Jobb för hela slanten + ett litet filmtips...

Idag har jag jobbat lite extra på mitt jobb som jag är tjänstledig från eftersom jag annars pluggar. Det är fint att jobba söndagar då det är dubbelt betalt, synd bara att det skulle vara så otroligt fint väder, men det kan de vara värt ibland. Hade trevligt sällskap på jobbet iaf av både Sara och Camilla. Kul att träffa dem igen! Cyklade till och från jobbet(ta ca 20min enkel resa) så då fick man iaf lite solsken och frisk luft.

Ikväll blir det en hel del soffliggande, är rejält trött efter 8h arbete, man är inte van.. hehe. Man har det förjäkla bekvämt som student trots allt ;) Ska strax spana in sporten och sen kanske det blir en film med Anders här i soffan!

Imorn ska jag till Stockholm igen!

Kvällens filmtips: Nu eller aldrig med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Riktigt bra film om varför man bär ta vara på den tid man har här på jorden och inte bara låta tiden rinna iväg! Otroligt sevärd!!

Hur har er helg varit?

Hoppas ni får en bra veckan! Puss o kram // MJ
Posted in: Allmänt



Solsken, familjemys och allsång..

Ännu en dag med galet fint väder, helt underbart!! Idag var det invigning av nya parken och rondellen nedanför vårt hus. Var ett skapligt drag med massa små stånd, lottdragningar, vigsel på ån och allsång med Lasse Berghagen.. Vi började med lunch hemma hos oss, min mamma, Anders pappa och hans Anita gjorde oss sällskap och vi åt en supergod kycklingsallad och drack lite vin. Sedan gick vi ner och lyssnade på Lasse Berghagen och skön med i allsången, mkt mysigt!! Efter allsången var det ett par som gifte sig på en flotte ute på ån, såg väldigt romantiskt ut :) Som avrundning på denna mysiga dag blev det kaffe och hemma gjord rabarberpaj..

När föräldrarna hade åkt ringde Anders kompis Pauli och berättade att de satt ett gäng i Rothoffsparken ca 2min cykelfärd från oss så vi packade ihop lite öl, vatten och en filt och cyklade dit.. Vi stannade där till ca 20.00 och glassade i solen, sedan blev det lite pizza och Robinson-final, synd att inte Anna vann!

 
       Pusa, Sara & Micke                                      Markus,Lisa & Pauli

 


















                   Min älskling

 
                 Saga & Sara                                           Lisa, Saga & Sara


Imorn blir det jobb hela dagen(8-17), men det är ju dubbelt betalt så då känns det genast mkt bättre ;)

Hoppas allt är bra med er. Puss o kram // MJ

Posted in: Allmänt



Strålande sol..

Gud vilket underbart väder det är idag. Strålande sol och klarblå himmel. Ska nog försöka bättra på brännan lite idag, vill gärna ha en liten grund tills vi åker till Cypern om exakt en vecka. Shit vad jag längtar, ska bli så grymt skönt!!

Måste även försöka få en del gjort på min hemtenta som vanligt, känns som att den tar upp en stor del av mitt liv just nu..

Ikväll blir det nog till att kolla på Anders match(fotboll). Det är BK Sport-Härad(Anders spelar i BK Sport). Kan ju vara snällt att kika på honom ibland och jag tycker ju att fotboll är grymt kul dessutom så det är ju ett stort plus! :) Ett litet tillägg. Bk Sport-Härad 6-0(!)

Vad ska ni göra idag/ikväll?


Ha en kanondag! Puss o kram // MJ
Posted in: Allmänt



Shoppingtur, frissan och plugg...

Hade tänkt gå upp halv 9 i morse men när jag vaknade och hörde regnet smattra mot fönsterrutorna bestämde jag mig för att ligga kvar en timma till.. Sedan blev det en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt med russin och mjölk, en banan, ett glas juice och en kopp kaffe. Efter det begav jag mig vidare till min kära hårfrissa Karro på salongen Amino här i Eskilstuna. Blev som vanligt mkt nöjd  :) Jag bestämde mig sedan för att ta en liten shoppingrunda på stan innan jag skulle ta tag i mina studier igen och på gott och ont blev det en del shopping... Ska lägga in liten bilder här under med plaggen, priset och affären. Detta var en riktigt skön "ego" förmiddag, så skönt att unna sig sånna stunder ibland.

