Arsenal-Tottenham 3-0

Helt underbart med en vinst, särskilt då matchen är ett riktigt London derby mot Tottenham! Killarna i Arsenal inledde rätt slarvigt och slog alldeles för många felpassningar. Men i den 43:e min slog Robin van Persie till och "tåade" in 1-0.. Bara 10sekunder senare slog Cesc Fabregas till och spikade halvtidsresultatet 2-0.. I andra halvlek kom det mesta att handla om Arsenal som var det klart bättre laget och Robin van Persie spikade slutresultatet när han gjorde sitt 3-0 mål!

Underbart med en vinst återigen, killarna är i fin form :)

Nu ska vi åka iväg till älsklingens syster och vi blir där hela kvällen. Så det blir nog inte så mycket mer bloggande från min sida idag. Men vi hörs när vi hörs :) 


Dagens Madde

Kör på en skön avslappnad stil idag/ikväll. Vi ska iväg till älsklingens syster och hennes familj. Dit kommer även hans pappa och särbo samt andra systern och hennes sambo. Så ikväll blir det en lugn kväll med god mat och trevligt umgänge :) Vad ska ni göra ikväll?


T-shirt -
H&M
Tröja - Gina Tricot
Glansiga tights - H&M
Skor - Converse
Nitarmband - cocoo.se

Posted in: Mina outfits



Dags att bänka sig i soffan!

Japp nu är det dags att bänka sig i soffan och släppa allt vad pluggande heter(har faktiskt fått ihop drygt en sidan text så jag är rätt nöjd!). Nu är det nämligen dags för fotboll, Arsenal-Tottenham(ett lite smått hat-möte kan man säga :p)!!



Jag ska mysa upp mig bredvid älsklingen med en "thai-kartong" med nudlar, kött och grönsaker, mums! Vi hörs igen efter matchen!


Dags att plugga igen..

Japp då var det dags att gräva ner sig i böckerna och sätta sig här vid datorn och skriva. Måste försöka få ihop ca 250 ord med nånting vettigt om muslimers upplevelser och erfarenheter av hälsa, vårdande och välrden utifrån ett genusperspektiv samt ett mångkulturellt perspektiv.. Visst låter det spännande?! :P

Vi hörs lite senare,nu måste jag fokusera!

Posted in:



091031

God morgon! Hade en jätterolig kväll igår. Tack för festen Jane;-) Idag har jag en hel del plugg framför mig,usch! Men nu är det dags för frukost. Kokt ägg,mackor och fil med musli. Vi hörs senare.
Posted in: Allmänt



Sweet dreams

Nyss kommit hem från kvällens party. Var en riktigt rolig kväll,och även intressant ur andra synvinklar som jag inte har lust eller ork att diskutera såhär öppet. Nu ska jag tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen. Ska bli så himla skönt att krypa ner bredvid älsklingen. Sov gott så hörs vi när jag vaknar.
Posted in:



Kvällens outfit

SLänger upp en bild på kvällens party outfit lite snabbt.. Hinner inte skriva mer nu. Vi hörs! Ha en toppen fredag!


T-shirt - H&M
Skinnkjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Stövlett - Scorett
Armband - Lindex, mexico(nån marknad) och cocco.se
Halsband - Present från mamma
Posted in: Mina outfits



Inflyttningspartaj ikväll


Nu har jag settat och pluggat sen 13.30 så nu känner jag mig helt hjärntvättad och orkar inte läsa en sida till idag! Nu har jag målat naglarna i en härlig röd färg och ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Ska på inflyttningsfest hos min söta vän Jane ikväll, det ska bli riktigt trevligt. Det blir dock en aning lugnt med alkoholen för min del för imorn måste jag sitta och plugga massa igen, usch och fy! Men ikväll ska jag i alla fall släppa pluggandet för ett par timmar och bara ha det roligt och trevligt med ett gäng vänner! Nej nu ska jag snart hoppa in i duschen och börjar göra mig i ordning. Vi hörs lite senare, innan jag drar!
Posted in: Allmänt



Fokuserad eftermiddag!

Sådär nu var jag hemma igen efter att ha lämnat in 2 mattor på tvätt, letat efter ett nytt halsband till ikväll(hittade dock inget så får gräva fram nåt gammalt), handlat lite på systemet och hämtat ut boken på sjukhusbiblioteket! Höll även på att krocka då en gubbe(såklart) slängde sig ut mitt framför mig när jag kom i 50km/h... Jag fick tvärnita för att inte köra in i honom och jag vill lova att jag slängde mig på tutan allt vad jag hade! Usch för sånna nötter i trafiken, finns tyvärr alldeles för många som inte har tillräckligt med körvett för att vistas ute i trafiken!!!

