Måndag - ny vecka och nya tag!

Vacker himmel tidigare i vintras
 
 
Halloj!
 
Då var det måndag igen och ännu en ny vecka är påbörjad. Vår lilla tjej har hunnit bli 5v och hon växer så det knakar. Börjar så smått växa ur några av kläderna i storlek 50 men inte riktigt alla än, har kunnat börja med några plagg i storlek 56 men många av dem är fortfarande väldigt stora på henne. Det händer grejer också med henne, vi har under slutet av förra veckan fått de första "ordentliga" leendena (inte bara de reflexmässiga leendena som beror på magknip) och hon ligger och gör massa olika läten titt som tätt. Verkligen häftigt hur mycket som händer med de små liven redan såhär tidigt under deras liv!
 
Annars har helgen spenderats med sambon, långpromenader, våffelkalas hos svärfar och mys med min lilla familj. En lugn och skön helg som trots det gått alldeles för fort. Känns mest tråkigt att helgerna går så fort eftersom sambon måste jobba i veckorna och jag och lillan får roa oss på egen hand. I morgon blir det i alla fall bebisträff och lunch då tre av mina jobbarkompisar också fått barn(vi alla fyra fick barn inom 3v från varandra vilket är riktigt kul) så det ska bli jätteroligt att träffa dem och få se deras små bebisar. Antar att det blir mycket prat om våra upplevelser av förlossning och allt efter det.
 
Nu ska jag försöka läsa ikapp lite mail och äta lunch innan vår lilla tjej vaknar. Hoppas ni får en fin vecka, kortvecka för de som jobbar i och med påsken ju vilket aldrig är fel! Kanske har ni även påsklov?
 
Ta hand om er! Kram från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Becka

Åh vacker himmel!

2015-03-31 13:13:50
Blogg: http://photos-by-becka.bloggo.nu
linnea sånevall

Hej! Vilken fin blogg du ha. Jag har följt din blogg väldigt länge och tycker att den är jättebra. Just nu har jag ett samarbete med Todiefor på min blogg och jag har en rabattkod där. Som du säkert redan vet så har Todiefor väldigt fina bikinisar som är perfekta till sommaren. Det skulle vara roligt om du kollade in min blogg, det skulle betyda mycket. Ha en bra dag!

2015-03-31 17:13:39
Blogg: http://linneasliife.blogg.se
Linda

Mysigt! :)

2015-04-01 05:05:56
Blogg: http://adnilas.blogg.se
Elin

Hoppas att du haft en fin vecka hittills!

Tiden går så snabbt med den lilla!:)
Lät som en jättehärlig helg och vecka :)

2015-04-01 21:03:44
Blogg: http://elin-mylife.bloggplatsen.se
Malin

Åh redan fem veckor lilla sessan, så fort tiden går. :)

2015-04-02 08:55:37
Blogg: http://majzans.vimedbarn.se
Emma-Väntar tvillingar!

Låter som livet rullar på bra hos er :)
Har lilltjejen fått något namn än :)?

2015-04-02 11:53:35
Blogg: http://princessemma.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: