Yellow leaves are falling

Skinnkjol och halsband - H&M, Tröja - Bik Bok, Kappa - Zara, Boots - Sixty Seven, Väska - Lindez, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



30 september 2013

God morgon!

Vaknade av mig själv vid 08.30 och kände mig skapligt utvilad faktiskt. Skön känsla! Nu har jag två lediga dagar framför mig och idag ska jag till frisören och fixa till håret lite. Börjar kännas som ett fågelbo ;) Men innan det blir det frukost i soffan och ett avsnitt Grey's Anatomy, ja jag är beroende.



Posted in: Allmänt



29 september 2013

Ville bara kika in och säga hej! Är helt slutkörd efter denna jobbhelg och har bara legat under en filt och tittat på Grey's Anatomy sen jag kom hem. Dåliga patienter i kombination med lite personal tar på krafterna och när man ger 110% och ändå känner att det inte är tillräckligt så blir det extra tufft.

Så kvällen kommer spenderas i lugn och ro med sambon, god mat, lite smågodis och soffan. Imorgon är jag ledig och ska unna mig en sovmorgon! Det ska bli underbart! Ha en fin kväll!



Hej trött och sliten tjej ;)
Posted in: Allmänt



Fluffy redness

Tröja - nelly.com, Chinos - Zara, Örhängen - present
 
Väldigt enkelt när jag ska jobba kväll och ändå byter om direkt när jag kommer till jobbet ;)
Posted in: Mina outfits



Grym träningsvecka!

Har haft en fantastiskt bra träningsvecka och känner att såväl kropp som knopp mår grymt bra av det. Känner mig inte alls så trött som jag hade trott med tanke på att jag jobbar 6/7 dagar denna vecka. Träning is the shit!!
 
 
 
 
Såhär har träningsveckan sett ut:
 
Måndag - Powerwalk 30min innan frukost
Tisdag - Bodybalance (blandning av thai chi, pilates och yoga)
Onsdag - MRL-pass(mage,rumpa,lår intensiv träning i 25min) + 30min crosstrainer
Torsdag - vilodag
Fredag - Functional Moves (funktionell styrketräning med inslag av kondition)
Lördag - Powerwalk 40min
Söndag - vilodag
 
Och i detta träningsschema har jag alltså jobbat 6 dagar med min arbetsdag i morgon. Måste säga att jag är stolt över mig själv och det känns så skönt! Ska försöka hålla igång med träningen nu i höst och vinter och kanske få behålla lite mer energi än man annars får!
 
 
 
Tränar ni något? Vad i så fall och varför tränar ni?
 
Bildkälla


28 september 2013

God morgon lördag!

Gick upp 07.30 med min sambo som idag ska springa Lidingöloppet. Vi åt en ordentlig frukost tillsammans pch sen har jag tittat på två avsnitt Grey's Anatomy. Nu blir det en powerwalk och sedan får vi se vad jag gör med resten av tiden innan det är dags för ett kvällspass på jobbet!

Hoppas ni har en fin morgon och att ni får en härlig lördag!



Posted in: Allmänt



Nytt i träningsgarderoben

Köpte två nya träningsbyxor förra helgen då mina var helt utslitna. Grymt sköna bägge två och de inhandlades hos Intersport! De från Nike hänger med till gymmet idag för ett Functional Moves pass efter jobbet!
 
 


27 september 2013

God morgon!

Usch vad segt det var att kliva upp idag. Önskar att jag kunde säga att det äntligen är helg och sovmorgon men så är inte fallet för mig, jobbar hela helgen så det är bara att bita ihop och kämpa. Tänkte sticka till gymmet direkt efter jobbet och köra ett styrkepass igen. Det är så skönt att vara igång med träningen igen, man mår så bra i både kropp och själ. Mej dags att sluta svamla och äta upp gröten! Ha en fon fredag.



Posted in: Allmänt



Turtleneck in the autumn

 
Tröja - Bik Bok, Jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Boots - Din Sko, Väska - Lindex, Solglasögon - Ray Ban, Klocka - Jet Set
Posted in: Mina outfits



Love this song!

 
 
 


26 september 2013

God morgon!
Oj så tiden rusar fram, redan slutet av september och snart oktober. Hösten är här på riktigt och i morse när jag klev ur sängen vid 08.30 var det bara 2 grader varmt ute?! Helt galet kallt ju.. Så idag blir det att rota fram några varma och sköna höstkläder! Hämtade en stor kartong på vinden igår full med höst och vinterkläder, kände att det var dags att rota fram den nu!

Annars så inleder jag min jobbhelg redan idag, kör fyra arbetspass på raken nu med början av ett kvällspass idag! Sedan har jag en skön vecka nästa vecka då jag endast jobbar tre dagar varav en av de dagarna är heldagsutbildning! Inte helt fel om ni frågar mig, men funderar på att erbjuda mig att jobba en av dagarna, får se om jag gör det!
 
Nej nu ska jag göra mig i ordning och packa upp kartongen med höst- och vinterkläder! Kram på er
 
Posted in: Allmänt



Nighty Nighty

Haft en skön ledig dag som spenderats med sovmorgon, serietittande, träning, pakethämntning, läsning i soffan på vår inglasade balkong i solskenet, matlagning och lite mys med sambon! Avslutade dagen med en kopp te i favoritmuggen från NYC!!
 
Dags att få sin skönhetssömn och ladda för fyra dagars jobb som jag har framför mig! Sov gott och dröm sött♥
 
 
Posted in: Allmänt



Någon favorit?

Eftersom hösten nu verkar vara här på allvar tänkte jag sammanställa några outfits från sommaren som varit. Alltid roligt att sammanfatta lite och titta tillbaka!
 
Har ni någon favorit av dessa outfits?
 
 
Posted in: Mina outfits



Brenda Jacket

Fick syn på denna jacka på en av de stora modebloggarna och jag fullkomlig älskar den. Finns även i vit och den är så sjukt fin! Ser varm och mysig ut samtidigt som den är snygg som attans! Kommer från märket Notion 1.3 och kan bli din för 749:-!
 
Du kommer direkt till den här eller klicka på bilden till höger!
 
 
 
 
 
Jackor, Brenda Jacket, Notion 1.3 - NELLY.COM
 
 
 
 
 
 
Posted in: Mode och trender



Sponsrad video - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

 
 
 
 
 

Allt började med filmen The Avengers där man få möta flera av de stora superhjältarna. Nu fortsätter historien i en serie som döps till S.H.I.E.L.D och kommer sändas i kanal 5 från och med den 3 oktober. I serien får vi följa en grupp specialagenter som är handplockade från gruppen S.H.I.E.L.D. Denna grupp är egentligen en brottsbekämparorganisation som tillsammans jobbar för att utreda avvikande och underliga företeelser som utspelar sig runt om på vår planet jorden. Tanken är att de ska skydda oss människor från eventuella faror och katastrofer som kan ha såväl naturliga som övernaturliga förklaringar. De specialagenter man får följa är 5 olika personligheter som har lika många specialområden för att komplettera varandra på bästa möjliga sätt. Vanligtvis brukar jag ha lite svårt för sci-fi men detta tillsammans med lite inslag av drama och spänning kanske ändå är något som skulle kunna passa min smak. Gillade filmen Avengers så det bådar ju gott för denna serie. Får se om jag har möjlighet att se premiären den 3 oktober direkt eller om jag jobbar och i så fall får se den i efterhand!

 

 

 

Vad tror du om denna serie? Något som skulle passa din smak?

 

Sponsrat inlägg