Sunday funday!




Jeans - Levi's, T-shirt - MQ, Skinnjacka - Chiquelle, Boots - Sixtyseven, Väska - Versace Jeans, Solglasögon - Ray Ban

Dagens shoppingoutfit. Blev massa fint till tjejerna och en ny underbar jacka till mig själv, är helt förälskad så lovar att det dyker upp bilder på den inom kort! 

Nu ska jag göra mig ordning och sen krypa ner i sängen och ladda för en hemmadag med mina fina och busiga ungar i morgon!

Sov gott och dröm sött ❤
Posted in: Mina outfits



Livets tjejer♥

 
Som jag älskar dessa underbara tjejer. Tänk att just jag fick bli mamma till er, det är inte klokt vad underbart jag tycker det är! Vad hade livet varit utan dessa två energiknippen? 

Posted in: Barn, Foto av mig



Stormy weather

Hej fina du!

Hur har du det denna onsdag? Jag känner mig lite småseg vilket nog beror en del på vädret som idag är regnigt och blåsigt utav bara tusan. Nästintill storm ute, usch och fy! Denna vecka har hösten verkligen kommit med besked, kallt och blåsigt. Jag är verkligen en sommarmänniska och är inte alls särskilt förtjust i höst och vinter men det gäller att göra det bästa av situationen. Så idag myser jag inne med min lilla tjej(som nu sover middag). Vi har tänt massa ljus, läst böcker, lekt i tjejernas rum och bara haft det mysigt. Jag brukar alltid jobba onsdagar egentligen men denna vecka blir det jobb för mig i morgon och på fredag istället då jag ska vara på utbildning hela dagen i morgon.
 
Ska nog försöka ta mig i väg till gymmet ikväll när tjejerna somnat för det har inte blivit någon träning denna vecka än så börjar bli dags för ett pass! Men först ska vi hämta hem Astrid från förskolan, äta lite mellis, leka, mysa och laga middag!
 
Hur ser din onsdag ut?
 
Ett par bilder från vårt vardagsrum idag, går åt mycket kaffe dagar som dessa också ;)
Posted in: Allmänt



And the cold came...




Tröja - Gina Tricot, Kavaj - H&M, Jeans - Levi's, Skor - Din Sko, Solglasögon - Ray Ban, Örhängen - MQ

Posted in: Mina outfits



Enkel men lyxig laxpasta

Ikväll åt vi en fantastiskt god laxpasta som jag hittade på bloggen Zeinas Kitchen. Den var otroligt lätt att göra och kändes ändå väldigt lyxig, perfekt sätt att piffa upp vardagens middagar! Båda barnen slevade i sig varsin ordentlig portion vilket gjorde det hela ännu roligare!
 
Tänkte därför att jag vill dela med mig av detta goda recept till er. 
 
Ingredienser till 6 portioner:
500 g lax
100 g färsk spenat, sparris eller ärtor
2 st schalottenlök eller 1 vanlig lök
2 st vitlöksklyftor
5 dl creme fraiche
2 dl grädde eller mjölk
1 fiskbuljongtärning eller salt
Svartpeppar
1 tsk dijonsenap
1 msk rivet citronskal (endast det gula)
Citronsaft efter smak
Smör eller olja till stekning
 
Gör så här:
Hacka löken och stek i olja eller smör. När löken mjuknat och fått lite färg pressa i vitlöken och stek lite till. Häll sedan över crème fraiche, mjölk/grädde, dijonsenap, buljongtärning/salt, svartpeppar och rivet skal från citron, blanda väl. Låt såsen koka upp och puttra i 10 min. Vänd sedan i färsk spenat, ärtor eller sparris och låt koka i 10 min till. Skär laxen i tärningar och vänd försiktigt ner i såsen, smaksätt med lite citronsaft från färsk citron och låt puttra i ca 3-5 min. Koka inte laxen mer än nödvändigt, då blir den torr. Servera med pasta och parmesan.
 
 
Posted in: Allmänt, Madde tipsar!



Busy weekend!

Hej fina!

Här har det ekar tomt då vi haft en fullspäckad helg och igår kväll var jag rätt trött och kraschade i soffan innan vi la oss tidigt. Jag har jobbat natt torsdag,fredag och lördag och igår sov jag lite drygt 4h för att sen gå upp och göra mig i ordning och åka på kalas hos barnens kusiner. Det var mysigt men jag kände mig lite trött måste jag erkänna! Mellan jobbnätterna har jag sovit ca 6-7h och sen har jag myst med min familj och lekt med tjejerna. I lördags skulle vi fira min mamma som fyllde år men tyvärr blev hon sjuk så vi får skjuta upp det lite.

Denna måndag är jag ledig tillsammans med båda tjejerna och vi har haft en väldigt lugn start på dagen. Astrid vaknade redan strax efter sex men Anders tog henne och lät henne titta på tv så jag fick sova lite mer. Hon kom och väckte mig 07.30 så då myste vi tillsammans i soffan en stund innan vi började med frukosten. Lilla Moa vaknade först 08.40 så hon tog rejäl sovmorgon. Vi har inga större planer för dagen. Ska försöka planera veckans mat och leka med tjejerna. Ikväll tänkte jag åka och träna när de har somnat, en bra måndags tradition!

