Halfway to the weekend!

 
Hej på er!
 
Har inte haft tid att skriva något förrän nu. Dagen idag har spenderats med utbildning på högskolan för oss som är huvudhandledare för sjuksköterskestudenter. En inspirerande och intressant dag. Efter det åkte jag hem och avlastade sambon lite då vår lilla tjej är genomförkyld och har lite feber till och från. Nu verkar hon i alla fall sova efter ett par hostattacker när vi försökt lägga henne så hoppas på en bra natt!
 
Ska mysa ner mig i soffan med sambon och ett avsnitt Parneviks, sen tror jag att det blir rätt tidigt i sängs i fall natten blir besvärlig med lillan. Hoppas ni haft en bra onsdag!!
Posted in: Allmänt



Renovering; Vårt badrum

Dags för ännu ett inlägg från renoveringen av huset. Tänkte att jag skulle visa er före och efterbilder på badrumsrenoveringen, är otroligt nöjd även med badrummet. Trodde det skulle kännas mer trångt då det är rätt litet men tycker faktiskt vi får väldigt bra plats där inne med det man ska göra :)
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
Vad tycks?
Posted in: Husrenovering



Let's do this!!

 
God morgon!
 
Sitter och äter frukost nu och laddar för ett pass på gymmet. Blev bara ett träningspass förra veckan vilken känns lite väl snålt, särskilt när det varit påsk och jag ätit alldeles för mycket godis och fikabröd. Men så är det och nu är det bara att hitta tillbaka till goda vanor. Har känt mig så brutalt trött senaste veckan, vet inte riktigt vad det är som gör det men segt är det. Hoppas på att det blir bättre snart!!
 
Annars inleds denna jobbvecka med ett kvällspass idag, utbildningsdag i morgon och sedan två dagpass innan ledig helg! Hoppas ni får en riktigt fin tisdag. Kramar från mig
 


Bloggpanelen hos babyshop

Jag fick chansen att vara med i föräldrapanelen hos Babyshop även denna månad och självklart hakade jag på. Bara roligt att få vara delaktig i saker som detta! Denna månad fick vi svara på frågor om barnsömn, det ligger flera inlägg uppe så in och läs mina och de andras svar. Vi delar även med oss av våra egna tips på nattningsrutiner osv. Ni hittar föräldrapanelen och alla inlägg här!
Posted in: Allmänt



Annandag påsk


God morgon! 

Vaknade av att lill-tjejen kommer in i sovrummet och ställer sig bredvid sängen och säger "maammaa-maammma". Finns ju sämre sätt att vakna på. När jag kommer ut i köket har bästa sambon gjort våffelfrukost, så lyxigt och mysigt!! Så nu har vi fått en riktigt bra start på dagen. Senare ska vi hem till min mamma och äta mat och umgås, så skönt med en ledig dag idag!

Ska ni fira påsk idag med eller är ni färdigfixad?
Posted in: Allmänt



Messy hair don't care

T-shirt - H&M, Fuskpäls - Vero Moda, Jeans - Mos Mosh, Skor - Nike, Halsband - Pernille Corydon
Posted in: Mina outfits



New in from Bik Bok

 
Fick med mig denna klänning hem igår när vi var på Tuna Park och shoppade lite och lunchade. Har spanat på denna ett tag och nu slog jag till då jag tycker den är så himla fin! Perfekt vardagsklänning som även lätt går att piffa upp med lite smycken och klackar för lite festligare tillfällen :) Älskar att den är ribbad och marinblå ränder är något jag minst sagt är svag för så detta var ett givet tillskott i garderoben, endast 249:- dessutom :) 
Posted in: Shopping



Långfredag

 
 
 
Halloj!
 
Usch vad jag är dålig på att uppdatera på dagarna när jag är ledig... Jag glömmer av bloggen och njuter av att få vara med min lilla familj :) Dagen har spenderats med lite shopping och lunch i Tuna Park och sedan storhandling av mat. Ikväll är jag gräsänka då sambon är ute och käkar med några kompisar så jag halvligger i soffan och kikar lite på Let's Dance och äter godis ;) Lill-hjärtat sover sedan nästan 2h tillbaka så jag har hunnit ta hand om köket och röjt lite hör hemma också innan jag bänkade mig i soffan.
 
