Summerlovin'



Halloj!

Ville bara kika in och berätta att jag lever då uppdateringen varit lika med noll på sista tiden. Jag njuter för fullt av semestern och det fantastiska sommarvädret! Förra veckan var vi ett stort gäng på 11pers som cyklade på Gotland och hade det gott. Nu befinner jag mig i Stockholms skärgård i sambons familjs sommarhus och här stannar vi hela veckan! Det blir sol, bad, god mat, fika, läsa böcker, slappa, umgås med sambons syskon och ta promenader! Älskar att vara här, ett av få ställen där jag verkligen slappnar av till 100% :)

Hoppas ni får en riktigt fin vecka!! Får se om jag uppdaterar senare i veckan. Kramar från mig
Posted in: Allmänt



19 juli 2014






God morgon!

Då har jag 4v semester framför mig och det känns helt underbart! Detta firades med grillfest hos sambons kompis med massa god mat, god dryck och trevligt sällskap. En perfekt start på semestern med andra ord. Idag skiner solen än så länge men det ser ut att vara en hel del moln på ingång så jag tänkte passa på att sola lite medan det går! Sen blir det nog att tvätta någon maskin och fundera lite på packning till Gotland dit vi ska nästa vecka :)

Kram från mig
Posted in: Allmänt



16 juli 2014



God morgon!

Tog sovmorgon till 10 idag och har precis njutit av en god frukost till ett avsnitt Grey's Anatomy. Verkar bli en gråmulen dag så gör inte så mycket att jag jobbar den här veckan också innan jag går på semester :) Jobbar natt denna vecka så då hinner man njuta av vädret om det är fint också!

Idag kommer min moster och mamma hit. Först blir det en promenad och sen en fika! Hoppas ni får en fin dag!
Posted in: Allmänt



A denim kind of day!

T-shirt - H&M, Jeans - Gina Tricot, Jeansväst - gammal jeansjacka, Skor - H&M(Nya!), Väska - Lindex, Armband - ungcancer.se, Syster P och H&M, Solglasögon - Ray Ban
 
Nu sticker jag iväg till jobbet för ett nattpass. Ha en fin kväll♥
Posted in: Mina outfits



Löparskor till bra pris

 
 
Hittade dessa snygga löparskor från Asics när jag var inne hos spartoo och kikade runt lite här om dagen. De har mängder med fina skor och dessa ligger på priser mellan 440-900kr lite drygt så det finns något för alla plånböcker! Löparskor är perfekt att passa på att köpa när det är rea enligt mig så in och kika om ni hittar något vettja!
Posted in: Madde tipsar!



12 juli 2014



God morgon!

Lördag och strålande solsken ute. Jag har unnat mig en sovmorgon och har precis ätit frukost. Tänkte ta en lugn promenad nu och sen blir det att ladda för helgjobb. Kör kväll idag och dag i morgon. Sen har jag bara 3 nattpass nästa vecka och sen är det 4v semester, ska bli så skönt då jag känner mig i väldigt stort behov av det denna sommar!!

Vad ska ni göra idag?
Posted in: Allmänt



3 juli 2014



Halloj!

Denna vecka jobbar jag natt och därför blir uppdateringen lite si och så. Sov till 16.10 idag och känner mig rätt utvilad och laddad för en tredje och sista natt för denna vecka. Sen väntar ledig helg med lite trevliga och roliga saker.

Blev en god jordgubbssmoothie till "frukost" när jag vaknade idag. Kvällens middag blir hemmagjorda hamburgare vilket ska bli fantastiskt gott!

Hoppas ni har en bra vecka och dag!
Posted in: Allmänt



Summerwanties

 
Summerwanties
 
Summerwanties by maddisen featuring white flats
 
Skulle gärna bära denna outfit en varm sommardag! För att hitta inköpsställen klicka på bilden :)
Posted in: Inspiration