The grey dress

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Jacket / 2. Dress / 3. Heels

Posted in: Mode och trender



Tid för ett barn i taget

 
 
 
Lite halvtaskig upplösning på sista bilden men gillar den ändå ;)
 
I lördags tog jag med mig vår stora tjej på en liten shoppingrunda. Har märkt att hon varit lite extra lättretlig till och från på sista tiden så tänkte att vi testar att åka iväg bara hon och jag. Hon kvittrade som en fågelunge och var så glad hela tiden, underbart! Blev inte ens arg eller ledsen när hon pekade på saker i leksaksaffären som hon ville köpa och jag så nej utan tog det "nejet" och bara accepterade det(trots att hon är tre år!). Det var riktigt härligt! Hon fick välja en leksak som vi köpte och sen blev det nya skor, en t-shirt och så fyndade vi en ursnygg höstjacka på rean åt henne! Vill ni se den i ett inlägg? Sen avslutade vi det hela med fika på Espresso house och så köpte vi med oss lite lördagsgodis innan vi åkte hem.
 
Det var en jättemysig eftermiddag och den fick mig att tänka lite på vikten av att lägga tid på barnen var för sig lite då och då. Nu har vi varit hemma tillsammans hela familjen i fem veckor och gjort allt tillsammans mer eller mindre. Jag kom att tänka på att jag och Astrid nog inte gjort något tillsammans bara vi sedan Moa föddes för ett år sedan så det var verkligen på tiden att få vara bara med sin stora tjej. Det är klart det blir en omställning  för Astrid som varit själv först och sedan måste dela allt med Moa. Dessutom vill ju Moa helst vara där Astrid är mest hela tiden och leka med precis samma saker som hon gör. Jag tror det är viktigt att man försöker ge Astrid lite utrymme även hemma ibland då det är viktigt att få vara ifred ibland även om de är jättefina tillsammans också.
 
Ni som har barn, hur tänker ni kring detta? Ni som växt upp med syskon, hur har era föräldrar gjort?</div
Posted in: Barn



2 för 1!!

 

This post contains adlinks from Adviral



1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Fram till på söndag får man, vid köp av två skal, det billigaste på köpet så skynda in för att ta del av detta grymma erbjudande. Jag ska själv passa på då det börjar bli dags att förnya sig lite!

Posted in: Madde tipsar!



Det här med kroppshets!

När sommaren kommer är det många som blir stressade. Stressade över att "behöva" använda mindre kläder och att visa sig i bikini eller baddräkt på stranden. Jag har själv varit en sådan som tyckt att det varit jobbigt att visa upp sin nakna hud med "skavanker" som man själv målar upp i huvudet och som det inte alls är säkert att någon annan ser. Jag har varit en sådan person som dragit ner eller helt slutat med kolhydrater när sommaren närmat sig, ökat på antalet förbränningspass till 4 pass/vecka och gått in till hundra procent för att få en slimmad kropp. Hälsosamt? Nej inte särskilt! Tack och lov har jag kommit bort från det där till stor del nu.
 
Efter mina graviditeter har jag lärt mig att tycka om min kropp även om jag inte är helt nöjd just nu då jag gärna vill vara, framförallt, lite starkare i kroppen samt få lite mer tonade muskler men det är inte så att jag drar mig för att visa mig i bikini eller korta shorts längre. Träningen är inte hetsad till att uppnå ett slimmat resultat utan idag tränar jag främst för att jag mår bättre såväl fysiskt som psykiskt av att röra på mig, jag vill ha en stark kropp som orkar leka och busa med mina tjejer även när de växer och blir större och jag vill känna att jag mår bra i kropp och själ!
 
En aspekt i hela den här träningshetsen är att jag trots allt är mamma till två små tjejer som ska växa upp i den utseendefixerade värld vi lever i idag. Jag vill försöka ge dem en sund inställning till träning, hälsa och mat redan från början. Hoppas kunna ge dem ett starkt självförtroende så de ska trivas med sig själva precis som de är och se värdet i att vara sig själv och inte härma alla andra ♥
 
Självklart har jag fortfarande dagar då hjärnspökena letar sig fram och jag helst bara vill träna och träna för att få bort den där putmagen eller de där kärlekshandtagen men i slutändan känner jag mig tryggare i mig själv och jag låter inte de tankarna ta över längre! Min kropp har ändå burit två barn på lite drygt två år och det om något är helt fantastiskt! Man ska inte behöva hetsa tillbaka till "sin gamla kropp" utan låta kroppen återhämta sig allt eftersom!
 
 
 
Så här ser jag ut idag, två graviditeter senare och inte så jättemycket tid till träning, men jag är ändå rätt stolt över min kropp!!


Gravidkläder

 
\n
Inlägget innehåller adlinks
\n
 
\n
Fick en önskan från en av er läsare att jag skulle tipsa om lite snygga gravidkläder så självklart gör jag det. Älskar när ni kommer med förslag på saker ni vill att jag ska dela med mig av och försöker alltid tillgodo se det! När jag var gravid köpte jag en hel del kläder från asos då de har en fin variation av kläder till både gravida och ammande kvinnor!
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
1. Klänning | 2. T-shirt | 3. Topp | 4. Jeans | 5. Klänning | 6. Sweatshirt | 7. Baddräkt
\n



Vacaymode


Klänning - Lindex, Hårband - Lindex, Sandaler - gamla, Halsband - Bjørg, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Skynda och fynda!

Inlägget innehåller adlinks
 
Just nu börjar de flesta reor närma sig slutspurten men än finns det en hel del godbitar kvar att fynda. Jag har plockat ihop ett urval av fina plagg från Boozt.com som ni kan se här nedan. Alla dessa plagg är nedsatta med hela 70%, hur grymt är inte det?! Så in och fynda era favoriter innan de tar slut!
 
