Newbie home

Kunde inte låta bli att köpa denna söta vimpel när jag såg den på Kappahl. Älskar Newbies kläder och nu finns ju även inredning till barnrummet och självklart lyckas de även med den och levererar fina och söta produkter. Denna vimpel hänger nu på Astrids säng och kommer senare, när vi har ett rum att inreda, få hänga i hennes rum antingen på väggen eller i taket. Den kostar bara 99:- och det är den helt klart värd :)
 
 


Baltider

Såhär års är det hög tid för såväl studentbaler som andra baler. Jag blir smått nostalgisk när jag tänker tillbaka på min studentbal som hör och häpna gick av stapeln för 9 år sedan?! Vart tog tiden vägen? Det var en av de roligaste kvällarna jag varit med om och sällan har man, eller kanske aldrig, känt sig så fin som man gjorde då. Jag minns mycket väl hur man in i minsta detalj planerade vilken klänning man skulle ha, hur man skulle matcha med väska, skor, accessoarer osv. Boka tid till frisör i god tid, sminkning hos någon make-up artist eller hemma osv. Planerandet började långt innan och många klänningar provades innan man hittade den rätta klänningen!
 
Zalando har skapat en balguide för att ge lite tips och råd på vägen. Kanske finns det något tips som kan hjälpa just dig? Om inte annat är det bara roligt att gå in och inspireras av alla fina plagg.
 
Tänkte bjuda på två bilder från min studentbal(dels en på hur jag såg ut och en närbild på frisyren), ni kan se den nedan. Hade även förmånen att gå på balen med den underbara kille som idag är min sambo och far till min dotter och jag är lika lycklig med honom idag som jag var då!
 
 
Posted in: Madde tipsar!



The everyday casual dresscode

Jeans - Gina Tricot, T-shirt och skinnjacka - H&M, Skor - Asics, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



Onsdagsinspiration

Lite härligt inspiration denna morgon. Bilder från we♥it och kollage av mig!
Posted in: Inspiration



Bohemlyx by Gina Tricot

 
Jag älskar dessa inspirationsbilder från Gina Tricots kollektion Retro Lux. Sådär härligt lyxbohemiskt men till bra pris. Enkelt, snyggt och sommarhärligt!!
Posted in: Mode och trender



Monarken - #Pyroman

 
 
Nu har grabbarna i bandet Monarken släppt ännu en singel, denna gång är det låten #Pyroman som handlar om att leva för kicken. Att hela tiden leta efter gåshuden och den där "bungee-jump" känslan hela tiden i vardagen. En riktigt skön låt och bra text som alltid från killarna.
 
Ni kan lyssna på den här!!Ni kan även läsa en kort intervju om låten hos myliving.se och ni kommer direkt till artikeln här!


Light up the spring

Jeans, skjorta och skinnjacka - H&M, Skor - Converse, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



So yet another weekend has passed

 
 
 
Då var det måndag igen och ännu en helg har svischat förbi. En helg som fyllts med myskvällar, firande av pappa som fyllt år, husvisningar, picknick i Djurgårdsparken, långpromenad och mys med mamma. En riktigt bra helg med andra ord som bjöd på sol och härligt väder igår söndag och sol och mycket blåst i lördags!
 
Denna vecka har vi inte så mycket planer vilket känns skönt då förra veckan bestod av såväl efterkontroll hos barnmorskan för mig(kontroll efter förlossningen), vaccination av Astrid, föräldragrupp på bvc, bankmöte och lite annat.
 
En liten "to do list" för denna vecka att bocka av;
♦ Boka klipptid
♦ Fota och ordna med nytt körkort(mitt nuvarande går ut i slutet av juni)
♦ Sortera massa viktiga papper i rätt pärmar
♦ Betala räkningar
♦ Sen mysa massa med lilla Astrid såklart ;)
 
Hoppas ni får en riktigt fin start på denna nya vecka! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Vårtrötthet?

