Ibland kan jag inte låta bli....

..att drömma om hur mysigt det skulle vara att ha en liten vovve. De är ju så fina och ett så fantastiskt sällskap. Men samtidigt innebär det ett stort ansvar och mycket tid vilket jag inte tror vi riktigt har.



Bilder från weheartit
Posted in: Allmänt



Paketets innehåll

Nu tänkte jag visa er en av sakerna som var i paketet. Ingen har gissat helt rätt men den som var först med att gissa på vilken typ av produkt det var får därför denna länk! Julia gissade nämligen på smycken(och var först med det) och det var ett armband i paketet!!

Ett superfint armband från den underbara webshoppen FINALIV.SE Jag tycker att ni alla ska klicka in där och klicka runt bland allt fint. Finns massor såväl till dig själv som till ditt hem! Varför inte se om du hittar en present till någon vän eller släkting?



Här nedan kan ni se det snygga rosa nitarmbandet!!





Hur snyggt var det inte på?!
Posted in: Mode och trender



Drömmer mig tillbaka


Grym resa med bästa tjejerna♥
Posted in: Allmänt



You rock my world


Linne - Bik Bok, Jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Skärp - Levis, Converse (Dagens osminkade sanning :p)
Posted in: Mina outfits



Gissa vad det är och få en länk!

Idag när posten damp ner i lådan låg där ett paket till mig. Alltid lika roligt att få hem och de två saker som låg i paketet gjorde mig absolut inte besviken. Dock tänker jag hålla er lite på sträckbänken innan jag visar vad det var i paketet!

Vi kör en liten gissningslek, den som är först med att gissa rätt på en av sakerna får en länk i inlägget när jag visar vad det var i :) Så gissa på nu för sjutton, jag har ju ändå närmare 400-500 unika besökare att få visa sin länk för!!

Kan tipsa om att sakerna kommer från denna butik!

Posted in: Allmänt



Fin klänning!

Posted in: Mode och trender



31 maj 2012

God morgon!

Herregud vad tiden går fort, det är redan sista maj och i morgon går vi in i första sommarmånaden. Dock  verkar den vilja bjuda på regn, rusk och kyla men ändå. Det känns bra att veta att juni innebär sommar och dessutom att alla skolor slutar och alla semestrar närmar sig(för de som har semester :P)!

Jag är ledig idag och har inga högflygande planer direkt. Ska nog ner en sväng på stan lite senare och ordna en present till min lillebror som fyller 20 år i morgon, på tal om att tiden går fort, helt sjukt att han är så stor! Annars blir det rätt lugnt och skönt, ska väl klämma in ett styrkepass på eftermiddag men annars inget särskilt!

Hoppas ni får en fin dag!


Kanske kommer det se ut såhär när regnet drar in? Bild från förra sommaren...
Posted in: Allmänt



Sweet dreams!

Nu ska jag krypa ner i sängen med nya numret av Chic som landade i brevlådan idag. En rejäl frossa i mode och trender, lovely!! Sov gott och dröm sött så hörs vi i morgon ♥

Posted in: Allmänt



Just my feeling

Posted in: Allmänt



Green garden




Linne - Gina Tricot, Kavaj - H&M herr (sambons), Jeans - Gina Tricot, Väska - Primark, Armband - Primark och Indiska, Earcuff - Gina Tricot, Ballerina - Don Donna, Solbrillor - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Sjuk pepp!!

Jag bara älskar den här låten med Alina, den är så sjukt peppande och jag blir glad och vill bara studsa runt när jag hör den :)

Någon mer som känner som jag?!



Möta vänner

Nu sticker jag iväg hem till en kompis för att fika med några vänner och prata ihop oss lite smått om vårt muntliga framträdande som vi har på måndag! Ska passa på att fota dagens outfit åt er också på vägen, nedan kan ni i alla fall se på ett ungefär hur jag ser ut idag. Hörs sen! Puss

Posted in: Allmänt



30 maj 2012

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår toppen!! Kickstartade denna dag med en timmes powerwalk,blev lite drygt 7km. Känns så jäkla bra i både kropp och själ. Nu blir det frukost i solen på balkongen och sen en dusch. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare!

Posted in: Allmänt



Kiss kiss bang bang

Kvällen spenderas med ryggläge i soffan och en bra bok. Har tidigare tagit en svettig powerwalk, ätit middag och handlat lite. En rätt effektiv kväll med andra ord. Nu ska jag återgå till min bok!
Vad har ni för er ikväll?

Posted in: Allmänt



Take me to the clouds above



Weheartit
Posted in: Inspiration