Soliga fredag!

 
Hej på er!

Fantastiskt väder idag med strålande solsken från klarblå himmel. Dock snö och ganska kallt men så värt när solen sprider sina härliga strålar ändå! Fredag idag och jag jobbar ett kvällspass så ska strax bege mig mot jobbet sedan väntar ledigt i tre dagar(lördag,söndag och måndag) så det känns inte särskilt jobbigt att behöva jobba idag. I morgon ska sambon iväg större delen av dagen/kvällen så då får vi se vad jag och lill-tjejen hittar på och på söndag ska vi har släktkalas eftersom Astrid fyllde 2år i tisdags, så jag tror på en fin helg!
 
Hur ska ni spendera er fredag och helg? Ha en underbar dag och kväll. Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Grattis älskade unge!

 
Grattis på 2-års dagen älskade Astrid!! Mamma och pappa älskar dig mest av allt vårt lilla busfrö♥
Posted in: Barn



Bye Sweden see you in a week!

Två bilder från tui.se på vårt hotell, vi har bokat lägenhet med direktutgång till pool man delar med tre andra lägenheter.
 
God morgon på er!
 
Idag är det min 30-års dag och vi spenderar den på ett helt okej sätt, nämligen med att bege oss mot Arlanda och ta flyget till Kanarieöarna. Det blir en vecka med all inclusive, sol och bad och förhoppningsvis mycket glädje och skratt från hela familjen. Gud vad vi har längtat efter det här, äntligen är det dags! Få lämna gråa, kalla vinter Sverige bakom sig för en stund och ladda batterierna med massa sol och härligheter!
 
Blir Astrids första resa utomlands vilket känns lite extra pirrigt såklart. Hoppas på att flygresan ska gå bra och att hon kanske lyckas sova en stund i alla fall både dit och hem! 
 
Ha en fin torsdag nu och vi får se om jag lyckas uppdatera bloggen därnere från eller ej, det visar sig. Kommer troligen uppdatera min instagram så länge wifi på hotellet samarbetar så in och följ mig där om du inte redan gör det, Maddisenj!
Posted in: Mina resor



Rituals hudvårdsprodukter

 
I helgen när vi firade mig i förskott med familj och släkt fick jag ett helt gäng med fantastiska produkter från
märket Rituals. Produkterna innehåller inga parabener, testas inte på djur och är till såstor del det går fyllda med ekologiska, hållbara och naturliga ingredienser. De luktar fantastiskt gott och känns fantastiska på huden! Ett litet tips till Alla hjärtansdag för att skämma bort någon du älskar :)
Posted in: Madde tipsar!



När 3 blir 4!

 
Nu har jag burit på denna hemlighet länge nog. Vi gick ut med det på facebook och instagram för någon vecka sedan så nu är det hög tid att skriva ut det även här till er. I början av juli beräknas familjen utökas med en liten bebis till. Astrid ska bli storasyster och vi ska bli tvåbarnsföräldrar. Det känns både fantastiskt och skrämmande på samma gång. Det är verkligen en välsignelse att få bära ännu ett barn i sin mage. Vi försöker förbereda oss och Astrid så mycket det bara går för vad som komma skall och vi längtar nu ännu mer till sommaren än vad vi annars brukar göra! Vi har inte kollat vilket kön bebisen har för det spelar ingen roll utan det viktiga är att bebisen är frisk och mår bra. Idag går vi in i v. 20 och äntligen känns det som att det börjar ta sig efter en period där tiden gått väldigt långsamt.
 
Vill ni läsa mer om hur jag mått den första tiden av graviditeten? I så fall skriver jag ett inlägg om det :)
Posted in: Graviditet/barn



Måndag igen efter en underbar helg!

Hej på er fina läsare!
 
Då var det måndag igen och en ny vecka har tagit fart. Helgen var helt underbar med mycket kvalitétstid med såväl min lilla familj som resten av min och sambons familj/släkt då vi hade kalas för mig i lördags. Jag fyller nämligen 30år(var tusan tog åren vägen?!) på torsdag och då lämnar vi landet för en vecka(skriver mer om det senare) så därför passade vi på att fira mig i förskott med våra nära och kära. Det blev en mycket trevlig eftermiddag där vi bjöd på smörgåstårta med god dryck och kladdkakemuffins med nutellagömma till kaffet. Barnen lekte för fulla muggar och vi vuxna fick möjlighet att umgås och bara ha det trevligt. På kvällen tog jag och sambon det lugnt efter att Astrid somnat och vi låg i soffan och tittade på två avsnitt av Bron(helt beroende av denna grymt bra svensk/danska serie!!). 
 
