Wine and dine with loved ones!

 
Jeans - Bik Bok, Topp - köpt i Barcelona, Skinnjacka - Chiquelle.se, Boots - Nelly, Halsband - Persunmall
Posted in: Mina outfits



Thank's to the lovely weekends!

Hela denna outfit kommer upp senare
 
God morgon på er!

Hur mår ni denna söndag? Med mig är det bara bra, har sovit som en stock hela natten efter ett par nätter med dålig sömn som troligtvis beror på att dottern håller på att få två nya tänder och därför sovit väldigt dåligt och oroligt. Idag är det ju dessutom morsdag så jag blev uppvaktad med god frukost och present på morgonen av mina älsklingar. Fick ett presentkort på massage (vilket jag verkligen behöver för mina stela axlar och rygg) vilket ska bli otroligt skönt!!
 
I fredags kväll var jag på middag hos en kompis. Vi blev bjudna på bubbel till förrätten och rosévin till varmrätten, så gott och trevligt. Sen satt vi och lyssnade på gamla låtar och pratade gamla och nya minnen, helt underbart och välbehövligt! Igår var jag, sambon och dottern på roadtrip till Stockholm där vi hälsade på ett par vänner som fått sitt andra barn och även flyttat för ett tag sen, dock har vi inte hunnit dit förrän nu. En mycket trevlig dag med god lunch, barnen fick leka massor, vi tog en promenad i Hammarbyhöjden och Hammarby Sjöstad och avslutade med gofika hemma hos dem innan vi åkte hem. Väl hemma gjorde vi hemmagjord pizza med kräftstjärtar, ruccola och aioli, sååå gott! Sen somnade jag redan 22.00, var helt slut!

Idag ska jag eventuellt gå ner på stan eller så och försöka hitta någon bikini och lite annat fint. Sen i eftermiddag kommer min mamma och min bror hit så ska vi mysa med lite morsdagfika!
 
Grattis alla fantastiska mammor där ute! Hoppas ni alla får en underbar söndag nu! Kramar
Posted in: Allmänt



Lyxbohemiskt!

 
 
Något jag fullkomligt älskar är fransar på väskor, jag tycker bara att det är så otroligt snyggt! Gissa om jag blev smått lyrisk när jag fick se denna snygging från märket Pieces?! Den kostar 774kr och känns bara så otroligt rätt i tiden! Jag hittade den hos spartoo som har massor med snygga kläder, skor och accessoarer till riktigt bra priser, kanske måste jag klicka hem den?!
Posted in: Mode och trender



A better wendnesday!

 
Skjorta - Kappahl, Tröja - Gant, Jeans - Bik Bok, Kappa - Zara, Boots - Tiger of Sweden, Halsduk - H&M, Väska - Primark, Örhängen - garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



Lill-lördag deluxe!

Några mobilbilder från kvällen
 
God kväll på er!

Gud vilken härlig och rolig onsdag jag hade igår. Jobbade först ett dagpass och sedan hem för att göra i ordning sig och byta om för middag med jobbet. Vi var närmare 40 personer som åt mat, skålade i goda drycker och skrattade massor. Måste bara säga att jag fullkomligt älskar mina kollegor, bättre arbetskamrater går inte att hitta!! Så idag har man varit lite småtrött då det blev lite sent och jag dessutom har jobbat ett dagpass idag, men det gick himla bra ändå och dagen gick sjukt fort!
 
Ska ta och gå igenom mina outfitbilder jag tog på gårdagens outfit och sedan svara på lite kommentarer och ordna lite inlägg. Kan nog tänkas att det blir lite nätshopping också då jag är så galet shoppingsugen ;)
 
Hoppas ni har en fin kväll! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Mönstrade drömplagg från Nelly

Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
 
Sponsrat inlägg


Ta vara på dagen!

Dagen såhär långt ;)


Idag jobbar jag ett kvällspass så försöker ta tillvara på dagen till max innan det är dags. Blev ett gympass i morse efter frukost och nu sitter jag i solen och njuter!! Blir nog en lunch ute i fina vädret och sen en dusch efter det innan jag cyklar mot jobbet. Skulle regna i morgon så man får passa på att njuta medan man kan :)

Hoppas ni får en underbar dag! Kramar


Sommarfeelings


Hej!

Vilket sommarväder det bjuds på idag!! Gassande sol och riktigt varmt och skönt, perfekt när man är ledig!! Idag har vi hittills tvättat ett gäng maskiner, storstädat och nu hänger vi i solen medan dottern sover! Blir helt klart en eftermiddag utomhus och njuta av vädret!

Hoppas ni också får njuta lite av det fina vädret! Kram 
Posted in: Allmänt



Nytt i lillans garderob

 
 
 
I torsdags spenderade vi dagen i Erikslund Västerås där det blev en del shopping, framförallt till lill-tjejen då vi inte har några sommarkläder till henne. Så vi gick loss lite inne på Kappahl som hade massor med fina plagg. Denna gång blev det ett linne, en t-shirt, två kortärmade pyjamasar och ett par shorts :)


It's like thunderstorm

 
Flarejeans - Gina Tricot, T-shirt och jeansjacka - H&M, Wedgesneakers - Nike, Solglasögon - Ray Ban, Halsband - present och Amaze.se
Posted in: Mina outfits



Jobbhelgen börjar nu!

Jag och mitt lilla hjärta i torsdags innan vi åkte och shoppade i Västerås :)
 
God morgon på er!

Härmed inleder jag min jobbhelg på sjukhuset. Idag blir det ett monsterpass på 15h((puhh!!) och i morgon jobbar jag ett dagpass. Direkt efter jobbpasset i morgon ska jag iväg på lite skoj som jag inte kan skriva ut såhär ifall personen ifråga som vi ska överraska läser detta ;)
 
Hoppas ni alla får en fin lördag nu! Kramar från arbetsmyran :p
Posted in: Allmänt



Summer steals by IvyRevel

 
 
Just nu hittar ni dessa godbitar (och många fler plagg) från IvyRevel till nedsatt pris. Väldigt mycket fint och trendigt inför sommaren som går att fynda fram till den 22/5. Så in och kika om du hittar någon egen favorit. Ni ser samtliga plagg med nedsatt pris HÄR!
Posted in: Mode och trender



The Chloé bag

 
 
Denna fantastiska väska från Chloé pryder många modebloggares och andra kändisars axlar mer eller mindre dagligen. Synd bara att den är så dyr, dryga 8.500 kr för den lilla väskan och den större modellen kostar närmare 15.000 kr, för det är en fantastiskt snygg väska!
 
Vet att många suktar efter denna väska så därför tänkte jag bjuda er på detta härliga tips. Det har nämligen gjorts många look-a-likes på just denna väska och några av dem kan ni se nedan :)
 
1. HÄR | 2. HÄR | 3. HÄR |
 


Festivalmode från Nelly

 
Kollage: Festival
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Jag blev så enormt inspirerad när jag fick syn på detta kollage med festivalmode från nelly! Jag vill ha varenda outfit och glida runt på festivaler hela sommaren och "leka" moderiktig hippie all day and all night ;)
 
Sponsrat inlägg


Saturday's lunch-outfit

Flarejeans - Gina Tricot, Glittrig top - H&M, Skinnjacka - Chiquelle.se, Boots - Nelly.com
Posted in: Mina outfits