller av sjuksköterskeklockor som är väldigt bra att ha i mitt jobb då man ej får ha armbandsur på sig pga risken att sprida bakterier vidare. Klockan sätter du antingen på din tröja eller runt halsen, perfekt när du ska mäta pulsen på någon eller räkna andningsfrekvens! Kanske ska man ta och göra sig ett köp?! Har visserligen två stycken klockor redan men det fina med dessa är att man kan plocka ur själva uret och byta till olika färgade skal på klockan för att variera sig lite!

 

Så in och spana på deras sida, vem vet du kanske hittar ett nytt favoritskal eller något annat fint bland deras produkter! Ni kan se några av mina favoriter i kollaget ovan!

Posted in: Madde tipsar!



The knitted collection

De här bilderna från Gina Tricots hemsida där de presentera sin Knitted collection gör mig så otroligt inspirerad! Älskar färgerna, materialen och hur de är matchade. Skulle vilja norpa åt mig flera av dessa plagg illa kvickt! Ni kommer direkt till kollektionen här!
Posted in: Mode och trender



I woke up today....

 
 
Halloj!
 
Usch vad illa jag sovit i natt, vaknade helt svettig och hade svårt att somna om. Vet inte varför men så var det i alla fall, lyckades till slut somna om i alla fall och lät mig sova rätt länge i morse men är ändå rätt trött idag faktiskt. Jobbar ett nattpass idag så ska se om jag kanske kan sova någon timma i eftermiddag så jag orkar!
 
Annars så tänkte jag och "pyret" åka till gymmet nu och köra ett styrkepass, var ett tag sen och jag känner att jag verkligen behöver det. Sen blir det att hoppa in på Willys och handla lite innan jag åker hem och äter lunch! Ska nog försöka städa av lite här hemma också under dagen!
Posted in: Allmänt



You can go your own way

Mammajeans - Mamalicious, Stickad tröja - Åhléns, Skinnjacka - H&M, Sjal - Gina Tricot, Väska - Lindex, Boots - Nelly.com, Klocka - Jet Set, Halsband - mittnamnshalsband.se
Posted in: Mina outfits



Sponsrad Video: Sofi Fahrman i ett oväntat möte med en vän

 
 
Detta är ett sponsrat inlägg

 

Måste erkänna att jag småskrattade för mig själv när jag satt och tittade på denna video med Sofi Fahrman. Älskar hur den pinsamma tystnade bryter ut när de båda gamla vännerna inte vet vad de ska säga längre, haha! Snacka om att träffa mitt i prick för hur det kan vara i verkliga livet. Är det någon mer än jag som känner igen den där situationen? I dagens smått hysteriska samhälle där man ska använda dyra fina produkter, kläder osv så är det inte alltid man vill erkänna att man använder ett billigare märke. Jag tror inte bara jag har varit med om det även om jag känner att jag nu förtiden inte bryr mig fullt lika mycket för att vara helt ärlig. Jag har hittat produkter som mitt hår verkar må bra av och det är inte många av dem som är dyra och köpta hos någon frisör utan de flesta köper jag i matbutiken eller på någon annan butik som H&M, Kicks, Åhléns osv.

 

Hur känner ni när det kommer till detta och vad tycker ni om videon?

Posted in: Allmänt



New in!

 
 
Hämtade ett paket från Ellos idag och i det fanns ett par jeans. Kan ha ett par av mina gamla jeans nu med en hårsnodd i midjan, alla andra är för trånga i och med att magen växer på sig rätt fort nu! Så det här blir mina första "mamma-byxor" och jag är grymt nöjd med mitt köp. Sitter som en smäck och ser ut som vilka jeans som helst förutom resåren i midjan då ;) Kommer användas flitigt vill jag lova!! de kommer från märket Mamalicious som har väldigt mycket snygga kläder för gravida. Dessa kostade 399kr och just nu känns det som att de är värda varenda öre! Jag har hittills bara lagt på mig på magen och brösten, i princip ingenting på låren och rumpan vilket jag är glad över så vi får se hur länge det håller i sig!


Nyheter från Gina Tricot

HIttade dessa snygga plagg bland nyheterna hos Gina Tricot. De har fått in massa fina kläder och några som jag också kan ha trots den växande magen! Kanske ska ta mig en sväng förbi en av butikerna när lönen kommer?!
 
Vad tycker ni om dessa plagg?
Posted in: Mode och trender