Jaha då var det tisdag idag då..

Som vanligt på vardagar har jag jobbat idag och kom hem för en liten stund sen. Sitter nu och väntar på att Anders ska komma hem så att vi kan åka till Willys och stor handla, vi har knappt nån mat alls hemma..

Annars känner jag att min fantasi för vad jag ska skriva om idag tryter.. Ska försöka ta en powerwalk lite senare när det blivit något svalare ute.

Kan för ovanlighetens skull slänga upp en bild på eftermiddagens outfit..

 ser lite sur ut, får skylla på att jag är trött efter jobbet och av värmen ;)

T-shirt Gina Tricot, shorts Miss Selfridges i London

Nån som har ett bra tips på vart man kan hitta ett snyggt, smalt och svart nitskärp?

//Madde

Posted in: Allmänt



Sol och bad med grabbarna grus...

Har haft en helt okej dag måste jag säga. Jobbade 6-15 och direkt när jag kom hem åkte jag och Anders ut o badade med hans kompisar Hasse o Clas. En riktigt skön och trevlig eftermiddag i solen, var faktiskt väldigt skönt i vattnet också! Blev en del bollspel i vattnet och medan jag låg i solen och läste passade killarna på att spela lite fotboll.

 
 


Vi kom hem vid halv 7 och då kokade vi några ägg och stekte upp lite pytt i panna till kvällsmat. Vi borde egentligen handla men orken har tagit slut så det får vi göra imorn istället. Anders var iaf duktig och tvättade allt i vår överfulla tvättkorg, snacka om att man blir glad när man kommer hem och tvätten är klar :)

Nej nu ska jag slänga mig på soffan en stund och sen ringa Cissi.

//Madde
Posted in: Allmänt



Det blir en skön myskväll :)

Ikväll blir det en riktigt myskväll med Anders. Ska strax hämta American Pizza och sen blir det mys i soffan med en film. Funderar på att kolla på Twilight, har inte sett den än så det börjar bli på tiden :)

Imorn är det jobb som gäller igen, börjar redan kl. 06.00(!!!), riktigt tufft men det är bara att bita ihop och kliva ur sängen vid halv 5 imorn bitti..

Dags att beställa och hämta pizzorna.

Hoppas ni får en bra kväll.

//Madde
Posted in: Allmänt



Gårdagens bravader

Anders match igår slutade med vinst med 2-0 vilket de tyckte kändes skönt nu när det är 4 veckors sommaruppehåll.

På kvällen hade jag en riktigt rolig partykväll med mina vänner Cissi och Sanna hemma hos mig och Anders. Han kom även förbi en sväng med två lagkompisar för att ta ett par shots innan de skulle vidare till en annan fest :)

Idag har jag inte gjort mycket, måste erkänna att jag är en aning seg idag ;) Men men man får skylla sig själv.. hehe. Lägger upp några bilder från gårdagen här nedan.

   
  
 



Hehe ja tänka sig att det alltid är kul att fula sig på bilder :p

//Madde

Posted in: Allmänt



Shopping..

Har passat på att kika en liten sväng på rean på stan idag. Blev så att jag införskaffade mig en kjol, en tunika och en t-shirt. Jag är mkt nöjd. Lägger upp bilder på mina inköp här nedan.

  
Allt är handlat på Gina tricot. T-shirt 99:-, kjol 99,50:-(rea) och tunika 149:-


Nej nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för snart kommer mina party-pinglor Sanna och Cissi.

Nån som har tips på bra och sköna partylåtar så här på sommaren??

Hoppas ni alla får en härlig lördagkväll!

//Madde
Posted in: Allmänt



För att underlätta lite..

För att ni inte ska missa några av mina inlägg så har jag ett litet tips ;)

Lägg till mig på bloglovin genom att klicka på länken till vänster(under mina bloggtopplistor) ;)


Puss o hej //Madde

Posted in: Allmänt



En underbar kväll med två underbara vänner!

Hade en underbar myskväll med mina vänner Sara och Cissi igår. Vi grillade massa gott, kollade på fotboll o film och åt chips, bearnaisedip och chips.. Otroligt mysigt.

Tycker lite synd om U21 killarna som missar finalen efter en riktigt rysare mot England igår. Det fick avgöras på straffar och det var längesen jag var så nervös. Vi satt och skrek och vågade knappt titta, särskilt inte jag och Cissi.

När Sara och jag åkte hem vid 23-tiden stannade vi påvägen vid det relativt nya "ute-gymmet" längs åpromenaden och det var riktigt kul att prova de olika maskinerna ;) Bifogar lite bilder här nedan från kvällen igår. Måste bara tillägga att jag älskar Cissis kjol som hon köpt på MQ, very nice ;)

   
 
  
  



Det där var gårdagen. Idag blir det till att lägga sig ute i solen och ha det skönt ett tag. 15.00 ska jag iväg och kolla på Anders match i fotboll. BK Sport-Oxelösund på Ekängen IP. Sen ikväll blir det fest med Cissi och Sanna, ska bli riktigt trevligt :)

//Madde

Posted in:



Ibland behövs det göras lite nyttiga saker också...

Stannade hemma från jobbet idag också då jag även igår kväll hade ont i magen och mådde illa till och från.. Konstigt för jag vet inte alls vad det kan vara. Har mått lite illa idag också även om det känns bättre iaf, tack och lov.

