Converse - nyheter

Hittade två riktigt läckra Converse i modellen All Star High. Blev helt kär i både de leopardmönstrade och de militärmönstrade skorna. Tänk vad snyggt att snöra på sig i sommar till ett par jeansshorts, en enkelt t-shirt och snygga accesoarer, ja tack!
 
Jag gillar skor som piffar upp en outfit när man bara vill ha lite enklare kläder på sig. Perfekt sätt att göra det lite roligare på ett enkelt sätt! Dessutom är det ju väldigt skönt att byta ut sandaler och klackar mot ett par sneakers ibland, inte alls dumt!

Dessa kostar 688:- vilket är ett helt okej pris för ett par Converse!
 


31 maj 2013

God morgon!

Tog en sovmorgon men är fortfarande trött, känns skönt att ha tre lediga dagar framför sig. Sitter nu hos frisören och ska färga håret och toppa lite, dags att bli blond igen.

Vi hörs senare med bilder på resultatet och dagens outfit! Kram

Posted in:



I don't want to look back...

Jeans och ärmlös skjorta - H&M, Balleringaskor - Timeless(Nya!), Solbrillor - Ray Ban, Skärp - Gina Tricot
Posted in: Mina outfits



Jobbtime

Blev en powerwalk i solen på 8km, tog lite drygt 1h och 15min. Var så sjukt svettig efter det, riktigt varmt och skönt idag! Nu är det dags att sticka till jobbet och köra ett kvällspass, börjar med ett möte och sedan är det bara att köra på! Hoppas på en bra kväll, och efter ikväll tar jag helg. Tre lediga dagar framför mig, lovely!
 
Dagens goda efter-träning-snack, knäckebröd med jordnötssmör och banan,mums!!!
Posted in: Allmänt



30 maj 2013

Halloj alla fina!
Härligt med en sovmorgon och att få vakna upp till solsken och värme. Jobbar kväll idag så tänkte utnyttja dagen fram till dess till max. Har ätit en god frukost framför tv4s morgonprogram och nu ska jag ta en lång powerwalk! Vi hörs igen när jag kommer hem.
 
Hoppas ni har en fin start på dagen! Kramar
 
Bild från sist jag gick långrundan
Posted in: Allmänt



Snygga accessoarer

 
Alla dessa snygga smycken kommer från H&Ms hemsida. Alla kostar dessutom endast 69,50:-, kan ju inte bli mycket bättre. Snygga smycken som nästan är gratis :)
Posted in: Mode och trender



Drömmer mig bort..

Posted in: Allmänt



29 maj 2013

God morgon!
 
Tröttmössa får nog bli mitt smeknamn för dagen.. Hade en riktigt effektiv eftermiddag och kväll igår. Direkt efter jobbet blev det att tvätta två maskiner i tvättstugan, storhandla på Willys, hämta ut paket, träna, laga mat och betala räkningarna. Nu har vi banne mig varit duktiga så det räcker ett par dagar ;)
 
Snart dags för ett dagpass på jobbet men först havregrynsgröt och kaffe! Ha en fin onsdag! Puss
 
Posted in: Allmänt



Tisdagsinspiration



28 maj 2013

God morgon!
 
Fy tusan vad trött jag är idag, är verkligen ingen morgonmänniska.. Men det är bara att bita ihop och köra på, jobb som gäller idag så det är bara att försöka vakna till liv.
 
Blir att äta upp gröten nu och sedan cykla till jobbet och inta första koppen kaffe för dagen. Hoppas ni får en fin tisdag!
 
 
Posted in: Allmänt



Inspiration från lookbook

Hittade dessa grymma outfits på lookbook.nu, ge mig!!
 
Posted in: Inspiration



Ecochallenge - flygbussar

 

Just nu har flygbussarna en riktigt rolig tävling som handlar om miljö och utsläpp. Tävlingen går ut på att man kan rösta på 10 olika busschaufförer som under 7 dagar ska köra sin buss så bensinsnålt som möjligt. Den som lyckas köra mest bensinsnålt och på så vis minskar utsläppen vinner. Du kan gå in och rösta på vem du tror kommer klara detta bäst redan nu på http://www.ecochallenge.se/. Röstningen pågår fram till 26 maj, vilket var igår och från och med idag går själva tävlingen av stapeln och den håller på fram till 2 juni. Den 3 juni presenteras vinnaren av chafförerna. Riktigt rolig tävling om ni frågar mig. Gillar att man sätter miljön i fokus i en sådan tävling och av ett så stort företag som flygbussar faktiskt är!

 
 
Posted in: Allmänt



27 maj 2013

God förmiddag!
 
Här har det ekat tomt. Var upptagen hela lördagen med att hjälpa mamma i trädgården och sedan var det tidig fest. Igår var jag bra sliten och låg på soffan nästan hela dagen. Åt godis, chips och dipp, drack cola, kollade serier och film och åt ananaspaj. En riktig ätar-dag med andra ord. Var sjukt längesedan jag bara var, åt massa gottis och bara slappade. Det var faktiskt ganska skönt!!
 
Idag blir det att jobba ett kvällspass och sedan rullar det på med jobb fram till torsdagkväll. Sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag!
 
Nej nu ska jag byta om och ge mig ut på en promenad. Känner att jag har rätt bra med energi idag, var nog bra att ta det så där lugnt igår! Ha en underbar måndag och hoppas solen skiner på er!!
 
 
Fick pussa lite på denna sötnos igår också, aldrig fel :)
Posted in: Allmänt



25 maj 2013

God morgon!

Härligt med helg och solsken!! Kommer bli rätt dåligt med bloggning idag då jag har en fullspäckad dag framför mig. Ska dricka upp mitt kaffe nu och sedan bär det av till mamma för att hjälpa henne att röja i trädgården och sedan åka till återvinningscentralen. Efter det blir det att göra sig i ordning och ladda för eftermiddagens och kvällens bravader. Blir stor inflyttningsfest med temat "hästpolo" hos kompisar som köpt hus.

Hoppas ni får en underbar lördag. Det tänkte jag ha! Ska försöka uppdatera innan festen. Kram



Posted in:



White star

Chinos - Zara, Vit tröja med stjärnor - Cubus, Solglasögon - Ray Ban, Skor - Converse
Posted in: Mina outfits