Vad gör du denna måndag? Hoppas du får en underbar start på den nya veckan! Kramar från mig





Några bilder från vår helg❤
Posted in: Allmänt



Klippt var det här!

Igår var jag hos frissan och klippte mig och färgade in lite mer höstig färg i håret. Jag var lite feg och vågade inte gå all in på strawberryblonde så det blev "bara" slingor med det varvat med isigt blonda slingor. Men jag blev så himla nöjd! Lina på Salong Amino är verkligen grymt duktig!

FÖRE:

EFTER:

Vad tycks?
Posted in: Allmänt



Nya skor

Här om veckan när jag var och shoppade lite fick jag bland annat med mig ett par nya skor hem. Har letat efter ett par snygga och sköna vardagsskor som inte är jympaskor och äntligen hittade jag ett par som jag föll pladask för. Dessa kommer från Din Sko och de kostade 599kr!
 
 


Vad kan det vara?

Hej på er!
 
Allt väl denna torsdag? Jag har haft en ganska lugn dag där Astrid varit på förskolan i vanlig ordning 9-14 och jag och Moa mest har tagit det lugnt hemma. Vi har lekt i deras rum, plockat lite hemma, gjort lite fler äppelchips osv. Jag har även pratat med vår bvc-sköterska då Moa har fullt med små röda prickar på nästintill hela kroppen sedan igår eftermiddags. Vet inte alls vad det kan vara. Ser lite ut som en allergisk reaktion men hon verkar inte klia något på dem och vid allergi brukar det klia som satan. Hon har ingen feber, äter och dricker som vanligt och verkar lika pigg som vanligt så jag kan inte alls sätta fingret på vad det kan vara. Vi fick i alla fall en tid till bvc på måndag morgon så får vi se hur det hela artar sig. Kanske är det någon virus som ger utslag? Hon är lite snorig också... 
 
Så här ser de ut, lite svårt att fota då hon inte riktigt ville ligga still ;)
 
Någon av er som sett liknande prickar tidigare? 
 
Annars så laddar vi för en helg där jag ska jobba fredag kväll och lördag dag. Lördagen följer sedan upp med kräftskiva och på söndagen blir det kalas för stora tjejen och Moa ska då få vara hos mormor en stund då Anders också ska iväg. Så det är en minst sagt fullspäckad helg vi har framför oss. Vad har du för planer till helgen?
 
Idag blev det syskonmatchning med deras fina t-shirts från H&M :)
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon serie. Hoppas du har en fin kväll! Kramar från mig
Posted in: Barn



The checkered blazer

Måste visa ett av mina reafynd denna sommar nämligen denna rutiga kavaj som jag fyndade på H&Ms rea för ynka 200kr. Hur fin?! Jag fullkomligt älskar den och kommer använda den flitigt under hösten med såväl t-shirt under som tunnare stickad tröja!
 
Jeans - Levi's, T-shirt - H&M, Kavaj - H&M, Väska - Gina Tricot, Skor - Din Sko, Örhängen - MQ
Posted in: Mina outfits, Shopping



Ideal of Sweden a/w18

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Nu har Ideal of Sweden släppt 7 nya fashioncases till iphone och android! De är i vanlig ordning snygga och lyfter vilken outfit som helst, den ultimata accessoaren när man ändå alltid har telefonen med sig när man är på språng!

Här nedan ser ni fyra av mina favoriter, resten finns på deras hemsida!
 
 
1. HÄR/HERE | 2. HÄR/HERE | 3. HÄR/HERE | 4. HÄR/HERE
 
 
Inlägget innehåller annonslänkar


Suger ut de sista sommarstunderna!

Denna outfit slängde jag på mig när vi skulle till mamma och fika i söndags, det var riktigt sommarvarmt och härligt så passade på med ännu en sommaroutfit, kanske den sista?!
 
T-shirt - Kenzo by H&M, Kjol - Chicwish, Skor - Din Sko, Solglasögon - Ray Ban


Soliga dagar som denna!

Hej fina du!

Åh tusen tack för responsen på mitt senaste inlägg, jag blir alldeles varm inombords era fina och peppande ord!! Mer kroppspepp än kroppshets åt folket!! Kommer garanterat bjuda på mer sånt framöver då jag tycker det är otroligt viktigt!

Denna söndag vaknade vi upp till strålande solsken så vi håller på och fixar i trädgården. Spabadet har blivit rengjort och nu fylls det på med nytt fräscht vatten inför höst/vintersäsongen. Jag har passat på att plantera om våra Elefantöra som gett mängder av nya skott så nu har vi ett helt gäng fina nya blommor att inreda med. Fick hjälp(typ?!) av båda mina små kottar vilket var både mysigt och lätt frustrerande ;) Sen körde vi korvgrillning till lunch. Nu blir det att klippa gräset, skrapa trädgårdagången från mängder med ogräs och sen ska vi hem till mamma och fika på eftermiddagen. En fullspäckad men mysig söndag!

Vad gör du denna söndag?








Posted in: Allmänt