Sleep tight!

Blir en tidig kväll för min del. Har redan bäddat ner mig i sängen och tänkte läsa ett par sidor innan ögonlocken klipper igen. Ledig i morgon så då blir det lite sovmorgon,skönt att slippa gå upp 05.30 ;)

Sov gott och dröm sött. Vi hörs i morgon!



Posted in:



Torsdagsinspiration

Posted in: Inspiration



31 januari 2013

God morgon!
 
Snark vad trött denna tjej är idag då... Tredje tidiga morgonen denna vecka och i morgon får jag äntligen lite sovmorgon och en ledig dag, damn that feels great!! Blir alltså ett dagpass på jobbet idag och sedan är jag ledig fredag och lördag. Helt galet att det gått en hel månad på det nya året, tiden flyger verkligen fram...
 
Hoppas på en bra och givande dag på jobbet! Ha en fin dag goa läsare.
 
Jag på gymmet igår.
Posted in: Allmänt



30 januari 2013

Hej där ute!

Idag har det blivit obefintlig uppdatering här och jag ber om ursäkt för det. Blev aldrig att jag tidsinställde något inlägg igår och i morse var jag för trött. Jag har i alla fall jobbat ett dagpass och sedan varit på gymmet och kört ben/rumpa, biceps,mage och förbränning. Fick till ett riktigt bra pass, känns skönt! Blev veckans första pass, ska försöka få till tre pass denna vecka.

Får se om det blir några tidsinställda inlägg medan jag jobbar i morgon. Ha en fin kväll,jag spenderar den i soffan med sambon!



Posted in:



På gång

Åh fick detta mail idag från H&M, älskar paket :) Ska bli så kul att testa det jag beställt, även till hemmet. Längtar tills paketet kommer fram. Då ska jag självklart visa er vad det är i!
 
Posted in: Shopping



Snygga fynd!

Dessa snygga skor går att fynda till uppemot 60% just. Det finns mängder med snygga boots och även andra skor till bra priser. Jag älskar flera av dessa, de svarta från Ash är otroligt snygga och skulle mer än gärna få bo i min garderob!!
 
Har ni någon favorit av dessa?
 
 
 


29 januari 2013

God morgon!
 
Trött tjej som sovit lite oroligt i natt. Är alltid svårt att sova när man jobbar kväll och sedan vet att man ska upp tidigt och köra ett dagpass, men sånt är livet. Bara att bita ihop och köra! Tänkte sticka till gymmet direkt efter jobbet, blir nog ett MRL-pass(mage,rumpa,lår) idag, ska vara ett effektivt pass man kör tillsammans med andra under 25min. Ska bli kul att testa!
 
Hoppas ni får en fin tisdag!
 
Älskar detta citat!
Posted in: Allmänt



I'm just a dreamer...

 
Posted in: Inspiration



Batik

Jeans - Bik Bok, T-shirt och Kavaj - H&M, Halsband - Forever21, Sneakerswedges - Blink, Bälte - Garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



28 januari 2013

God dagens!
 
Allt bra denna måndag? Med mig är det fint, laddar för att jobba ett kvällspass på jobbet. Har spenderat morgonen i soffan med frukost och ett avsnitt av Gossip Girl, love it. Känns lite tråkigt att det är allra sista säsongen och att jag bara har typ 4 avsnitt kvar, men alla sagor måste ha ett slut, detta blir slutet på denna!
 
Annars tänkte jag hinna med att fota outfit till er, svara på lite kommentarer, diska, tidsinställa några inlägg och möta upp två tjejer som ska köpa lite kurslitteratur av mig innan jag sticker till jobbet vid 13-tiden. Så det är lika bra att sätta fart så jag får allt detta gjort.
 
Ha en riktigt fin måndag!
 
Posted in: Allmänt



Lazy sunday

Ormskinnsmönstrade jeans - H&M, T-shirt med tryck - Gina Tricot, Halsband - Forever21, Sneakerswedges - Blink, Skärp - Gina tricot, Smala guldringar - Glitter
Posted in: Mina outfits



Sponsrad tävling

 
Tävla om en vecka i Miami
 
Nu är tävlingen igång där du tävlar genom att fota vädret hos just dig och sedan laddar upp bilden på instagram! Detta är din chans att omvandla minusgrader, slask, vinter och kyla till sol och bad under en vecka i Miami, hur grymt låter inte det? Vår väderbortskämda internationella jury utser en ny finalist varje dag fram till 3 februari, och den bild med det finaste, mest estetiska, sorgligaste, roligaste, knäppaste bidragen vinner varje dag en vinst under två veckor och av de 14 som vunnit väljer juryn ut en slutgiltig vinnare som får åka till Miami med en vän.
 
Så här tävlar du: 1. Fota dagens väder och ladda upp bilden på Instagram. 2. Tagga bilden med #venuscompetition 3. Se till att bilden syns. Gör ditt konto publikt. Alla Bilder får en väderpoäng. Ju sämre vädret är när bilden tas, desto högre blir poängen. Tävlingen pågår till och med den 3 februari. Lycka till!
 
Posted in: Madde tipsar!



27 januari 2013

God morgon!

Gud vad skönt jag sovit i natt, känns helt rätt att jag bara var hemma och tog det lugnt igår kväll. Känner mig rätt utvilad faktiskt vilket känns underbart! Jag tänker köra ett litet styrkepass här hemma idag,är inte sugen på att gå iväg till gymmet idag. Så det blir att köra rumpa,lår och mage här hemma. Blir nog ett intensivt pass på ca 30min. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag,det går dagen utvisa :)

Vad ska ni hitta på idag?



Posted in:



Lördagskväll

Blev ingen fest med arbetskompisarna, känner mig alldeles för trött och sliten för det tyvärr så min lördagskväll sammanfattas på detta sätt:
 
Myskläder, soffläge invirad i en filt, ätit en god middag, filmen The Holiday på tv:n, en kopp te, massa goda frukter och bär och lite choklad!
 
Posted in: Allmänt



Ordning och reda

Dagen har spenderats med att få tillbaka hyllan i garderoben på väggen. När det väl var ordnat var det dags att plocka tillbaka alla skor, väskor och kläder. Jag passade därför på att rensa när jag ändå höll på och plockade för fullt. Det resulterade i 2 kassar med saker att skänka iväg och 1 kasse med saker att slänga. Känns riktigt skönt!
 
Minskade antalet saker ovanpå hyllan också då jag inte vill riskera att den ska braka ner från väggen igen, så några av mina favoritklackar fick inta första parkett på hyllan och sedan la jag ner lite saker i mina fina kassar från Victorias Secret och Jimmy Choo for H&M :) Tycker det blev riktigt fint!
 
Vad tycker ni?
 
En liten inblick i min garderob.
Posted in: Allmänt