Nu är det min tur!

Sådär jag då var man färdigjobbad, nyduschad och nyfixad.. Ska packa ihop ett par öl i en påse och sedan bege mig mot min sambo och festen han är på. Nu är det min tur att börja fira in det nya året tillsammans med nära och kära! Hoppas ni har en underbar nyårsafton för det tänker jag ha!
Stora kramar från mig ♥
 
Såhär ser jag ut nu redo för det nya året. Ni får hela outfiten i morgon!
Posted in: Allmänt



Mitt 2012

JANUARI
 
Firade nyår i sälen med trerättersmiddag, vänner, champange och dans!
Körde på mycket jeans, västar och kängor!
 
FEBRUARI
Det var galet mycket i skolan under hela våren då det var sista terminen. Varvade salstentor, hemtentor och seminarium med massa praktik!
Fyllde 25 år och hade en hejdundrande rolig fest med massa vänner! Körde mycket på pilotbrillor under februarimånad, ser ut att ha varit härligt väder om än lite snöigt och kallt!
 
MARS
Åkte på influensan och låg däckad i närmare 40 grader feber i flera dagar. Efter det var jag tokförkyld i flera veckor och tappade till slut rösten, var pga detta tvungen att tacka nej till roliga erbjudanden.
Detta var de enda outfitbilder jag typ tagit i mars.. Skinnjackan åkte i alla fall och var med mest hela tiden!
 
APRIL
Jag körde igång med träningen igen efter alla sjukdomar och det kändes helt fantastiskt skönt!
Förutom träning spenderades april med mycket praktik och massa tid tillsammans med familj och släkt. Jag tackade nej till många fester och andra upptåg då jag kände mig helt slut efter vintern, kände mig nära den berömda väggen..
Körde på många enkla outfits med enkla basplagg!
 
MAJ
Maj bjöd på fantastiskt väder med värme och sol. Jag blev med mina första par Ray Ban solglasögon, min examen närmade sig, jag spenderade ett par nätter i sommarhuset i Stockholmsskärgård för att bara ladda batterierna efter sista skoluppgifterna samt sista praktiken!
Man kunde äntligen börja gå med bara ben igen vilket kändes helt fantastiskt! Självklart användes mina Ray Bans flitigt ;)
 
Resten av året får ni i morgon, så missa inte det :)
 
Posted in: Allmänt



Nyårsfrisyr

Sådär, nu har jag ordnat till en lite piffig frisyr inför nyårsafton. En frisyr som fungerar både på jobbet och till kvällens firande, praktiskt och bra! Inte alls svårt måste jag säga, det som tar lite tid är ju lockarna, själva tofsen tog ca 2sek att få till!
 
Fick tips om denna frisyr på nyhetsmorgon idag, ni kan se tipset på tv4.se och ni kan se det här nedan:
 
S%C3%A5%20fixar%20du%20en%20snygg%20och%20enkel%20h%C3%A5rupps%C3%A4ttning
Vid 4:30 ungefär ser ni hur man får till tofsen enkelt!
 
Vad tycks?


31 december 2012 NYÅRSAFTON

God morgon!
 
Då var årets sista dag här och firandet av det nya året ska inledas senare ikväll. Hur ska ni fira in det nya året? För min del blir det att börja firandet tillsammans med mina patienter och kollegor på sjukhuset här i Eskilstuna, jag jobbar ett kvällspass och går av vid 21.45. Efter det får vi se vad jag gör, tänkte börja med att gå hem och byta om i alla fall, lite partystass är ju inte fel på nyårsafton och allt. Blir nog att möta upp sambon och lite vänner, som är på söder och äter trerättersmiddag under kvällen, och skåla in det nya året med champange, fyrverkerier och en nyårskyss i centrala Eskilstuna. Sedan får vi se hur pigg eller trött jag är och om jag tror mig orka festa vidare i natten, annars nöjer jag mig med skålandet och kryper till kojs..
 
Som sagt, min kväll är långt ifrån planerad så vi får se hur det är, jag planerar kvällen efter dagsformen då jag jobbat så mycket på sista tiden! Tänkte i alla fall piffa till håret lite extra redan nu inför jobbet, måste ju ha uppsatt hår så har en liten idé om hur jag ska göra ;) Kan försöka hinna visa det innan jag drar till jobbet!
 
Jag brukar sammanfatta året lite smått, både i outfits och lite annat. Är det något ni är sugna på även i år?
 
we♥it
Posted in: Allmänt



Träningseftermiddag

Det blev en eftermiddag med träning när jag kom hem från jobbet. Började med en powerwalk på 37min och avslutade med en halvtimmes styrketräning här hemma med fokus på ben,rumpa och mage. Riktigt skönt efteråt! Efter träningen blev det en lång varm dusch, en hårinpackning och sedan en god middag med kycklingfilé, grönsaker och en god sås gjord på mangochutney, lätt cremé fraich och salt. Så gott!!
 
Nu ligger jag i soffan med tända ljus, en filt, en mysig stickad tröja och så tänkte jag leta upp någon romantisk film att se, det är detta man kallar kvalitetstid med sig själv!
 
Hur spenderar ni er söndagskväll?
 
Posted in: Allmänt



30 december 2012

God morgon!
 
Uppe med tuppen och trött som tusan, som vanligt med andra ord när man jobbar ett dagpass och dessutom jobbade ett kvällspass dagen innan. Har alltid svårt att somna när jag kommer hem och sitter ofta uppe ett tag så det blir inte så många timmars sömn tyvärr. Men sånt är livet, det är bara att mosa på!
 