I morgon och på söndag blir det jobb för hela slanten igen så njuter till fullo av min lediga dag. Hoppas ni haft/har en riktigt fin långfredag och att resten av påsken blir riktigt bra! Kramar till er


Wednesdayinspiration!

Pictures we♥it / collage by me
Posted in: Inspiration



Träningskläder

 
 
Ett märke som jag sällan tänker på när det kommer till träningskläder är Puma. Vet inte varför jag mer eller mindre glömmer bort det men så är det tyvärr. Igår hittade jag dock dessa ursnygga träningskläder hos spartoo och kände bara att jag var tvungen att dela med mig till er. Jag skulle mer än gärna klicka hem båda dessa till träningsgarderoben, det är aldrig fel med nya träningskläder eller hur?! :)


Tired tuesdays...

 
 
Alltså vad är det med tisdagar?! Jag är alltid som mest trött på just tisdagar, övriga dagar i veckan går rätt bra men denna veckodag är fasen helt hopplös... Någon mer än jag som känner likadant?!
 
Jobbar ett kvällspass idag och har hunnit handla, hämta ut ett paket till Astrid och varit hos tandläkaren med Astrid för första gången. Det gick bra och var mest en informationsträff från Folktandvårdens sida. Annars är det riktigt tråkigt väder med kallt, grått och regnigt. När vi klev upp i morse föll stora snöflingor från himlen och det var lite vitt på backen, gränsfall till att man vill bryta ihop ;)
 
Nej nu ska jag svara på lite kommentarer innan lillan vaknar och sen äta lunch! Hoppas ni får en fin dag!
Posted in: Allmänt



Tankar kring fortsatt renovering

 
Vi har ju renoverat en hel del på sista tiden och det finns fortfarande en hel del att göra. Livet med hus ;) Något som är slitet på huset är fönstren som faktiskt var en av få saker som de hade påtalat i besiktningsprotokollet. De är inte ruttna på något vis men färgen har flagnat ordentligt så våren/sommarens projekt blir att skrapa och måla dem. Tanken är att vi någon gång i framtiden ska byta alla fönster då dessa är från början av 60-talet när huset byggdes och man känner att det drar vid flera av fönstren när det är kallt ute. Dock är det inte prio ett just nu då det inte är något större fel på dem så det får helt enkelt vänta lite.
Posted in: Husrenovering



It's starting too feel like spring

Tunn polotröja - Lindex, Skinnjacka - Chiquelle.se, Jeans - Bik Bok, Skor - Converse
Posted in: Mina outfits



The weekend always go on too fast!

Ett smakprov på dagens outfit, helt kommer upp i morgon :)
 
God kväll på er!
 
Varför ska alltid helgerna gå så himla fort?! Har i alla fall fått en hel del gjort här hemma vilket känns skönt. Nu är det snart klart med alla lister så renoveringen börjar närma sig sitt slut för den här gången. SÅ nu kan man snart börja fokuser på inredningen helt och hållet. Måste försöka hitta lite gardiner, inredning till hallen, lampor osv. Det är himla roligt men även svårt att hitta det man vill ha, finns mycket fint! Hur har er helg varit?
 
I morgon inleds påskveckan och jag jobbar 6/7 dagar, bara ledig på fredag. Jobbar/går ni i skolan eller är ni lediga? Jag kommer tidsinställa lite inlägg som dyker upp under veckan och ska försöka hinna svara på lite kommentarer också!! Kram på er fina läsare
Posted in: Allmänt



Hej Lördag!


God morgon! 

Så härligt med lördag och ledig helg. Vi har börjat dagen med bananpannkakstårts till frukost och nu dricker vi kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. En mysig morgon helt enkelt. Idag blir det att sätta lister och dörrfoder i hallen. Funderar även på att gå en sväng på stan eller kanske åka till blomaffären och köpa lite saker. Vi får helt enkelt se.

Vad ska ni göra idag? 
Posted in: Allmänt