Lazy Sundaymorning



God morgon!

Här hemma har vi njutit av en god frukost i solen på balkongen. Riktigt skönt och härligt att få lite mer sol och värme innan höstrusket börjar ordentligt! Nu kommer det in en del moln så får väl se hur mycket sol det blir resten av dagen. Tänkte ta en promenad om en stund och sen åka en sväng till Tuna Park. Annars blir det nog en rätt lugn dag!

Vad ska ni göra denna söndag?
Posted in: Allmänt



Nike Free 5.0 TR Fit

Jag hittade dessa skor från Spartoo när jag kikade runt på deras hemsida här om dagen. Hur coola är inte dessa? Blev helt förälskad i de rosa och de skulle mer än gärna få bli en del i min träningsgarderob! Jag gillar verkligen Nikes träningsskor och har ett par till gymmet och ett par på jobbet och bägge är såå sköna!
Posted in: Madde tipsar!



Bikerjacka by H&M Divided

 
Måste bara tipsa om denna bikerjacka från H&M Divided. Den är så galet snygg med blandningen av mocka detaljer och skinn tillsammans med snygga tydliga dragkedjedetaljer! Den är dessutom väldigt prisvärd då den kan bli din för endast 399:-, ett riktigt kap inför hösten om ni frågar mig!! Ni kommer direkt till den här!


Bik Bok - back to school lookbook

 
Dessa snygga bilder och inspirerande outfits finns att hitta i en lookbook på Bik Boks hemsida. Så många grymt fina outfits som fungerar nu och en liten bit in på våren, älskar färgerna och mixen av material och stilar!!


27 augusti 2014

 
Gjorde denna underbart goda äppelpaj i söndags, igår åt vi sista resterna - så himla mumsigt :)
 
God förmiddag!
 
Vilken härlig onsdag vi har idag. Solen skiner från klarblå himmel vilket känns som en evighet sedan sist! Jag är ledig och tänker passa på att njuta av detta härliga väder. Har tagit sovmorgon, ätit god frukost i soffan till Grey's Anatomy och nu tänkte jag hoppa i bikinin och lägga mig på vår inglasade balkong ett tag(så skönt i lä idag). Lite senare efter lunch blir det ett gympass och sen veckohandla lite mat då det börjar bli tomt på de dagliga varorna igen som frukt, grönsaker, mjölk osv!
 
Hoppas ni får en fin onsdag! Nu ska jag njuta av solen :) Kramar till er ♥
Posted in: Allmänt



Fashioninspiration

 
 
Inspiration på hög nivå om ni frågar mig. Gillar dessa matchningar väldigt mycket och tar med mig en del av detta till höstens outfits! Bilder från Sincerely Jules, lookbook.nu och Stylight
 
Posted in: Inspiration



One from the late summerdays!

Shorts och skjorta - H&M, Wedgesneakers - Nike, Solglasögon - Lindex, Armband - ungcancer.se, H&M och Syster P
Posted in: Mina outfits



Dagens ha-begär!

 
Hittade denna fantastiskt snygga väska i påsmodell bland Lindex nyheter på hemsidan. Kan man annat än älska den? Jag föll verkligen direkt och skulle mer än gärna ha denna skönhet i min garderob. Oj vad det rycker i shoppingnerven nu, tänk vad denna skulle pigga upp en helsvart outfit?! Tåls minst sagt att tänkas på!!
 
Vad tycker ni om denna?


Inredningsinspo!

Bilder weheartit / kollage av mig
 
Älskar dessa bilder, de är så mysiga och ger härlig inspiration inför hösten!
Posted in: Inspiration



Svart och vinrött

Vaxade jeans och halsduk - Gina Tricot, Blus - Bik Bok, Väska - Lindex, Hatt - H&M, Wedgeboots - HÄR
 
Såhär såg jag ut igår när jag gick en sväng på stan och sedan åkte hem till en vän och fikade samt firade att hon blivit ett år äldre :)
Posted in: Mina outfits



Autumninspiration by H&M

 
H&M autumn-14
 
H&M autumn-14 by maddisen featuring shirts & blouses
 
Samtliga plagg i detta kollage kommer från H&M :)


Ledig och effektiv onsdag

Hej alla goa läsare!
Har en ledig onsdag och har faktiskt hunnit med en hel del trots seg start på dagen. Har redan hunnit med sovmorgon, storhandling, träning, plockat hemma och nu tänkte jag unna mig en stund i soffan med lite serietittande!Hoppas ni har en fin dag!
Posted in: Allmänt



Early autumninspiration

 
Har hittat lite grymma outfits från olika bloggerskor från världen runt som inspirerar mig rejält inför den kommande hösten. Dessa outfits är perfekta att använda redan nu när det börjar bli kallare men ändå inte är så kyligt!
 


Tuesday morning

 
 
 
Regnet vräker ner utanför fönstret vilket det har gjort hela morgonen. Grått och riktigt höstigt ute måste jag säga! Igår började jag jobba igen efter semestern och det gick faktiskt riktigt bra, var till och med rätt roligt att vara tillbaka. Antar att alla underbara kollegor gör jobbandet betydligt lättare samtidigt som det finns så mycket spännande och intressant i mitt jobb! Jobbar ett kvällspass idag så börjar strax efter lunch och sen är jag ledig onsdag,torsdag och fredag. Riktigt skönt med en mjukstart såhär efter semestern :)
Posted in: Allmänt



Cause I'm just a girl

T-shirt - HERE, Bombarjacka - Weekday, Kjol - Gina Tricot, Solglasögon - Ray Ban Aviators, Väska - Lindex, Boots - SixtySeven, Halsband - Ur och Penn
 
Bar denna outfit i fredags när jag fikade med en vän på stan :)
Posted in: Mina outfits