Lördag och Valborgsmässoafton

Detta fina paket låg i brevlådan igår, vad det är får ni se senare :)

God förmiddag! 

Hur mår ni? Här är vi trötta som as efter en småjobbig natt. Astrid fick feber (39,3) igår kväll och ville inte ta emot vätskeersättning så vi fick vara lite påhittiga och hällde i några droppar saft och då ville hon ha mer och mer. Första gången hon får något med socker då vi försöker undvika det så mycket som möjligt men nu när hon är magsjuk och har hög feber är det viktigaste att hon får i sig vätska så då struntar jag i vilken sorts vätska det är. Hon fick ännu högre feber i natt (39,6) så vi har hållit på med vätska flera gånger under natten... Hon har varit lite piggare idag på morgonen än igår och har inte kräkts något sen i natt så hoppas att det börjar vända. Dock var hon ordentligt varm när hon la sig för sin förmiddagslur så tänkte ta tempen när hon vaknar. 

Jag och sambon har inte blivit sjuka än(peppar,peppar...) men jag är lite illamående och känner mig sliten. Kan vara så att man inbillar sig också bara för att man är rädd för att bli sjuk ;) Tanken är i alla fall att jag ska jobba ett kvällspass idag och dagpass i morgon så håller tummarna att jag inte blir sjuk!!

Hur ska ni fira Valborg? 
Posted in: Allmänt



Tight offshouldertopp

 
 
Denna snygga tighta offshoulder topp kommer från märket Morgan som har väldigt mycket fina kläder och väskor. Personligen gillar jag denna skarpt och skulle gärna matcha den till ett par ljusa jeans, ett par högklackade skor och ett par snygga örhängen under en kväll på stan. Jag hittar alltid så mycket fint när jag klickar omkring hos spartoo, måste nog ta och klicka hem lite nytt därifrån snart igen!


Ledig fredag!


Började denna lediga fredag med lite sovmorgon och sen frukost med mina hjärtan. Efter det blev de ett gympass och sen hjälpte jag mamma lite. När jag hjälpte mamma ringde sambon och berättade att Astrid kräkts ner hela sig och sin säng så hej magsjuka... Fy jag orkar inte!! Så det blir en väldigt lugn fredag inne med vår lilla sjukling som nu ligger och sover. Både tvättmaskinen och torktumlaren går varma, försöker bli av med bacillerna på en gång! Bara vänta och se om resten av familjen klarar sig... 

Hoppas ni har en bättre fredag! Kram
Posted in: Allmänt



Jag ska bara vara mig själv

 
 
 
När jag tittar in i ljuset ser jag pusslet som vi lagt och då faller alla bitarna på plats
Och när jag hör dem säga orden som de många gånger sagt
Så många gånger så man nästan tror på allt
Nä, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, bara få va mig själv
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, vill bara få va mig själv
 


One door closes and another opens

 
Jeansskjorta - Esprit, Jeans - Bik Bok, Kappa - Zara, Sjal - H&M, Högklackade boots - Tiger of Sweden, Solglasögon - Ray Ban
 
Posted in: Mina outfits



En tripp till landet

I söndags eftermiddag mötte vi upp sambons pappa och syskon med familjer för att hälsa på några bekanta till familjen som har en stor gård med hästar och får/lamm. Just nu hade de massor med lamm och flera tackor som väntade på att "lamma" inom kort. Det var en mysig om än lite kall eftermiddag, så himla söta små lamm som vi fick se och även lite större lamm och får. Astrid var livrädd först men blev något lugnare efter ett tag(första gången hon såg lamm på riktigt) men var ändå rätt skeptisk ;)
 
Foton av mig
 
Posted in: Foto av mig



Chill sundays

Såhär såg jag ut igår när vi träffade vänner och var iväg med sambons familj och kollade på massa söta lamm. Knäppte dessa lite snabbt när vi kom hem men tänkte att det är bättre än inget alls ;)
 
Jeans - Bik Bok, Tröja - Hunkydory, Jacka - garderobsfynd, Boots - Replay
 
Posted in: Mina outfits



Mondayinspiration

Bilder we♥it / kollage av mig
Posted in: Inspiration



20% rabatt hos NA-KD.com

 
1.HÄR/HERE | 2. HÄR/HERE | 3. HÄR/HERE | 4. HÄR/HERE | 5. HÄR/HERE | 6. HÄR/HERE |
 
Ni har väl inte missat att ni fram till den 30 april får 20% på ett köp hos NA-KD.com med rabattkoden NAKDAPRIL ?! De har så mycket snygga trendiga kläder och accessoarer som man inte får missa om ni frågar mig. Passa på att shoppa nu när ni får rabatt dessutom, då känns det alltid lite bättre ;) I kollaget ovan ser ni några av mina absoluta favoriter hos dem just nu!