 
1. Klänning | 2. Sandal | 3. Slip-on | 4. Kimono | 5. Kofta | 6. Tröja | 7. Baddräkt | 8. Topp
 
Inlägget innehåller adlinks


Home again!

Hej fina läsare!

Hör har det ekar lite tomt då vi varit iväg till Hudiksvall och hälsat på vänner så passade jag även på att ta en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka.

Vi hade ett par riktigt härliga dagar uppe i Hudik. Varma och soliga dagar som fylldes med sol och bad, god mat, god dryck och lek för barnen på tomten sent på kvällarna. En härlig semester med andra ord!

Hemkomna igår vid middagstid och denna morgon började jag med ett pass på gymmet, underbar start på denna söndag. Nu blir det lite fix i trädgården och i eftermiddag ska vi fira min svägerska som fyllde år igår. 

Vad ska du göra denna söndag?







Posted in: Allmänt



Summer Essentials!

This post contains adlinks from Adviral



1 - HÄR / 2 - HÄR / 3 - HÄR / 4 - HÄR / 5 - HÄR / 6 - HÄR / 7 - HÄR




5 svalkande tips!


Vilken värmebölja vi befinner oss i, helt galet för att vara i Sverige! Här hemma har vi haft runt 30-31 grader även inomhus vilket gör det mer eller mindre olidligt att vara hemma, som tur är har vi en källare att sova i och där är det i alla fall "bara" 24 grader, hehe.

Tänkte passa på att tipsa om bra sätt att svalka sig på som vi kör på här hemma:

BADA/DUSCHA - Ett av de mest effektiva sätten för att svalka sig är helt klart att bada eller duscha kallt. Tänk på att för att få maximal nedkylningseffekt så bör du även doppa huvudet då mycket värme alstras den vägen!


KALL DRYCK - Vi har sett till att alltid ha en kanna iskall iste i kylen för det gillar hela familjen(eller lilla Moa har ej fått dricka det än men vi andra klunkar det mer än gärna). Isyället föe vanligt kaffe gör vi iskaffe vilket svalkar fint i värmen! Vill ni ha recept på iskaffe? 


KALLA FRUKTIGA MELLANMÅL - Vattenmelon, fryst banan att mixa tillsammans med yoghurt och annan fryst frukt så det blir som nyttig glass. Smoothies med frysta bär.


GLASS - När det är så här varmt frossar vi i framförallt isglass för att svalka oss!



SKUGGPLATS - När det är så här extremt varmt håller vi oss mest i skuggan för det mår hela familjen bäst av!

Hur svalkar du dig i extremhettan?

Posted in: Madde tipsar!



Landetstyle


T-shirt - Lindex, Jeansshorts - Levi's 501, Sandaler - gamla, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Skärgårdsliv 2.0

Vi har spenderat hela denna vecka på landet, vid sambons familjs skärgårdshus utanför Norrtälje. Underbart väder, massa bus kusiner emellan, grill, vin, massa godsaker, solnedgångar och mys! 

Planen är att åka hem i morgon för att tvätta, mysa hemma lite och sen packa om då vi ska styra kosan upp norrut mot Hudiksvall på onsdag.












Posted in: Allmänt, Mina resor



All that glitters...

Inlägget innehåller annonslänkar
\n
\n\n
 
\n
Inlägget innehåller annonslänkar
Posted in: Mode och trender



Moa 1 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Moas 1års dag, hurra hurra hurra!!

Denna underbara lilla tjej har alltså för fullt vår tillvaro och vår familj i ett helt år. Detär helt underbart. Ett år fyllt av glädje, skratt, tårar, oro, lycka och rädsla. Hon kom till världen med ett akut kejsarsnitt vilket skakade om oss lite återigen men alla mådde bra efter omständigheterna. Endast en vecka gammal skrämde hon livet ur oss alla när hon fick hög feber och det visade sig vara en hjärnhinneinflammation orsakad av virus (tack och lov då samma sjukdom orsakad av bakterier kan vara dödlig för små barn). Efter det här hon varit en otroligt nöjd bebis som sällan är ledsen utan mest skrattar, busar och kvittrar glatt. Vi så det senast idag att det är otroligt vilken glad liten tjej vi fått till vår lilla familj som i och med hennes födsel känns komplett!

Kärleken mellan henne och Astrid är fantastisk att se och varje dag förundras vi av hur goa de är mot varandra 💕

Här kommer några bilder från hennes första år i livet!














Posted in: Barn



Underbart kalas!

Hej fina!

Igår hade vi kalas för vår lilla Moa som fyller 1år i morgon. Eftersom Sverige dessutom spelade kvartsfinal mot England körde vi på blågult tema och Sverigetröjor var ett självklart inslag! Synd att Sverige förlorade men de har gjort en grym turnering och det blev en riktigt rolig fotbollssommar. 

Vi körde på fika med tårta, bullar och kakor innan vi öppnade paket. Moa var inte jätteintresserad av själva paketen men hon fick så mycket fina saker. Både kläder, leksaker och presentkort! Efter det blev de fotbollstittande i vårt vardagsrum, några barn hoppade studsmatta och lekte på tomten. I halvtid körde vi lite fiskdamm och efter matchen bjöd vi på kokt korv med bröd, diverse tillbehör och hemmagjord coleslaw. En supermysigt eftermiddag och kväll med våra familjer och släkt ❤ Moa kvittrade som en liten fågel hela kvällen och var så nöjd, vilket kändes fantastiskt!

Bjuder på lite bilder här nedan!













Posted in: Barn