When the summer is still around

T-shirt och kavaj - H&M, Kjol och väska - Gina Tricot, Skor - Converse, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Nelly Shoe Week!

 
NELLY SHOE WEEK
 
Block Heel | Chelsea Boot | Flat High Boot | Overknee Boot
 
Sponsrat inlägg


Ledig tisdag!

 
 
Hej på er!
 
Min jobbhelg är över och jag har en ledig dag denna tisdag. Var ändå en bra jobbhelg och det var roligt att jobba så det känns alltid skönt när det är så :) Jag har ju världens roligaste jobb när det fungerar som det ska, det vill säga när rätt patient ligger på rätt avd. osv! Det blir aldrig långtråkigt på mitt jobb då det är så otroligt varierande och jag lär mig nya saker dagligen vilket är fantastiskt roligt! Sen kan det vara brutalt tufft till och från också men när man har de där bra dagarna känns yrkesvalet så jäkla rätt!!
 
Så där då fick jag det sagt också,hehe! Annars då? Jo ledig tisdag med lill-tjejen har hittills inneburit mycket mys inne med en trött tjej som har lätt till att bli ledsen och frustrerad. Tror mycket av detta bottnar i omställningen till förskolan från att ha varit hemma med mig eller sambon i 1,5år samt att hon mer eller mindre varje vecka får en ny tand som spricker igenom så hennes stackars tandkött är svullet och irriterad både här och där. Så det är inte konstigt att hon är sliten och lite i obalans, stackars liten♥
 
Vi har hunnit med att handla lite mat också, det tyckte hon var kul. Hon älskar att komma ut bland folk så det är tacksamt. Hon satt i vagnen och trallade, sjöng och pratade för fulla muggar hela tiden, så mysigt! Nu sover hon och jag äter lite lunch, ska ta och baka en kladdkaka med dumlekolor i som efterrätt till kvällens middag då tjejerna kommer förbi.
 
Hoppas ni har en fin tisdag! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Decorinspiration

 


1. Ljusstake HÄR / 2. Voluspa doftljus HÄR / 3. Sminkställ HÄR / 4. Hylla HÄR / 5. Ljushållare HÄR / 6. Ligthbox HÄR

Inlägget innehåller adlinks
Posted in: Inspiration



Lördagens festoutfit

Klänning och örhängen - H&M, Väska - Gina Tricot, Skor - Tiger of Sweden
 
Posted in: Mina outfits



Måndag och den nya vardagen börjar!

Två bilder från dagen såhär långt :)
 
Hej på er!
 
Jag sitter här och har precis ätit lite lunch. Haft en lugn och mysig morgon/fm med vår lilla tjej och sedan lämnade jag henne på förskolan 10.50 så hon fick vara med på sångstunden och lunchen innan det är sovdags för henne. Jag passade på att ta en 5km powerwalk i solskenet och sedan lunch när jag kom hem. Nu ska jag ta en dusch och sedan är det dags att cykla till jobbet för ett kvällspass.
 
Hoppas ni fått en fin start på den nya veckan! Kramar från mig


Underbara helg!

Bjuder på två bilder från Instagram så kommer min festoutfit från igår lite senare!
 
Hej på er!
 
Nu börjar helgen så smått lida mot sitt slut och det är dags för vår lilla familj att komma in i en helt ny vardag där både jag och sambon jobbar och Astrid ska gå på förskolan. Kommer bli en ny utmaning att anta för oss och det kommer absolut krävas lite mer planering än tidigare! Blir spännande att se hur vi får ihop allt detta, hehe!

Helgen har varit riktigt bra. Igår var vi i Tuna Park och shoppade lite och fikade, sen lämnade vi Astrid hos mormor över natten och vi åkte till Stockholm på 50-års fest. Vi hade en riktigt roligt och trevlig kväll med god mat, härligt sällskap och god dryck. Vi kom hem vid 01.30 och sov till 09.45 i morse, så otroligt skönt och lyxigt med sovmorgon! När vi vaknat till liv unnade vi oss en brunch på hotell Comfort inne i stan, så jäkla gott och lyxigt!
Posted in: Allmänt



Nude and black

T-shirt och kappa - H&M, Jeans - Bik Bok, Skor - Converse, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Happy friday!!

