Latest on instagram

Här kommer några av mina senaste bilder från Instagram. In och följ mig där för mer bilder från min vardag, Maddisenj även där!
 
 
1. Astrid fyllde 11månader, lika busig som alltid :) | 2. Vackert med snö och solsken! | 3. En skön vardagsoutfit
 
1. Packade och packade inför flytten, fick "hjälp" av lillan... | 2. En fredags-selfie :) | 3. Min nya telefon, så nöjd!
 
1. Körde en throwback till när jag hade mörkblont/ljusbrunt hår | 2. En outfit | 3. Vackra krispiga träd i kylan
Posted in: Allmänt



Söndagsinspiration

Bilder weheartit / kollage av mig
Posted in: Inspiration



Fem sanningar om mig

 
 
1. Jag är fullkomligt vettskrämd för ormar, klarar inte av att se en bild på en orm utan att få gåshud på hela kroppen och nästan börja må illa...
 
2. Jag har alltid drömt om att få jobba med mode och skulle inte tacka nej till att få göra det i framtiden!
 
3. Under 12 års tid höll jag på med ridning och hästar, jag gick till och med i idrottsklass med inriktning på ridning i högstadiet.
 
4. Jag älskar att kolla på skräckfilm även om jag efteråt kan vara rädd och inbilla mig saker ett tag efter ;)
 
5. Något jag aldrig går ut i är mjukisbyxor, inte ens när jag är sjuk och ska till vårdcentralen ;)


Winterwonderland

 
Tog dessa bilder på en kylig men härlig promenad förra veckan. Det är så vackert ute med all snö och frost, dessvärre regnade det lite i söndags och det ska bli plusgrader och mer regn nu i veckan så snön är nog snart ett minne blott...
Posted in: Foto av mig



Love of my life♥

 
Störst av allt är kärleken och kärleken till sitt egna barn är faktiskt obeskrivligt. Tror inte man kan förstår det förrän man har ett eget barn att hålla i sina armar. För ett par år sedan hade jag inga som helst tankar på att överhuvudtaget skaffa barn, tur att man får ändra sig under resans gång. Livets resa har många överraskningar och livet kan ta många olika vägar, det beslut som ledde mig och min sambo in på denna resa är jag lycklig över att vi tog ♥


Don't make it more complicated...

Jeans - Mos Mosh, Tröja - GANT, Lårhögastövlar - Andrea Conti, Örhängen - min egen design
Posted in: Mina outfits



Movingday is here!

 
 
God morgon fina ni!
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit lite halvdant, mycket som snurrar i huvudet då det är dags för flytt idag. Dagen kommer med andra ord bestå av att packa det sista, städa av golven i huset och sedan i eftermiddag/ikväll går flyttlasset och vi kommer sova första natten i vårt hus i natt! Det känns helt galet och samtidigt lite overkligt men gud så skönt det ska bli att "bara" ha ett boende ;)
 
Denna vecka har lilla Astrid varit mer gnällig på dagarna än vanligt och även sovit lite oroligare. Antar att även hon påverkas av att hennes föräldrar är småstressade och har massor att göra samtidigt som mer och mer saker försvinner från lägenheten och kartonger packas i rasande tempo. Inte konstigt om hon tycker att vi beter oss knepigt och att det gör henne orolig. Blir spännande att se hur hon reagerar på att sova i huset ikväll/i natt.
 