Att vara trött och lite deppig på hösten är nog många bekanta med. Att känna samma symtom på våren tror jag inte folk i allmänhet tänker på i samma utsträckning men det är faktiskt inte så ovanligt som man kanske tror. Man tänker att på våren när det börjar bli ljusare, varmare och vi går mot sommaren så ska man bli glad och pigg. Tyvärr så är det inte så för alla utan många känner sig trötta även på våren. Jag har nyss läst att saffran kan hjälpa till mot just trötthet så att man orkar med vardagen och alla dess bestyr. Fick nys om en produkt som heter Saframyl som ska hjälpa till mot just "vårnedstämdhet" och vem vet kanske fungerar det. Har själv inte testat men kanske har någon av er gjort det?! Vad tyckte ni i så fall? Skulle ni kunna tänka er att testa ett sådant preparat?
 
 
 
Posted in: Allmänt



Badrumsrenovering

I januari tog vi äntligen tag i att renovera vårt badrum. Kände att det inte alls skulle fungera med det vi hade och även en liten bebis då det inte fanns någon plats för skötbord och knappt någon förvaring. Vi diskuterade fram och tillbaka huruvida vi skulle köra kakel på alla väggar eller ej men till slut bestämde vi oss för vitt kakel med en "rand" i gråsvart i samma färg och plattor som på golvet bakom duschen för att bryta av det vita lite grann. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och vi har nu ett funktionellt badrum som passar våra behov mycket bättre än det gamla. Dessutom är det ju aldrig fel med ett nytt och fräscht badrum, det känns lite lyxigt sådär :)
 
Här nedan kan ni se lite bilder på hur det såg ut innan och hur resultatet blev. Vad tycker ni om resultatet?
 
 
EFTER:
I hörnet bredvid tvättstället har vi idag vårt skötbord men hittade ingen bild på det ;)
Posted in: Allmänt



På tvären

Vaxade jeans och sjal - Gina Tricot, Randig tröja - nelly.com, Kappa - Zara, Wedgesneaker - Nike, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



Balmain for H&M = true story!

 
 
 
I natt släpptes nyheten, H&Ms nästa gästdesigner blir ingen mindre än det stora designmärket Balmain. En av mina favoritdesigners så självklart är jag eld och lågor. Nyheten släpptes i samband med Billboard Music Awards i natt då chefsdesignern Olivier Rousteing kom på röda mattan tillsammans med Kendall Jennar och Jourdan Dunn som båda bar plagg från den kommande kollektionen! Fantastiska plagg som verkligen andas det typiska Balmainstuket!
 
Hur många förutom jag är lyriska över detta samarbete?
Posted in: Mode och trender



Stimulans för lill-tjejen

 
 
 
Då vår lilla tjej börjat försöka greppa saker mer och mer de senaste veckorna tänkte jag att hon behöver en leksak som kan hjälpa henne att utveckla detta. Så jag gick in på butiken Nära & Kära i Gamla Stan här i Eskilstuna och hittade en jättefin uggleskallra från märket Pumpkin som jag köpte. Den bkev väldigt populär och Astrid ligger mer än gärna och tittar på den, pratar med den och försöker greppa den!
Posted in: Graviditet/barn



That bomber

Vaxade jeans - Gina Tricot, T-shirt och bombarjacka - H&M, Converse, Solglasögon - Ray Ban Aviator, Halsduk - garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



Nike Leg-a-see Mishmash allover print

 
Fick hem dessa snygga träningsleggings från märket Nike för ett par veckor sedan. Älskar mönstert och de är så jäkla sköna både att mysa runt i hemma och att ha när man tränar. Köpte dem hos spartoo.se för 436kr och är mer än nöjd! Förutom kläder och skor från märket Nike finns mängder med andra produkter både för träning, vardag och fest så in och se om du kanske kan hitta något till dig :)
Posted in: Shopping