Sunday funday!

Dagens frukost :)
 
God morgon lovers!
 
Hur mår ni denna söndag? Jag mår helt okej, är lite småseg fortfarande trots att jag gick och la mig strax efter 22 igår och fick sova till 07.30 innan lillan väckte oss. Men sånt är livet, bara att försöka hämta energi och fylla på depåerna inför kommande vecka så gott det går med nära och kära!
 
Igår kväll var vi hemma hos sambons syster och hennes familj. Det blev tacos, kusinerna lekte massor och vi satt och pratade om allt möjligt, bland annat lite planering av vår nya altan och uterum :) Denna söndag blir det att hälsa på ett par kompisar efter lunch som fick sitt andra barn för lite mer än en månad sen(vi har inte hunnit träffa dem än då vi var förkylda i 3v efter att lill-tjejen föddes) så nu ska vi äntligen få träffa dem. I eftermiddag ska vi sedan titta på lammungar tillsammans med sambons syskon och pappa och deras familjer, ska bli så kul att se hur Astrid reagerar :)
 
Hoppas ni får en fin söndag! Har ni några speciella planer?
Posted in: Allmänt



Hey hey my my...

Topp - Gina Tricot, Bombarjacka - Imso.com, Jeans - Bik Bok, Wedgesneakers - Nike, Solglasögon - Ray Ban, Örhängen - Egen design
Posted in: Mina outfits



Oh how I love you weekend!!

Dagens frukost♥
 
God morgon!!

Underbart med helg och jag är dessutom ledig både lördag och söndag. Känns mer än välbehövligt efter en hemsk vecka på jobbet, det är verkligen fullständigt kaos... Men nu tänker jag försöka släppa det och inte tänka på jobbet i helgen för jag kommer stressa sönder mig annars.
 
Helgen än så länge är rätt oplanerad så vi får se vad vi hittar på. Vi har i alla fall ätit en god frukost med bananpannkakor, frukt och vaniljkvarg och nu sover lillan sin förmiddagslur. Efter det får vi se vad vi hittar på!
 
Vad har ni för planer i helgen? Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Best of Coachella 2016

Jag har spanat in så enormt mycket bilder från festivalen Coachella så jag håller på och bli knäpp. Jag vill bara svepas med i festivalmodet och leva hippieliv deluxe,haha! Blir så sjukt inspirerad och längtar typ ihjäl mig till sommaren och varmare väder så man kan gå med bara ben!!
 
Här kommer några favoriter från årets festival(var galet svårt att välja ut några bilder, skulle lätt vilja ha med alla,haha!);
 
Bilderna nedan kommer från popsugar.com
 
 


Family first❤


Blev en oplanerad tripp tur och retur till Stockholm idag på fm pga en familjesituation så nu är vi hemma för att äta lite lunch och sen är det kvällsjobb som gäller för mig. 

Ville bara kika in och önska er en fin dag! Kramar till er 
Posted in: Allmänt



Summer essentials

 
 
Vilken accessoar är viktigast på sommaren om inte ett par snygga solglasögon?! De kan verkligen lyfta en hel outfit och är ju dessutom ett viktigt skydd för ögonen när solen lyser starkt. Gissar att många av er precis som jag letar efter solglasögonen som ska få bli denna sommars favorit. Jag har ju mina Ray Ban Wayfarer som jag sliter med hälsan minst sagt och även ett par Ray Ban Aviator men nog är jag allt sugen på några nya nu till sommaren. Ny säsong, ny stil/modell på solglasögon och kanske borde jag testa ett nytt märke också ;)
 
Smartbuyglasses.se har grymt mycket snygga solglasögon från mängde mer kända varumärken och designers och jag har samlat några av mina absoluta favoriter från deras sida i kollaget ovan!
 
Hittar ni någon favorit i kollaget? Har ni hittat de solglasögon som ska få följa er på alla roligheter denna sommar?