Jag kommer tidsinställa inlägg för veckan ut då vi inte får vårt nya internet i huset förrän på måndag så tyvärr kommer kommentarerna bli lite lidande ett par dagar. Jag kommer dock uppdatera Instagram som vanligt och gissar att det kommer bli en hel del bilder från huset där innan jag kan posta på bloggen så följ mig på instagram under Maddisenj så missar ni inget :)
 
Ha en underbar onsdag fina ni och kom ihåg att kika in här även under resten av vecka för härliga inlägg! Kramar till er
Posted in: Allmänt



Kvällsinspiration

 
Bilder från we♥it / kollage av mig
Posted in: Inspiration



Det närmar sig inflytt

Tänkte uppdatera med lite bilder från huset och renoveringen. Vi närmar oss inflytt med stormsteg och i söndags flyttade vi över lite möbler för att inte behöva köra precis allt på onsdag när flyttlasset går på riktigt! Tog dessa bilder i lördags så det har hunnit hända ännu lite mer men ni får se mer när vi väl flyttat in sen.
 
Såhär såg det ut i lördags;
 
I hallen låg det isoleringsplattor utlagt på hela golvet och efter att vi varit där la de även dit värmeslingorna/mattorna i hela hallen. Igår var elektrikern där och kopplade in golvet och kollade att allt såg okej ut så efter det började de lägga golvet som ska vara i hallen, vilket blev klart igår. Väggarna kommer vi få fixa under tiden vi bor där, svårt att hinna med precis allt innan!
 
Två bilder från köket. Var lite svårt att ta på hela köket då de höll på och kaklade för fullt samt satte upp belysning men några bilder blev det i alla fall. Är så himla nöjd med allt faktiskt. Älskar murstocken som vi tog fram, blev kanon med spotlights i taket vid den också. Ska bli så roligt sen när allt är på plats och vi kan täcka av golvet och få en helhet på det vi gjort :)
 
Två bilder från vårt sovrum som faktiskt är det rum som är helt klart med undantag på en garderob/ett garderobssystem med skjutdörrar vilket vi ska ordna när vi flyttat in. Är så himla nöjd med tapeten, golvet, färgen, ja allt faktiskt. Var svårt att få bra bilder på tapeten och färgen då det började skymma när bilderna togs.
 
Det får vara allt för denna gång, ska bli så roligt att kunna visa er helhetsbilder sen när vi flyttat in. Även roligt att visa er när vi inrett och börjat komma i ordning! Hoppas ni också gillar dessa bilder. Tänkte göra ett eller flera inlägg sedan med före och efter bilder där man får se skillnaden från när vi köpte till dagens resultat direkt utan massa byggbilder. Är det något ni är intresserade av? 
Posted in: Husrenovering



Hjälpa eller stjälpa?!

 
 
 
Nu när Astrid är så rörlig och kryper samt ställer sig och går utefter varenda möbel hon kommer åt så är det svårt att hålla henne borta från allt som hon kanske inte ska hålla på med. Att dessutom försöka packa inför kommande flytt samtidigt är långt ifrån lätt. Här om kvällen hittade jag henne i vardagsrummet där hon hade öppnat skåpet där vi förvarar alla spel till vårt Playstation 4 och satt och rev ut allt på golvet. Vet inte om hon under året som gått sett att pappa oftast spelar fotbollsspel när han får lite tid över(vilket inte är så ofta i dagsläget) för det var just FIFA 15 samt spelet från året innan som hon satt och tittade på lite extra länge ;)
 
Jadu de är roliga de små liven. Hon leker mer än gärna med handkontrollerna till Playstation också så vem vet, hon kanske kommer spela tv-spel med såväl mig som sin pappa om några år. Kan bli spännande att se hur dålig/bra förlorare hon blir i långa loppet med tanke på hur envis hon är och hur arg hon blir när hon inte får göra som hon vill redan nu ;)
 
Förr, eller ja innan Astrid föddes, hände det att vi spelade tv-spel tillsammans. De spel vi körde då var främst ett tecknad/animerat tv-spel som man kunde spela mot varandra. Riktigt roligt och lite lagom avancerat och "allvarligt" då man kunde slänga ur sig massa peppande och lite smått retsamma kommentarer till varandra vilket alltid var extra roligt när man var lite trött ;) Nu dröjer det nog innan vi eventuellt spelar något tillsammans igen, blir nog i så fall att hela familjen spelar när Astrid blir lite äldre!
 