Har tagit tag i lite nyttiga saker på förmiddagen iaf. Har ringt och sagt upp både telefonen och bredbandet då vi har tecknat avtal med samma leverantör som vi har tv:n på. Så nu har vi allt på samma ställe vilket känns skönt då det både blir billigare och enklare att reglera då man inte behöver ringa runt till flera om det är något problem!

Har precis slängt ihop en sallad till lunch, hade inte så mkt roliga grönsaker hemma dock men jag tog lite av varje och detta blev resultatet:


Innehåll: Isbergssallad,gurka,kabanos, ärtor samt ägg.


Ikväll blir det en myskväll med två av mina bästa vänner Sara och Cissi. Blir lite grillning och kanske filmmys, vi får se.

Vad ska ni göra ikväll? Det är ju fredag och allt :)

//Madde
Posted in: Allmänt



En ikon har lämnat oss..

Gud vad ställda både jag och Anders blev när vi i morse gick in på aftonbladets hemsida.. Michael Jackson död! Han blev endast 50 år och dödsorsaken är fortfarande inte helt fastställd förutom att man kan säga att det rörde sig om hjärtstillestånd. Jag ska erkänna att jag aldrig varit ett fan av "The king of pop" men han är en av vår tids allra största så självklart är det en stor händelse. Tänk att ett liv kan ta slut bara sådär. Ett fåtal timmar eller ibland minuter kan vara skillnaden mellan liv och död. Detta visar verkligen att man ska ta vara på den tid man får här i livet för det kan ta slut när man minst anar det.  R.I.P Michael Jackson.



Den här låten måsta jag erkänna är riktigt bra.


//Madde
Posted in: Allmänt



Eftermiddagsmys på balkongen

Har blivit lite eftermiddagsmys på balkongen. Nu är det skugga där så då orkar jag mig ut. Har fortfarande lite ont i huvudet och känner mig allmänt slut i hela kroppen, sov en stund på eftermiddagen.. Har tagit några foton från balkongen som jag tänkte bifoga. Försökte vara lite konstnärlig och fota lite på vår tomatplanta som jag odlat helt själv, från frö... Sitter annars och läser Stieg Larssons bok "Luftslottet som sprängdes", väldigt bra bok, precis som de två tidigare!!

   

Vad har ni haft för er en fin dag som denna?

//Madde

Posted in: Allmänt



Värmeslag eller nåt virus..?!

Har fått stanna hemma från jobbet idag då jag i går kväll helt plötsligt började må jätteilla och fick ont i huvudet började även frysa och svettas om vartannat... Ingen höjdare alls så idag stannade jag hemma från jobbet eftersom jag mådde ungefär likadant i morse.. Så himla tråkigt att behöva vara inne när det är så fint väder, men jag vet inte om jag orkar sätta mig en stund på balkongen.. Blir till att sluka vatten hela dagen antar jag..


Har i alla fall haft sällskap av min älskling hittills och vi har spelat lite guitar hero Metallica så det har varit nice. Lite roligare än att vara helt själv. Dags att klunka vatten igen, jag hoppas jag mår bättre snart, det här var ingen höjdare alls:(

//Madde
Posted in: Allmänt



Sista tentaresultatet har kommit...

Äntligen har det sista tentaresultatet(i psykologi) för denna termin kommit.. Och jag klarade det :) Så himla skönt det känns att veta att man inte behöver vara orolig för nån omtenta eller sånt tjaffs! Jag ska nog fira med ett glas baileys efter maten, det tycker jag att jag är värd och det är ju faktiskt lill-lördag ;)

//Madde
Posted in: Allmänt



Jag blir så trött..

Jag blir så himla trött på bittra och griniga människor. Har gott om dem på jobbet tyvärr, de hittar alltid något att klaga på och kan i princip aldrig säga något positivt. Klagar på allt som har med jobbet att göra, då känner jag att man kanske borde försöka göra något åt sitt liv istället för att bara vara bitter. Klarar helt enkelt inte av människor som varje dag klagar men sedan inte gör ett dugg för att förändra sin situation.

Min dag i övrigt har varit bra, åkte upp till Djurgården här i Eskilstuna och la mig och solade i nästan 1,5h efter att jag slutade jobba. Otroligt skönt och mysigt att bara få ligga i solen och läsa tredje boken i Män som hatar kvinnor-trilogin, Luftslottet som sprängdes heter den.

(haha jag ser ju nästan naken ut, så det kan gå.. :p)

Nu är Anders i väg och ska spela match i Oxelösund så jag blir själv hemma hela kvällen. Ska se till att laga lite mat nu. Blir pasta med tonfisksås och lite broccoli på sidan av tror jag :) Ska bli gott.

//Madde
Posted in: Allmänt



Design..

Inom kort kommer det komma upp en ny design på min blogg. Det är min goa vän Sara som sitter och ska knepa och knåpa ihop lite till mig, är själv inte helt på det säkra när det kommer till att ändra designen :p

Så håll utkik efter min ny-designade sida, den kan dyka upp när som helst ;)

//Madde

Posted in: Allmänt



Man tager vad man haver..

Har nyligen kommit hem från en heldags jobb. Var rätt lugnt i dag så det har varit ganska skönt faktiskt. Nu sitter jag i solen och njuter, har tyvärr ingen sol på balkongen nu så har öppnat ett fönster och sitter på soffkanten, går alldeles utmärkt, man får ju ta det man har.. hehe.

Ska nog ge mig på en skön lång powerwalk lite senare när det blivit svalare, är så himla skönt att gå ut och gå när det är fint väder.

Vad har ni gjort idag?

//Madde
Posted in: Allmänt