Spot on!

Har suttit och kollat runt på olika kollektioner inför våren och sommaren och kan inte slita mig ifrån Hunkydorys fantastiska kollektion. Jag älskar varenda plagg i deras lookbook, helt fantastiskt hur man kan pricka så rätt!!
 


Senaste från Instagram

T.v. En bild på en av mina outfits från veckan. T.h. En frukost jag åt här i helgen, så gott!
T.v. Ett mellanmål från i veckan, caseinpudding med kesella och hallon. T.h. Dagens sysselsättning, läsning i solen på balkongen
T.v. En bild på mig innan jag åkte och handlade idag. T.h. Kvällens goda middag!
 
Delar med mig av mer personliga bilder och tipsar mycket om olika mellanmål och liknande på instagram så följ mig gärna där. Ni hittar mig genom att söka på Maddisenj


Wait til you see my smile

Kjol - Monki, Tröja - Zara, Skinnjacka och fuskpälskrage - H&M, Halsband - Forever21, Ringar - Glitter, Väska - Åhléns, Boots - SixtySeven, Solbrillor - Ray Ban


Nytt smink

Köpte lite nytt smink från Make up Store här om dagen, älskar deras produkter då de är så jäkla bra och räcker länge! Det blev en mascara då min var slut och en eyeliner då den jag har snart är slut. Eyelinern är i en mörkgrå ton som heter "Smoke" och är riktigt snygg på, den blir lite lagom mörk!
 
Fick även med ett tjockt magasin gratis men hur mycket läcker inspiration som helst!
 
Posted in: Madde tipsar!, Shopping



28 februari 2013

God morgon!

Ser ut att bli en fin dag idag också, solen skiner lite smått genom dismolnen. Ska försöka njuta lite av solen idag om den håller sig framme, tror kroppen och knoppen behöver det! Jag är ledig idag och i morgon vilket känns skönt. Får se vad jag hittar på, inga större planer just nu. Hoppas ni får en fin torsdag, nu ska jag fortsätta titta på Hart of Dixie och dricka kaffe.



Posted in:



Like a stream of silver

T-shirt, jeans och kavaj - H&M, Armband - Primark och Present, Boots - SixtySeven, Solbrillor - Ray Ban


Träningstips

Jag var ju på gymmet idag och körde rygg, bröst, axlar och armar. Tänkte tipsa om två övningar som jag körde idag som är jäkligt effektiva. Dessa bilder är tagna från boken Bodylicious och det är Sofi Fahrman på bilderna!
 


Utmaning

Fick en utmaning av Helen där man ska dela med sig av 8 saker ni inte redan vet om mig så here we go!
 
  1. Jag är livrädd för ormar och kan inte ens se en bild på en orm utan att få rysningar och obehagskänslor i kroppen.
  2. Jag älskar godis och andra sötsaker och har svårt att hålla mig i från det även om jag försöker undvika det i veckorna!
  3. Jag önskar att jag var morgonpigg istället för att alltid vilja ligga kvar i sängen så länge det är möjligt och sedan behöva stressa iväg
  4. Jag är en extrem tidsoptimist, jag tror alltid att jag ska hinna tusen saker innan jag ska iväg och göra saker vilket jag oftast inte hinner.
  5. Jag älskar mitt jobb som sjuksköterska även om det är stressigt och hög press på en
  6. Jag föredrar hemmakvällar i soffan framför galna partykvällar ute.
  7. Jag får ofta höra att jag har väldigt små och söta öron, haha. Har fått höra detta sen jag var liten!
  8. Jag blir väldigt lätt rastlös och tycker om att ha mycket på gång i livet både privat och på jobbet
 
Sådär, det var lite sanningar om mig. Nu vill jag utmana Fannie och Andrea att göra samma sak. Vore jätteroligt om ni ville göra detta :)
 
Posted in: Allmänt



Vinnarna av dagens blogg...

Blev dessa två bloggare:
 
LÄNK 1
 
LÄNK 2
 
GRATTIS TILL ER!!
 
Självklart publiceras även dessa länkar hos kaffehörnan samtidigt som detta inlägg så ni får lite extra uppmärksamhet :) Så in och spana på deras bloggar nu alla fina bloggläsare! Nästa gång kanske det är du som får ta del av alla våra läsare!
 
Posted in: Tävlingar



27 februari 2013

God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit lite halvt om halvt, varit vaken i två omgångar men som tur var inte haft några problem att somna om!

Idag är det kvällsjobb som gäller och jag tänkte ta en tripp till gymmet nu efter frukosten. Tänkte köra lite smått och gott av överkroppen(armar, axlar, bröst, rygg) och sedan blir det ett gruppass MRL(mage, rumpa,lår) i morgon när jag är ledig.

Dagens blogg presenteras här och hos kaffehörnan kl.10.00 så missa inte det, kanske blir just du länkad!



Posted in:



Tröttast i stan?!

Satan i gatan vad sliten jag är idag. Blev inget gym efter jobbet, hade jämt göra att hålla mig vaken och alert på jobbet idag. Hade en helt galen och kaotisk kväll på jobbet igår så jag fick både hjärtklappning och ont i magen, men vi fick ihop det på mitt team i alla fall tills vi skulle gå hem och kom inte iväg alltför sent.
 
Kvällen satte dock sina spår och tröttheten har varit överhängande idag, men det har varit mindre stressigt och mindre kaotiskt idag i alla fall vilket känns bra! Tänkte försöka satsa på ett styrkepass på gymmet i morgon bitti/förmiddag då jag jobbar kväll i morgon igen. Har efter jobbet idag varit iväg och köpt lite nya sminkprodukter på make up store som jag visar i morgon och sedan har vi kört ett par tvättmaskiner i tvättstugan. Nu blir det att laga lite middag, blir en tacopaj och någon fräsch och god sallad till det ikväll, mums! Annars tänker jag spendera större delen av kvällen i soffan med min sambo(som varit borta i helgen så nu blir det härligt att bara mysa och vara nära varandra igen).
 
I morgon dyker vinnarna av dagens blogg upp både här och hos kaffehörnan så missa inte det!
 
Detta blev dagens andra mellanmål när jag kom hem från jobbet, en kopp kaffe och caseinpudding med hallon blandat med kesella, mumsigt värre och väldigt mättande!
Posted in: Allmänt



Inspirerande!

Hittade denna på lookbook.nu, så inspirerande!!
 


26 februari 2013

God morgon!
Då var det dags för ett dagpass på jobbet igen, laddar upp med havregrynsgröt med russin och mjölk som vanligt och sedan tar jag en kopp kaffe när jag kommer till jobbet!
Sticker troligtvis till gymmet direkt efter jobbet så vi hörs efter det någon gång! Glöm inte att anmäla er till dagens blogg som ni hittar lite längre ner i bloggen!
 
Ha en fin dag, kram!
 
Posted in: Allmänt



Tänkvärt ♥

 
Posted in: Inspiration



Mot ljusare tider

Grön bombarjacka - Weekday, T-shirt - Zara, Jeans - Gina Tricot, Örhängen - egen design, Boots - Scorett, Solglasögon - Ray Ban Aviator