Gårdagens skörd





Ugnen gick på högvarv hemma hos oss igår. Först 40st lussekatter och sedan hemmagjord pizza. Bägge blev grymt goda!

Idag på eftermiddagen har jag och sambon varit och ätit julbord med vår bostadsrättsförening. Är så sjukt mätt och det var mycket trevligt! Får se vad resten av kvällen bjuder på. Har några olika erbjudanden om umgänge, får se vilket det blir! Ha en fin lördagkväll!

Posted in: Allmänt



En dag kvar till: Maddisenjs julkalender 2013

 
 
Posted in: Julkalender 2013



30 november 2013





Morgonstund har guld i mun. Det gamla klassiska uttrycket passar bra in på denna morgon. Vaknade strax innan 8 och kände mig utvilad och pigg. Det har nog inte hänt sefan i somras när jag senast hade semester ;)

Nu myser jag i soffan med tända ljus, mysbyxor, raggsockorna min farmor stickat åt mig och en bok. Funderar på om jag kanske ska baka scones till frukost och överraska min fortfarande sovande sambo... Ja så får det nog bli!
Posted in: Allmänt



Time for weekend folks!

Jeans, mössa och halsduk - Gina Tricot, Randig tröja - Bik Bok, Kappa - Zara, Skinnhandskar - H&M, Väska - Primark, Boots - SixtySeven
Posted in: Mina outfits



29 november 2013

 
 
Ska alldeles strax möta upp sambons brors flickvän och deras bebis för en promenad och sedan en fika. Bilden här ovan är från en promenad tidigare i veckan när solen sken från klarblå himmel. Inte lika fint väder idag men ändå skönt att komma ut och få lite frisk luft och dagsljus på sig.
 
Igår kväll var jag hemma hos en kompis på middag. Vi är tre vänner som har som tradition att turas om att bjuda varandra på middag sista torsdagen i månaden. Riktigt trevligt och mysigt!! Nästa gång är det min tur att bjuda tjejerna på mat, roligt!
 
Nej nu ska jag hitta något att ha på mig för promenaden! Hörs senare.
Posted in: Allmänt



Snyggare träning!

 
 
Just nu får ni 25% rabatt på alla träningskläder hos Bubbleroom.se, inte fel med tanke på att det alltid blir roligare att träna om man har något snyggt att ha på sig, eller det tycker i alla fall jag :) Klicka på bilden eller här för att komma direkt till sidan med träningskläder!
 
Posted in: Madde tipsar!



Hjälp!

 
 
Är det någon av mina läsare som använder produkter från fitnessguru.com? I så fall vill jag gärna ha lite hjälp från er nu! Jag behöver köpa nytt protein som jag främst ska inta efter mina träningspass. Vilket pulver skulle ni rekommendera? Har ni testat olika smaker? Vilka är i så fall godast? Målet med min träning är att bygga snygga muskler, bli starkare, få bort lite mer fett och må bra!


Daily inspo

 
We♥it
Posted in: Allmänt



28 november 2013



Har ätit frukost, myst i soffan, tittat på The Carrie Diaries och druckit kaffe. Nu har jag svirat om till träningskläderna och det blir att sticka till gymmet för ett styrkepass. Dagens fokus ligger på ben/rumpa,rygg,mage och triceps! Hörs sen!
Posted in: Allmänt



Winter feelings

Bilder - weheartit kollage - gjort av mig
Posted in: Inspiration



Yes please!

 
 
Friday fun
 
 
Hade inte tackat nej till dessa plagg från Nelly.com. Skulle mer än gärna ha denna outfit idag :)
Posted in: Mode och trender



Nytt i badrummet

 
Nya inköp till badrumsskåpet. Två skönhetsfavoriter helt klart. Älskar denna foundation från MaxFactor då den verkligen håller sig snygg och på plats hela dagen lång, även i svettiga situationer på jobbet! Torrschampoot från Batiste är ytterliggare en storfavorit i skönhetsjungeln. Hjälper mig många dagar när jag inte orkar tvätta håret, några sprut med den så ser håret fräscht ut igen och gott luktar det också!
Posted in: Allmänt



Isbefläckade gator går jag fram

 
Posted in: Mina outfits



You are my one and only...

 
 
You are my one, and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
You are my one, and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
And you'll be alright.
 


Nyheter från H&M

 
 
Några snygga plagg som finns bland nyheterna hos H&M just nu. Någon favorit av dessa?
Posted in: Mode och trender