Ett kollage från min Instagram
 
Söndagen spenderade vi med en lugn förmiddag hemma med mys och lek bara vi tre. Efter lunch åkte vi ut och uträttade några ärenden, jag köpte bland annat en ny hårfön då min gått sönder. Sedan vidare hem till mamma för en fika och lite mys innan vi åkte hem och lagade middag som igår fick bli tacos. När lillan somnat vid 19-tiden förflyttade vi oss ner i källaren där vi så smått började rensa bland alla kartonger och saker vi har kvar sedan vi flyttade för 1 år sedan, det är så jäkla segt att ta tag i men nu har vi i alla fall börjat så vi får ta lite då och då!
 
Nu är huset fullt med vackar buketter med härliga blommor, älskar alla dessa tulpaner :)
 
Idag har jag och Astrid hängt ute i lekparken med hennes ena faster och kusiner på förmiddagen och sedan sov hon gott i sin vagn efter det. Nu är vi inne och myser lite och jag funderar på att eventuellt gå ut en stund till här efter mellis och kanske åka pulka då det kommit snö idag igen. Hon älskar verkligen att åka pulka så då gäller det att passa på medan man kan! Sedan väntar nattjobb för min del ikväll, borde väl egentligen försöka sova lite innan det också men inte alltid så lätt att få till det.
 
Hoppas ni har en riktigt fin måndag! Kramar från mig
 
 
Posted in: Allmänt



Kladdkakemuffins med nutellagömma

 
 
 
Idag tänkte jag dela med mig av ett magiskt gott recept som jag testat att baka idag. Nämligen Kladdkakemuffins med nutellagömma, de blev otroligt goda. Vi ska nämligen ha kalas för mig i morgon med släkten och då har vi satsat på att bjuda på smörgåstårta istället för vanlig tårta men vi kände ändå att vi ville ha något gott till kaffet och då bestämde jag mig för dessa, tror de kommer uppskattas av stora som små!
 
Här kommer receptet (som jag för övrigt hittade hos denna bloggare!):
 
100 g Smör
2 Ägg
1.5 dl Strösocker
2 dl Vetemjöl
0.5 dl Kakao
1 tsk Vaniljsocker
0.5 tsk Bakpulver
10 tsk Nutella

Börja med att skeda ut 10 teskedsstora klickar Nutella på ett bakplåtspapper, lägg in i frysen i 30 min.
Sätt ungen på 175°C och placera ut 10 stabila muffinsformar på en plåt.
Smält smöret och ställ åt sidan.
Rör ihop ägg och strösocker. Tillsätt de torra ingredienserna och rör om.
Arbeta sedan in smöret och rör ihop en klumpfri smet.
Fördela smeten jämnt i formarna. Tryck ner de frysta nutellabitarna i varje muffinsform.
Grädda i mitten av ugnen i ca. 8-9 minuter.
Låt svalna helt i kylskåp i 1-2 timmar.
Servera gärna med lättvispad grädde.
 
Jag gjorde en dubbelsats denna gång och det blev riktigt bra och smarrigt!
Posted in: Allmänt



Long time no see!

 
 
 
Hej på er härliga bloggläsare!
 
Nu var det otroligt länge sedan jag överhuvudtaget var inne på bloggen. Jag har haft en lång period där det inte funnits någon som helst motivation eller lust till att blogga. Det har helt enkelt varit andra saker som tagit upp min tid och av olika anledningar har orken, lusten och motivationen inte alls hittat fram! Jag har sett att det trots min långa frånvaro ändå är många som tittar in här varje dag vilket jag själv blev lite förvånad över men samtidigt väldigt smickrad och glad över. Jag såg även att jag fått kommentarer om att ni saknar mina inlägg och min uppdatering. Den senaste veckan har jag flera gånger funderat över vad jag ska skriva i detta inlägg och äntligen hittade jag motivationen till att sätta mig och skriva det här.
 
I perioder har jag funderat på att lägga ner bloggen helt och hållet men på sista tiden har jag känt att jag saknar bloggandet både när det kommer till att dela med mig av saker som inspierar mig, glimtar från mitt liv och att ha kontakten med er läsare via kommentarsfältet. Så jag har så smått bestämt mig för att ge bloggen en ny ärlig chans för jag saknar det helt enkelt lite för mycket! 
 
Innehållet i bloggen framöver kommer nog riktas in en del på familjelivet, min vardag och allt vad det innebär. Troligen kommer outfits vara en del av det men kanske inte huvudkategori längre som det var förr, där har jag inte riktigt bestämt hur jag ska göra så det får tiden helt enkelt utvisa vad jag känner för. Jag hoppas att jag ska fortsätta känna mig motiverad och peppad att blogga på och jag hoppas och vill så klart gärna att ni är med på min fortsatta bloggresa!
 
Tack för att ni är så fina och trogna läsare trots att jag hållit mig borta en längre period! Hoppas vi hörs framöver också här i bloggen. Nu ska jag ordna lite mellanmål till mig och lilla Astrid som jag är hemma med och vabbar idag! Ha en riktigt fin onsdag!
 
Kramar från mig♥
Posted in: Allmänt