Tonight's gonna be a good night...


Jeans - Gina Tricot, Topp - Bik Bok, Kavaj - VILA, Pumps - Zara, Halsband - pearls for girls
Posted in: Mina outfits



After school

När man går i skolan känns det faktiskt fel att säga after work så vi studenten får väl köra en after school istället. Jag ska i alla fall ner på stan nu och möta upp ett gäng från klassen för att avnjuta ett par öl tillsammans med massa skratt och skitsnack som vanligt när vi är ute. En outfit kommer upp lite senare. Ha en fin kväll. Kram

Posted in: Allmänt



Så många stjärnor som har fallit alldeles för unga




Riktigt bra låt. Kapten röd sätter verkligen ord på känslor som många bär inom sig. Det är hemsk att många människor lämnar oss alldeles för tidigt. Den här låten är till alla de som förlorat nära och kära och till de som försvunnit från jorden!


AVSLUTAD!



Nu har du och två andra chansen att vinna ett valfritt smycke från treejewellery.se!

Fördelen med treejewellerys smycken är att de flesta smycken är unisex, det vill säga att de passar till både killar och tjejer. Därför kan både killar och tjejer delta i denna tävling!! Det är riktigt grymma och snygga smycken som passar till de flesta.

SÅ TÄVLAR DU:
1. gå in på treejewellerys hemsida och välj ut ditt favoritsmycke som du skulle vilja vinna under "lookbook".
2. Skriv en kommentar till detta inlägg där det står vilket smycke du skulle vilja vinna och varför!

STÖRRE VINSTCHANS?
1. Skriv om tävlingen på din blogg eller/och på facebook där du länkar till treejewellery och min blogg.
2. Gilla treejewellery på facebook. Deras facebooksida hitta du här!!
3. Lägg till mig på bloglovin.

Alla kommentarer som inte har med tävligen att göra skrivs i ett annat inlägg!!!

Tävlingen avslutas: måndag den 5 september

LYCKA TILL!
Posted in: Tävlingar



Dagens cravings!

Dessa ursnygga långa,stickade polotröjor/klänningar från HOPE som både Elin Kling och Columbine bar på Stockholms modevecka. Jag fick cravings på båda färgerna första gången jag såg dem och jag fullkomligt älskar dem. Snyggt till både bara ben, jeans, skinnbyxor, leggings, strumpbyxor... Den perfekta myströjan som dessutom är jäkligt snygg och helt rätt i höst! Totalt ha-begär!!

Posted in: Inspiration



31 augusti 2011

God morgon och välkommen till sista dagen i augusti!

Herregud vad augusti har gått snabbt. Det är ju nästan otäckt vad fort det gått. Nu är det alltså sista dagen på sista sommarmånaden. Från och med i morgon räknas vi helt enkelt in i hösten men förhoppningsvis blir det hyffsat varma dagar ett tag till fram över!

Idag är det dags för en heldag med föreläsningar igen, 09.15-16.00 och efter skolan blir det storhandling med min boyfriend och efter det after work, eller snarare after school med några från klassen. Så då blir det ett par öl, massa prat och skratt. På så vis är det kul att skolan är igång igen för då umgås man mer igen!

Nu blir det frukost och att svara på era kommentarer. PUSS

Posted in: Allmänt



Burning love

Här om dagen när jag skulle tända massa ljus för att få riktig mysstämning i vardagsrummet så lyckades jag bränna mig på underarmen. Ja jag är klantig och lyckas med det mesta ;) Det roliga är att brännmärket blev format som ett litet hjärta, gulligt!


Posted in: Allmänt



I'm stupid with you


Tröja - Monki, Jeans - Bik Bok, Wedges - Nilson, Väska och solbrillor - Gina Tricot, Ringar - Glitter och H&M
Posted in: Mina outfits



Återhämtning

pugh! Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner. Efter skolan drog jag direkt hem och bytte om och sen bar det av ner till Friskis och Svettis för att köra ett medel/puls pass. Riktigt jäkla jobbigt men jag kände att konditionen har blivit bättre under sommaren så det var härligt att känna. Efter träningen blev det att handla lite saker till kvällen middag och direkt när jag kom hem slängde jag ihop en chili con carne som stått och puttrat på spisen i nästan en timma. Efter det ihop koket dammsög jag hela lägenheten och sen duschade jag och nu sitter jag här med maten.

Snacka om att denna dag har varit effektiv och jag känner att jag hunnit med massor, ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll och ladda om för ännu en heldag med föreläsningar i morgon och efter det lite roligheter med klassen :)

Posted in: Allmänt



Forever Young?

Posted in: Inspiration



Höstens smyckestrend no1!

I höst är den absolut största smyckestrenden som setts på de flesta visningar och liknande stela smycken. Både stela halsband i olika storlekar och stela armband. Personligen älskar jag denna trend och det definitivt något jag kommer satsa på i höst och vinter!

Jag har plockat ihop ett kollage med några favoriter av just denna sortens smycken. Smyckena i kollaget kommer från beadsbyme och kostar mellan 89-199kr! Spana gärna in deras hemsida för ännu fler snygga smycken!



Posted in: Mode och trender



Hemma på lunch!

Oj vad man är ovan att sitta stilla i flera timmar och lyssna på någon som pratar. Märks att man haft sommarlov och jobbat massor istället. Men det går rätt bra ändå tycker jag, det är intressant det hon pratar om. Ska bli skönt att gå iväg och träna direkt efter denna heldag som jag har i skolan. Det är alltid härligt att rensa skallen med hård träning då!

Nu är jag i alla fall hemma på lunch och ska vara tillbaka i skolan vid 13.15 så nu blir det att äta, svarar på lite viktiga mail samt tidsinställa några inlägg till er som dyker upp under eftermiddagen. Hörs sen! Kramar

Posted in: Allmänt



30 augusti 2011

God morgon!

Skola idag igen, nu är allvaret igång igen och vi har en heldag med föreläsningar om olika barnsjukdomar och hur man vårdar barn. Det ska bli intressant och jag hoppas verkligen att det är en bra föreläsare för annars kommer man aldrig orka sitta och lyssna hela dagen enda fram till 16!

Jag tänkte passa på att visa er ungefär hur min vecka ser ut, i alla fall som jag vet att den kommer se ut såhär långt!



Vill du också göra en egen almanacka till bloggen? Klicka här!
Posted in: Allmänt



Sweet dreams!

weheartit

Posted in: Allmänt



Skön video och bra låt!


Älskar denna video, så jäkla skön och låten är ju riktigt bra!