En fin sommarklänning(med en underbart snygg synlig dragkedja på baksidan), från Bik Bok 399:-


Två vanliga sköna linnen, Gina Tricot 99:-/st


Bikini, Gina Tricot 79:-/del

Nya heta brillor, Gina Tricot 79:-

På eftermiddagen blev det en del skrivandes på hemtentan som ska in om exakt en vecka(paniik).. Börjar bli en aning stressad för hur jag ska hinna faktiskt.. Men det löser sig nog, det brukar de göra.. Jag har även hunnit med en 40min powerwalk och en gäng magövningar, dips, lite hantlar och armhävningar.. Så otroligt skönt att röra på sig! Har varit en riktigt bra dag idag ska jag passa på att få säga.

Nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag laga en riktigt gourmet middag i form av små pannkakor med keso, sylt och en morot och sedan blir det ärtsoppa efter det.. Fint ska det vara ;)

Kanske ska slänga in en liten fråga till mina läsare för en gångs skull.. Vad har ni gjort idag?

Ha det så bra! Puss o kram // MJ
Posted in: Allmänt



Grande Finale

Ikväll smäller det, den stora Champions Legue finalen i Rom mellan Barcelona-Manchester United. Ska hem till Anders kompis och kolla på matchen och hoppas innerligt att Barca ska ta hem det ikväll. Går helt emot mina principer att säga nåt gott om United(eftersom jag är ett Arsenal-fan) ;)

Ska alldeles strax åka hem till mamma och lägga en tax-free beställning till vår Cypern resa som går av stapeln nästa fredag(den 5juni).. Ska bli så grymt skönt att åka iväg till sol,bad, snorkling, drinkar och god mat :)

Nej nu ska jag ta hand om maten och sen ska vi åka iväg..

Puss o kram // MJ
Posted in: Allmänt



Skola,shopping och Sthlms övernattning..

Idag har jag varit i skolan ett par timmar. Hade en muntlig framställning tillsammans med fyra andra personer från klassen där vi utförde en form av värderingsövning med resterande klasskamrater.. Var riktigt spännande att ställa frågor kring vad de tyckte om klassen som grupp, en hel del olika reaktioner kan man lugnt säga.

Efter skolan blev det två timmars jagande i butiker efter en sommarklänning, ny bikini och "gladiator-sandaler". Hittade en söt klänning men drog mig för att köpa den.. Nu ångrar jag mig, så det blir nog att springa tillbaka dit imorn och hoppas på det bästa! Det var på Bik Bok och den var vit med rosa blommor samt en snygg dragkedja på ryggen.. Om jag får tag på den imorn lovar jag att lägga upp en bild.

Nu sitter jag hemma hos min moster och hennes man i Stockholm. Så skönt att sova här ibland för det är bara 10min promenad till skolan härifrån till skillnad från 1h tågresa+ 30min promenad(enkel resa) som det är annars..
 
Ha det så bra så hörs vi. Puss o Kram // MJ
Posted in: Allmänt



Måndag igen..

Jaha då var det måndag idag igen då och man är tillbaka till verkligheten. Har haft en underbart skön helg i på landet(Stockholms skärgård) med Anders, hans pappa Göran och Anita! Inget toppenväder dessvärre, men trevligt var det ändå med alldeles för mycket snacks och godis men det kan man ju ta ibland, hehe. Blev även en hel del Yatzy spelande och jag vann faktiskt en av omgångarna med hela 300p (mkt stolt)!

Så det var en liten sammanfattning över helgen. Idag struntade jag faktiskt i föreläsningen på skolan i Stockholm, orkade inte åka upp när det inte var obligatorisk närvaro. Det blev en dag fylld med nyttiga saker istället. Började med att plugga lite psykologi, sen blev det en timmes powerwalk och direkt när jag kom hem från den blev det storstädning tillsammans med Anders. Sedan blev det tvätt för hela slanten och jag gjorde i ordning på balkongen också. Tvättade möblerna, oljade in dem och la dit de nya dynorna som inhandlades på Claes Ohlson i förra veckan. Blev rätt nöjd över resultatet(jag lägger in en bild här under).


Balkongen :)


Jag har dessvärre lite dåligt samvete då jag inte har pluggat ens i närheten av så mycket som jag borde ha gjort. Ska nog sätta mig en stund nu och försöka få lite ordning på min hemtenta som ska in nästa torsdag... Usch och blää..

Vi hörs nog imorn. Ta hand om er! Puss o kram // MJ
Posted in: Allmänt



Välkommen till min nya blogg!

Posted in: Allmänt