Brukar ni spela tv-spel? I så fall föredrar ni att spela själva eller tillsammans med andra?
Posted in: Allmänt



Många bollar i rullning...

 
God morgon!
Då var helgen slut och måndagen är här. Ny vecka och nya tag, nedräkningen inför flytten står nu på 2 dagar och precis som igår kommer en stor del av dagen gå till att packa ihop lägenheten. Eventuellt blir det att gå iväg till huset och städa ur sovrummet ordentligt för nu är det helt klart.
 
Annars har jag många bollar i rullning just nu både med flytt, ska börjar jobba igen om ca 1 mån så det är fix med schema och så som gäller samt att jag har två riktigt roliga saker på gång med bloggen. Kan inte riktigt avslöja vad det är än men jag lovar er att ni kommer få veta vad det handlar om när det närmar sig :)
 
Nu ska vi kicka igång denna måndag och försöka gör den till en riktigt bra dag!
Posted in: Allmänt



Packing up our life!

 
 
Knäppte några snabba bilder i morse, detta är typ standard outfit nu när man packar dagarna i ända! Ett par slitna boyfriendjeans och en skön t-shirt ;)
 
Hoppas ni har och har haft en riktigt fin söndag! Kramar till er


Ida Sjöstedt + Ellos = sant

I april, närmare bestämt den 4 april, lanserar Ida Sjöstedt en kollektion tillsammans med Ellos. Kollektionen heter La Vie en Rose och kommer innehålla sju klänningar, två kappor, tre par skor, en kuvertväska, ett doftljus och en bricka. Samtliga kläder kommer lanseras i storlekarna 34-52 precis som övriga kollektioner hos Ellos. Designer själv säger att hon tycker att det var roligt att få komplettera sin vanliga kollektion med detta och att det var en rolig utmaning att få designa inredningsprodukterna.
 
Ni kan se några av plaggen nedanför. Jag är verkligen spänd på detta släpp och kanske ska man försöka få tag i något plagg! Den puderrosa klänningen med spetstopp upptill är ju helt fantastisk!
 
Vad tycker ni om kollektionen och samarbetet?
 
 
 


Layers and different materials

Jeans - Bik Bok, Jeansskjorta - Gina Tricot, Kofta - Lindex, Lårhögastövlar - Andrea Conti, Halsband - present
Posted in: Mina outfits



It's closing in...

En bild från tidigare i veckan, hela denna outfit dyker upp senare i ett inlägg!
 
God morgon!
Här hemma har vi varit igång sedan 07.00 då lill-fröken valde att starta dagen skrattandes och busandes i vår säng. Något sömndruckna och trötta föräldrar fick glatt gilla läget efter att hon var igång en sväng redan vid 4-tiden och ville busa(tack och lov somnade hon om i vår säng efter lite välling). Så här har vi hunnit med frukost, röja ner en hel del från vinden och ut i bilen och sambon är nu iväg och lämnar av i huset. Lillan sover nu sin förmiddagslur så jag ska passa på att rensa och packa för glatta livet!
 
Det är bråda dagar nu då det bara är 5 dagar kvar till inflytt i huset omm an räknar med idag, så det är mycket som ska göras innan dess. Dels färdigställa så mycket som möjligt i huset och packa ner hela lägenheten i kartonger. Vi har kommit en bit på vägen men det är inte alltid lätt att packa när man har en liten tjej vars favoritsyssla just nu är att packa upp allt som ligger i kartonger,lådor och liknande och lägga på golvet ;)
 
Kom på att det var längesedan jag la upp några bilder från huset, ska förbi där senare idag så då kan jag knäppa några bilder igen och sedan får vi nog vänta tills vi flyttat in!
 
Vad ska ni hitta på denna lördag? Önskar er en riktigt fin dag i alla fall! Kramar från mig
Posted in: Allmänt