Valborgsmässoafton

Jaha då var det valborg igen då. För min och sambons del blir det att åka hem till gemensamma vänner med ett helt gäng kompisar där det blir grill, goda drycker och förhoppningsvis massa skratt! Vädret kan man knappast klaga på, sol från blå himmel med enstaka moln. Tror det kommer bli en fin kväll detta!

Vad ska ni hitta på denna valborg?


Jag ikväll :)
Posted in: Allmänt



30 april 2012

Hej och hå!

Här har det ekat tomt som i graven hela dagen. Glömde totalt bort att uppdatera i morse innan jag åkte till praktiken. Jag har i alla fall hängt där hela dagen och fick sluta strax innan 15. Efter det har jag varit en sväng till systemet och till biblioteket. Nu tänkte jag svara på lite kommentarer och sen gräva fram något att ha på sig ikväll! Skriver ett inlägg om vad som händer ikväll lite senare. PUSS


Bjuder på en gammal bild från förra vintern..
Posted in: Allmänt



Träningsbagar

Många bloggare skriver om träning och hälsa såhär på vårkanten och hos mig är det inget undantag. Jag älskar ju att träna och tycker alltid det är roligt att försöka inspirera andra till träning och att må bra med sig själv. Något som fattas i min träningsgarderob är en snygg och lagom stor träningsbag där jag kan packa ner mina kläder, skor och annat som behövs till träningen. Jag hittade ett helt gäng snygga väskor spartoo.se som jag mer än gärna skulle vilja ha hemma hos mig. I kollaget nedan kan ni se några av mina favoritväskor från sidan!

Kan ju även passa på att tipsa om att ni kan hitta massa snygga träningsskor på sidan att matcha till väskorna :)

Posted in: Madde tipsar!



29 april 2012

God morgon! Trött tjej som skriver detta! Hade en jättetrevlig kväll med sambons familj igår kväll. Vi åt god mat, drack gott och tittade på massa semesterbilder! Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb på H&M-lagret. Börjar 08.00 så jag ska strax åka iväg. Ska bara.äta upp min frukost och sen bär det av. Hoppas ni får en fin dag! Kram
Posted in: Allmänt



En outfit från veckan som gått


T-shirt - Vero Moda, Kofta - Topshop, Jeans - Bik Bok, Converse
Posted in: Mina outfits



Middagsplaner

Nu åker vi hem till killens syster där vi ska äta middag tillsammans med hans familj. Blir att titta på lite Thailands bilder, dricka några öl och umgås. Hoppas ni får en fin kväll!
Posted in: Allmänt



Balkonghäng indeed!!

Efter en underbart god och rejäl frukost är jag placerad på balkongen endast iförd bikini och solkräm. Dags att få första brännan för året. Jag tänker spendera hela dagen här ute i solen för att få lite färg, läsa en bok, slappa och lyssna på musik! Vad gör ni denna underbara vårdag?
Posted in: Allmänt



Dagens träning

Puh, då var dagens träning gjord. Satan vad jobbigt det var men oj vad härligt det känns nu!! Jag körde först en powerwalk på 5,2km som tog 46 min att gå och efter det blev det ett styrkepass för hela kroppen i 40 min. Nu vill jag lova att såväl kropp som knopp är slutkörd ;) Nu är jag bara så sjukt hungrig så jag skulle kunna äta en hel ko, måste kila ner till affären illa kvickt och köpa någon middag och nåt att mumsa på ikväll! Hade tänkt att jag skulle svara på alla kommentarer men vårt internet ligger nere just nu och jag vet inte när det kommer tillbaka så jag får fö på soffan istället. Vi hörs sen! Ha en underbar fredagskväll!!
Posted in: Allmänt



27 april 2012

Good morning sunshine! Vad härligt det känns att solen skiner när man vaknar. Att det dessutom är fredag kan ju inte bli bättre. När jag kommer hem från praktiken ska jag träna och sen bara ta det lugnt. Ska inte röra en fena utan bara slappa. Känns välbehövligt då jag bara är ledig lördag och sen jobbar på söndag. Det blir en kort helg med andra ord, men man får vara glad för det lilla! Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen åka iväg. Ha en underbar fredag!!
Posted in: Allmänt



Kvällens middag

Idag testade vi ett recept med marinerad kyckling, ris och mangosalsa från linas matkasse. Mangosalsan innehöll koriander vilket gav mig kväljningar så den var inte alls god men kycklingen var fin. Men nu vet jag att jag aldrig mer ska äta koriander! Kvällen kommer spenderas i soffan med killen och lite serier på tv:n. Hoppas ni har en fin kväll!
Posted in: Allmänt



26 april 2012

God morgon! Hinner bara slänga in ett snabbt hej då jag är lite sen. Jag har iaf sovit som en klubbad säl i natt hörde varken när älsklingen kom och la sig eller när han gick upp... Nu bär det av till.praktiken igen vi hörs senare. Kram
Posted in: Allmänt



Underbara solglasögon!

Ray-Ban - RB2140-901 hos Mylovebasket


Ingen har väl missat den grymma Ray Ban original wayfarer modellen. Det känns som att nästan varenda bloggare äger ett par och jag fullkomligt älskar dem. Förra året köpte jag ett par solglasögon från en budget kedja som påminde väldigt mycket om just denna modell från Ray Ban. Självklart, klantig som jag är lyckades jag ha sönder solbrillorna. Jag la dem på golvet(fråga mig inte varför) och som de flesta säkert redan förstår klev jag såklart på dem.

I år hade jag tänkt att unna mig ett par Ray Ban i just denna modell, det ska bli min present till mig själv för att jag tar min sjuksköterskeexamen i juni. Det blir en present som alltid kommer påminna mig om hur jäkla grym jag varit under dessa tre år. Jag fick syn på dem på Lensway där de dessutom var betydligt billigare än på många andra ställen. Jag har suttit och jämfört olika siter som har märkessolglasögon och Lensway är en av de absolut billigaste återförsäljarna. De har dessutom ett stort utbud av solglasögon från stora märken som Gucci, DKNY, Peak Performance, D&G m.m. Så in på deras hemsida och spana in alla snygga solglasögon så kanske även du hittar ett par favoriter!!
Posted in: Madde tipsar!



Träning!

När jag kom hem från praktiken gav jag mig ut på en powerwalk. Testade att jogga sista biten men kände att det började hugga och smärta i höftböjaren efter bara ett par minuter,galet trist!!! Jag är sååå sugen på att springa men jag är tydligen inte där än. Det är bara att kötta på med styrketräning och sjukgymnastik! Nu äter jag en banan,dricker en smoothie och äter några nötter som lite återhämtning. Ska snart dra mig in i duschen. Kram


25 april 2012

God morgon! Löning idag, inte helt fel om ni frågar mig ;) Ännu en trött dag som ska spenderas på praktiken. Det är trist att känna sig såhär trött trots att jag somnade strax efter 22 igår.. Men det är väl helt enkelt en sån period, det sliter på en när man går runt på flera olika praktiker och hela tiden ska prestera och visa vad man kan. Nej nu måsteg jag åka iväg, ni får nöja er med en bild från arkivet idag :) Ha en fin dag. Kram
Posted in: Allmänt



Matlagning

Nu blir det att laga veckans första rätt från Linas matkasse. Ingredienserna ser ni på bilden och resultatet får jag delge er senare! Nu ska jag lyssna på Trains nya album på hög volym medan jag lagar mat :) Puss hej
Posted in: Allmänt