Hoppas ni har en jättefin Valborg mina goa...

dsc02086 (MMS)

Hoppas ni har en jättefin Valborg mina goa läsare. Jag har spenderat en hel dag i en park med typ tusen andra studenter och sen har vi varit och sprutat champange på varandra. Galen helg och sjukt roligt! Som sagt så hoppas jag att ni har en väldigt rolig valborg med era nära och kära!

Posted in: Allmänt



Party like a rockstar

bildkälla

Posted in: Inspiration



Snygg ryggsäck

Jag är inget stort fan av ryggsäckar men denna tyckte jag var riktigt snygg. Jag hittade den på nelly.com och den kostar 349:-, ett bra pris för en så snygg ryggsäck tycker jag!

Posted in: Mode och trender



30 april 2011 - Valborg i Uppsala

God morgon sötnosar!

Vi är uppe tidigt idag trots utgången igår kväll detta för att ta del av så mycket som möjligt av det som erbjuds under valborg i Uppsala. Nu börjar dagen i alla fall med champangefrukost och inflyttningsfest hos Cissis syster. Det blir självklart frukost till det och jordgubbar!

Jag har tidsinställt några inlägg som dyker upp under dagen och sen ska jag försöka lägga in någon mobilblogg också. Vi kommer knappt vara hemma något så därför hinner jag inte uppdatera så mycket!

Me and my dream team!

Posted in: Allmänt



Hoppas ni alla har en fin kväll! Nu blir d...

dsc02071 (MMS)

Hoppas ni alla har en fin kväll! Nu blir det galen utgång med mina fina flickor:)

Posted in: Allmänt



Nu sitter vi och dricker vin och snackar m...

dsc02071 (MMS)

Nu sitter vi och dricker vin och snackar massa skit. Snart är det dags att dra ut och dansa med alla andra sköna människor här i Uppsala! Hoppas ni har en fin kväll! Kramar

Posted in: Allmänt



Snygga skor

 


Hittade dessa snyggingar hos Nelly.com. De kostar 499:- och jag tyckte de var otroligt söta nu till sommaren!
Posted in: Mode och trender



Dagens outfit


T-shirt - H&M, Jeans - Gina Tricot, Ringar - Glitter, H&M och Kreta, Converse (blev även skinnjacka och solglasögon)
Posted in: Mina outfits



Hej mina bloggläsare! Nu har jag precis lä...

dsc02068 (MMS)

Hej mina bloggläsare! Nu har jag precis lämnat Västerås tågstation och sitter på tåget som ska ta mig till Uppsala. Jag kommer spendera hela helgen här med mina fina vänner och om jag känner de rätt så kommer det bli en galen helg:) Vi hörs senare! Kramar

Posted in: Allmänt



Inspiration

bildkälla

Posted in: Inspiration



29 april 2011

God morgon!

Jag har varit vaken lite över en timma och har hunnit duscha, gjort mig i ordning, packat det sista och ätit frukost. Nu ska jag alldeles strax gå iväg till tågstationen där jag ska ta en buss till högskolan i Västerås för att ha lektion där tillsammans med min klass. Vi slutar 12 idag så det känns riktigt skönt och du blir det lunch i Västerås och sen bär det av till annan ort som jag skriver om lite senare :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag måste gå. Vi hörs sen!

Posted in: Allmänt



Dags att sätta fart

Nej nu får jag sluta sitta här och nörda och klicka runt på nätet. Har ju inte alls tid med det här, haha. Så jäkla typiskt mig! Jag måste verkligen packa nu och sen plocka ögonbrynen inför helgen. Sen ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen när han kommer hem för sen träffar jag inte honom förän på söndag!

Posted in: Allmänt



Skulle ni vilja rösta på mig?!

Jag skulle bli jätteglad om ni ville rösta fram mig som veckans blogg hos Sofie. Allt ni behöver göra är att klicka på bilden nedan och sedan skriva att ni röstar på nummer 1 så gör ni mig superglad :D

Posted in: Allmänt



Inspiration!

Bildkälla

Posted in: Inspiration



Gladiator


Linne - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Gladiatorsandaler - H&M, Solglasögon - Gina Tricot, Armband - Bik Bok
Posted in: Mina outfits