Sängen kallar

Hej bloggen!

Jag kom hem från praktiken för ca 20min sedan. Älsklingen var snäll och hämtade mig idag så jag slapp gå hem. Jag har precis ätit lite fil och müsli,jag blir alltid hungrig av att jobba sent. I morgon är det återigen praktik kl. 06.45 så jag måste lägga mig rätt snart så jag orkar upp i morgon igen. Hoppas ni fått en fin start på veckan.

Posted in: Allmänt



Skor från H&M

399:- hos H&M

Visst är de läckra?!

Posted in: Mode och trender



Snygg hoodie!

Posted in: Mode och trender



Knee-high


Tröja - Monki
Strumpbyxor - Lindex
Knähöga strumpor - H&M
Skärp - Gina Tricot
Wedges - Nilson
Ringar - H&M, glitter och primark
Posted in: Mina outfits



Dags att ta tag i dagen..

Dags att göra lite knäböj och benböj här hemma och sedan är det duschen som väntar. Ska leta upp något att ta på mig också och göra mig i ordning lite tills det är dags att bege sig upp till praktiken igen.

Posted in: Allmänt



31 januari 2011

God morgon!

Måndag idag och en ny vecka sparkas i gång. För min del betyder det att en ny vecka på praktiken ska köra igång och jag ska förhoppningsvis lära mig ännu mer spännande saker denna vecka! Det blir ett kvällspass för mig vilket betyder att jag kommer vara på praktiken 13.30-22.00 idag och i morgon kör jag dagpass så då är det 06.45-16.00 som gäller. Känns faktiskt ganska tufft att köra en kväll och sedan en dag efteråt för man har lite svårt att varva ner när man kommer hem på kvällen och sen ska man upp sjukt tidigt dagen efter!

Nu blir det i alla fall frukost och kaffe, mums vad jag ser fram emot min kopp med kaffe idag!!

Myser lite i soffan så här på morgonkvisten♥

Posted in: Allmänt



Sebastian Krantz - Be without you


När jag gick in på youtube tidigare ikväll fick jag se att Sebastian Krantz som var med i idol förra året hade släppt en singel och även en musikvideo till låten. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag tycker faktiskt att låten var fin. Ni kan lyssna på den här nedan och även se videon.

Vad tycker ni om Sebastians debutsingel?



Träningsmusik!

Dagens pass på gymmet gick sådär. Jag kände mig sliten i kroppen och huvudet ville inte riktigt hänga med i träningen, jag hade en tendens att sväva bort och bli okoncentrerad på det jag gjorde vilket i sin tur gjorde att träningen i sig inte gick lika bra som vanligt. Men alla dagar kan ju inte vara bra träningsdagar antar jag. Det blev i alla fall 20min crosstrainer och 40min styrka!

Tänkte dela med mig av några av de låtar som jag tränar allra bäst till just nu så här kommer de:


Hardcore Superstars - Guestlist

Hardcore Superstars - Last call for alcohol

Nickelback - Burn it to the ground

Nickelback - Shakin' Hands

Och låtar att stretcha och slappna av till efter passet:

Hardcore Superstars - Run to your mama

Adele - Make you feel my love


Inspiration till våren


Made by me
Posted in: Mode och trender



Let´s hit the gym!

Jag sticker ner till gymmet en sväng. Det var alldeles för längesen jag var där, jag har haft en riktigt dålig träningsvecka så det måste jag försöka ändra på till nästa vecka! Nu blir det i alla fall ett pass och jag ska försöka köra stenhårt. Vi hörs när jag kommer hem igen!



Heja Sverige friskt humör!!

Jag och älsklingen ligger i soffan och tittar på handbollen. Sverige spelar ju mot Spanien om bronsplatsen. Det är en ruskigt jämn match och det är sjukt spännande!!

Någon mer som kollar på handbollen?



Sherrybaby

Som jag skrev i mitt morgoninlägg så skulle jag titta på en film. Jag bläddrade runt bland alla filmer på tv 1000 play och fastnade för filmen "Sherrybaby" med Maggie Gyllenhal i huvudrollen. En riktigt hemsk och välgjord film som utan problem skulle kunna vara tagen ur dagens samhälle. Ni kan se trailern nedan!!



30 januari 2011

God morgon!

Jag sitter i soffan och äter frukost. Jag tänkte titta på en film också men har inte bestämt vilken än. Sen blir det nog att gå ner till gymmet och köra ett rejält styrkepass. Hoppas ni har en fin morgon!

Posted in: Allmänt



Lovely♥




Jag är kär i hans röst, helt underbar!! Dottern är ju inte lite söt heller.


Mysig kväll i soffan...


Såhär ser min kväll ut. Jag ligger i soffan med datorn i knät, en skål med godis, cola light och film! Lugnt, skönt och mysigt. Ibland är det skönt att bara vara hemma själv hemma och ta det lugnt.
Vad gör ni ikväll?
Posted in: Allmänt