Nu har jag i alla fall även fått hem den andra boken som jag väntade på så jag har att göra i eftermiddag om jag säger så! Dessvärre har Adde(i min studiegrupp i skolan) fått hoppa in som vikarie hela helgen så vi ska försöka lösa grupparbetet ändå, det var kris på avdelningen han jobbade på för de fick inte tag på en enda vikarie! Jag ska sätta mig och läsa nu och troligtvis resten av eftermiddagen innan det är dags för party ikväll!!! Jane har inflyttningsfest och självklart vill man inte missa det, ska bli jätteskoj! Vi hörs senare, nu ska jag pluggnörda ett par timmar,suck!

Posted in:



Dagens outfit + lite ärenden

Jag ska åka iväg och utföra lite ärenden. Ska lämna in 2 mattor på tvätt(äntligen), svänga förbi systemet och åka förbi sjukhusbiblioteket och hämta ut en bok som ligger där och väntar på mig! Hoppas även på att få ytterliggare en bok i brevlådan idag så det håller jag tummarna för!! Vi hörs när jag kommer hem igen!


Linne - Gina Tricot
Tröja - Tiger of Sweden
Väst - MQ
Jeans - Gina Tricot
Stövlar - Wedins
Posted in: Mina outfits



Träningsinlägg

Nu ska jag försöka sätta ihop en liten sammanställning över hur jag tränade igår.

Började med 30min löpning/jogging på rullbandet i 9-10km/h, vilket innebar att jag brände 400 kalorier.

Sen körde jag 30min koncentrerad och hård styrka utan vilopaus.
*
3x15 bicepscurl med hantlar(6kg)
* 3x15 axellyft åt sidan med hantlar(3kg)
* 3x15"kabel" för triceps i maskin(10kg)
* 3x15 mage, sidan i maskin(10kg)
* 3x15 sittande bröstpress i maskin(15kg)
* 3x15 Ryggmaskin för övredelen av ryggen(20kg)
* 3x15 rygglyft på bänk(bara den egna kroppsvikten)

Efter detta avslutade jag med att köra slut på magen i stretching rummet. Körde raka situps på pilatesboll, kilade fast fötterna i ribbstolen och körde "sido-situps" och sen vanliga raka och sneda bara på golvet.

Sedan stretchade jag hela kroppen innan jag åt en banan och gick hem :) Så såg gårdagens träning ut, jag försöker att träna olika varje gång jag tränar dels för att kroppen inte ska vänja sig och dels för att det ska bli roligare för mig!


091030

God morgon bloggen!

Imorgon är det den sista oktober, helt otroligt. Vart tar tiden vägen? Jag tyckte nyss vi gick in i oktober medan vi nu faktiskt står på kanten till november. Hösten är definitivt här och vinter kommer emot oss med stormsteg. Kyla, snö, is, slask, skrapa bilrutor, ta på sig mängder av kläder och allt vad den svenska vinter handlar om. Nej jag är ingen vinterfantast som ni kanske förstår, men trots allt det negativa finns det en längtan och en liten eld som brinner inom mig. Med vintern kommer julen, och det är en av mina absoluta favorittider på året. Men jag är en riktigt traditionsslav när det kommer till julen så jag vill alltid ha en vitjul, vilket i princip aldrig händer numera.. Väldigt tråkigt men huvudsaken är ändå att man får en mysig tid med sin familj, de nära och kära som betyder mycket för en. Utan dem hade julen inte varit densamma!

Så medan vi är påväg mot kallare och gråare klimat(vilket ofta november brukar bidra med) gäller det att ta tillvara på de fina dagar som återstår. Är solen dock inte pigg på att kika fram bakom molnen kan man alltid mysa inomhus med nära och kära. Tända ljus, tända en brasa i öppna spisen, kolla på någon bra film, läsa en bra bok osv. Glöm heller inte bort hur vacker faktiskt både hösten och vinter kan vara när den är som bäst! Med dessa två bilder önskar jag er en bra start på denna härliga fredag :)
 
Posted in:



Trött och omotiverad


Vet att jag skrev att jag skulle skriva om mitt träningsprogram men jag känner bara att jag inte har någon större lust att blogga just nu. Jag är så himla trött så just nu lockar bara sängen och älsklingens famn. Jag skriver mer imorn istället, då är jag hemma hela dagen och pluggar så då har jag möjlighet att skriva när motivationen och inspirationen faller på!

Sov gott alla fina läsare så hörs vi imorn igen!!

Posted in: Allmänt



Hemma igen..



Sådär då var man hemma igen från träningen, slut i kroppen och nyduschad. Körde rätt hårt idag så det kommer nog kännas imorn!! Men det ska det ju helst göra när man har tränat tycker jag, annars är det ingen större vits med det hela.

Nu står det matlagning på agendan så jag återkommer lite senare med dagens träningsprogram! Vi hörs lite senare♥


Posted in: Allmänt



Träningsdags

Nu har jag kommit hem från jobbet. Tänkte sticka ner och köra ett träningspass på gymmet nu direkt. Vi hörs senare så kanske jag även kan skriva om vad och hur jag tränade.