Dröm sött!

Efter en mysig kväll med tända ljus, några glas vin, en skål smågodis, idol och massa pussar och kramar är det nu dags att krypa ner i sängen. Jag hoppas att ni också haft en fin fredagskväll. Vi hörs i morgon! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Fredagsmys

Ikväll blir det att mysa med killen min. Vi ska kolla på idol, kanske New York-spana och planera lite och bara mysa med varandra. Så himla skönt att bara ta det lugnt och ta hand om varandra, sitta tätt intill och bara känna att den andra finns precis bredvid. Det är en otroligt skön känsla som jag helt enkelt älskar!

Vad ska ni hitta på denna fredagkväll?


Bild från i somras
Posted in: Allmänt



Denimlover


Svarta jeans - Bik Bok, Jeansskjorta - Gina Tricot, Halsband - diddi och pearls for girls, Ringar - H&M och Glitter, Clutch - chapnlle.com, Solbrillor - Gina Tricot, Converse
Posted in: Mina outfits



30 september 2011

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Gud vad härligt det är med fredag. Jag är dessutom ledig och har semester i över en vecka. Livet kan inte bli mycket bättre! Jag sitter och äter en god frukost nu och lite senare bär det iväg till morfar för att umgås lite. Vi hörs under dagen. Kramar

Posted in: Allmänt



Fröken trötter

Hej och hå vad trött jag är idag! Nu är i alla fall mina tre arbetsdagar gjorda och jag kan slappna av. Det jag har framför mig nu är inte mycket annat än helt underbart roligt! Life is good!!!

Sen jag kom hem från jobbet har jag varit hos min fina väns små katter och kelat, matat och lekt med dem då hon är bortrest. Sen har jag handlat, gjort lite magövningar, tryckt i mig ett äpple och en geisha och pluggat lite grann. Så jag måste säga att jag fått en del gjort trots allt ikväll! Resten av kvällen kommer nog mest spenderas med att ligga halvdöd i soffan och bara slappa.

I morgon är jag ledig och det ser jag fram emot otroligt mycket. Då blir det en härlig och rejäl frukost, frisörbesök, träning och lite plugg. Känns som att det kommer bli en rikigt fin fredag :)

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer och sen äta. Puss

Posted in: Allmänt



Sockersött!

Denna otroligt söta clutch finns att införskaffa sig hos Topshop. Den går på ca 250kr vilket jag absolut tycker att den kan vara värd. Den kan verkligen piffa upp en outfit såväl till vardags som till fest!

Posted in: Mode och trender



Angelica gör det igen!

Angelica Blick är en av mina favoritbloggerskor och det har mest att göra med hennes grymma stilkänsla! Nu har hon gjort det igen och jag älskar denna tuffa stil!


Vad tycker ni om Angelicas stil?
Posted in: Inspiration



29 september 2011

God morgon!

Idag vill jag inget annat än ligga kvar i sängen, fy tusan vad trött jag är.. Men dags att bege sig till jobbet alldeles strax. Ska bara dricka upp mitt kaffe. I morgon får jag dock sova, det ska bli otroligt skönt! Hoppas ni får en riktigt fin torsdag. Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Natti natti!

Dags att se vilka som går vidare i idol och sen bums i säng! I morgon är det ännu en dag på jobbet som gäller! Sista arbetsdagen på 2v, lovely!! Sov gott och dröm sött mina fina läsare

Posted in: Allmänt



Nelly White

Nu har nelly.com lanserat sin exklusiva skokollektion Nelly White. Kollektionen innehåller ett gäng läckra skor i äkta skinn. Här nedan kan ni se ett litet kollage med mina favoriter. Hittar du någon du gillar?



Bildkälla: nelly
Posted in: Mode och trender



Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort...







Lovely

Bildkälla:weheartit
Posted in: Inspiration



28 september 2011

God morgon!

Idag är jag riktigt trött och har rejält med träningsvärk. Jag har precis fått i mig lite frukost och nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Ska cykla idag så måste åka lite tidigare. Hoppas ni får en fin dag! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Jakten på den perfekta presenten

Många har nog haft svårigheter med att hitta den perfekta presenten till någon man tycker om när den fyller år. Så är fallet för mig de flesta gånger någon nära vän eller familjemedlem fyller år. I dagens samhälle har de flesta så mycket saker att det känns nästintill är omöjligt att hitta en bra present. Det känns ju inte värt att personen som fyller år ska försöka hitta på något den kanske vill ha eller behöver för då känns presenten i sig väldigt opersonlig och ovärd.

På sista tiden har jag försökt att ersätta presenter i form av saker till upplevelser eller minnessaker som man kan behålla hela livet. Det har både varit väldigt roligt att ge bort och även väldigt uppskattat att få i present. Varför inte lägga pengar på något som personen verkligen vill göra eller på något som personen kan se på och minnas dig för?!

Hur brukar du göra med presenter? Har du haft svårt att hitta en bra present någon gång?

Bildkälla

Posted in: Allmänt



Lookbook

Snygg inspiration från lookbook! Vad tycker ni?
Posted in: Inspiration