Nu ska jag i alla fall äta lite havregrynsgröt och sen bege mig mot jobbet! Hoppas ni får en fin söndag, allt klart inför nyårsfirandet?
 
Kramar
 
Posted in: Allmänt



Plusgrader och snöblandat regn

Ormskinnsmönstrade jeans - H&M, Stickad tröja - Åhléns, Skärp - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Halsduk - Gina Tricot, Väska - Åhléns, Boots - Scorett, Halsband - Pilgrim


Rea-fynd

Tänkte passa på att visa mina två rea-fynd som jag gjort detta år. Har inte hittat så mycket men det viktiga är att bara köpa sånt som man verkligen vill ha och som man fastnar för direkt, annars är det ofta bortkastade pengar och plagget hänger bara i garderoben!
 
 
Överst: Tunika/klänning från Gina Tricot - 99,50:- istället för 199:-
Nederst: Blus från MQ i märket Soaked on Luxury 179:- istället för 599:-
Posted in: Shopping



29 december 2012

Halloj!
 
Har helt glömt bort att uppdatera här idag. Har spenderat ett par timmar på stan med bästa vännen. Blev ett riktigt fint fynd på MQ faktiskt, en supersöt blus som var nedsatt med 70%. Kan visa den i ett inlägg sedan tillsammans med mitt reafynd från Gina Tricot.
 
Nu sitter jag och äter en lite lättare lunch och laddar för att sticka till jobbet om en stund, börjar jobba 14.00 idag. Sedan kör jag som jag skrev igår även i morgon på dagen och på nyårsafton på kvällen på jobbet innan jag är ledig en dag igen. Ser redan fram emot den lediga dagen, är inte ett dugg sugen på att jobba denna helg också, men det är bara att bita ihop och köra och hoppas på en bra helg!
 
Nu ska jag äta klart, förbereda lite inlägg till er och svara på kommentarer. Hann beta av några kommentarer igår men jag har fortfarande 173 obesvarade så det finns lite att jobba med! Bamsekram till er
 
Posted in: Allmänt



Snark...

Herregud vad trött jag är nu, fattar inte att man kan vara så trött efter en ledig dag.. Eller jo det är väl för att jag jobbar rätt mycket och intensivt för tillfället med endast fåtal lediga dagar. I morgon är det dags igen, blir tre dagar i sträck med jobb som jag har framför mig. Jobbar lördag kväll, söndag dag och måndag kväll.. Så min nyårsafton kommer spenderas i sjukhuskläder och med jobb fram till 21.45 och sen blir det att byta om till några andra kläder och skåla in nyåret med sambon och kanske några vänner, får helt enkelt se hur mycket jag orkar med!
 
Nu däremot ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen, känner hur ögonen vill klippa igen hela tiden, så varför kämpa emot?! Sov gott och dröm sött så hörs vi i morgon sötnosar! Puss och kram
 
Här ska jag mysa ner mig :)
Posted in: Allmänt



Bra träningspass

Fick till ett riktigt bra pass på gymmet idag. Blev 35 min intensiv styrka med fokus på axlar, biceps och mage. Sedan avslutade jag med 25 min intervaller på crosstrainern,känns ruskigt bra!! Nu har vi precis ätit lite mat hos pappa och druckit ett glas vin. Skönt med en ledig dag!



Posted in:



28 december 2012

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag orkade knappt hålla mig vaken över hart of dixie avsnittet igår kväll men jag såg klart det och sen stupade i säng. Galet trött efter allt jobbande. Idag är jag i alla fall ledig så laddar för ett pass på gymmet och sen bär det av till pappa,som jag inte hunnit träffa denna jul.

Nej nu är det slutskrivet för denna gång,måste äta upp frukosten och sen sticka iväg! Kram från mig



Posted in:



Seriemys

Blev en sväng på stan efter jobbet. Fyndade ett pack strumpor och en snygg kortärmad,svart tunika med knappar fram till på Gina Tricot. Är.väldigt nöjd med den, kan visa en bild i morgon!

Nu har jag myst ner mig i sängen och tänkte titta på senaste avsnittet av Hart of Dixie och sen blir det att sova och ladda.för ett gympass på förmiddagen och sen ska vi fira jul hos pappa och äta mat vid 14.00. Så det blir en fullspäckad ledig dag i morgon med andra ord. Ska försöka svara på alla kommentarer också, har 187 obesvarade just nu ;) Men varför göra något idag som man kan göra i morgon,hehe! Stor kram till er



Posted in:



Mina julklappar

Tänkte passa på och visa er vad jag fick i julklapp detta år. Några riktigt fina klappar som jag är mycket nöjd med!
 
 
En snygg och supermysig stickad tröja från Åhléns, stora tekoppar från Cervera, snygg kaffetermos, ljushållare, skärp från Gina tricot, hårborttagning genom en sorts peeling(hört att det fungerar skitbra utan att göra det minsta ont!).
 
Sedan fick jag även pengar och en hel del presentkort på bland annat Gina Tricot!
Posted in: Allmänt



27 december 2012

God morgon!
 
Uppe med tuppen och redo för att strax bege mig till jobbet, trött som ett as rent ut sagt men det är bara att bita ihop och köra på. Är i alla fall ledig i morgon vilket jag ser fram emot otroligt mycket!
 
Nu ska jag äta upp sista havregrynsgröten och sen gå iväg. Ha en fin torsdag!
 
Hade gärna spenderat hela dagen i sängen... Bilden är från weheartit
Posted in: Allmänt