Jag idag, dyker upp ett outfit inlägg lite senare, missa inte det!
 
Då var det fredag igen, herregud vad veckorna går fort! Idag har jag och lill-tjejen ledigt så vi har mest hängt hemma och lekt och myst. Nu sover hon middag och jag passar på att blogga lite mellan plockande och städande här hemma. Tycker alltid det är skönt att städa på fredagen så har man ett fräscht hem under helgen och kan njuta av ledigheten istället!
 
I eftermiddag när lillan vaknar ska vi ta en tur till skogen och se om vi hittar någon svamp. Inte helt säkert då det varit så otroligt varmt och fint länge nu igen men om inte annat så är det skönt med lugnet och den friska luften. Astrid älskar att gå i skogen så det blir en fin stund för oss tillsammans. Tar nog med lite frukt och så att smaska på när vi tar en liten paus.
 
Annars blir det fredagsmys i vanlig ordning här hemma med tacos och kanske en film. Hur ska ni spendera er fredag?
Posted in: Allmänt



Forever is over

Tröja - Asos.com, Jeans - Bik Bok, Väska - Gina Tricot, Solglasögon - Ray Ban, Skor - Asos.com
Posted in: Mina outfits



Torsdagsinspiration

 
 
 
Bilder weheartit / kollage av mig
Posted in: Inspiration



When you're just feeling so fly

Jeans - H&M, T-shirt - Ivyrevel, Bombarjacka - Imso.com, Skor - NIKE, Örhängen - present
Posted in: Mina outfits



Tuesday here we are again

Mer av denna outfit dyker upp ikväll, så missa inte det!
 
Tisdag och lillan är återigen på förskolan. Gårdagen hade gått kanon och hon hade både ätit lunch med god aptit och sovit nästan 2h efter det så det kändes kanon. Håller tummarna för att det går lika bra idag, har i alla fall inte hört någon än vilket känns som ett bra tecken. Själv ska jag ta och slänga mig upp på cykeln och ta mig iväg till frisören för att få ordning på mitt sommarslitna hår.
 
Ha en underbar tisdag så hörs vi! Puss och kram
Posted in: Allmänt



Kalasoutfit

Hann knäppa några snabba bilder innan det var dags att svänga iväg på kalas igår, så här såg jag ut då!
 
Blus och jeans - Bik Bok, Flats - spartoo.se, Solglasögon - Ray Ban, Halsband - Pernille Corydon, Örhängen - present
Posted in: Mina outfits



Måndag och ny vecka!

 
Hej på er!
 
Jösses vad helgerna bara rusar förbi, vi har dessutom haft full fart mer eller mindre hela helgen så då går den ännu fortare. Både lördag och söndag vankades det kalas vilket var supermysigt och trevligt. Lite småfix hemma har vi också hunnit med men inga större saker. Nu är det återigen måndag och en ny vecka är igång, solen och värmen håller sig kvar vilket känns fantastiskt och jag har lämnat lill-tjejen på förskolan vid 09.30 och än har jag inte hört något från dem så antar att det går bra. Håller tummarna för att hon ska kunna äta och sova där nu och att hon ska trivas. Hon brydde sig knappt när jag sa hej då idag ute på gården utan sprang iväg och lekte med några bollar, känns skönt att hon inte blev sådär superledsen.
 
Jag har passat på att ta en promenad på fm och har även hunnit städa badrummet, ätit lunch och druckit kaffe. Nu tänkte jag ta mig ut på altanen och plantera om lite blommor och om de inte ringer från förskolan så är planen att hämta henne vid 14.00 så vi får se hur det blir, skum känsla att vara hemma själv utan barn... Men samtidigt skönt om hon börjar trivas där hon ska vara när vi jobbar!!
 
Hoppas ni får en fin start på den nya veckan! Kramar från mig
Posted in: Allmänt