Baltider

Såhär års är det hög tid för såväl studentbaler som andra baler. Jag blir smått nostalgisk när jag tänker tillbaka på min studentbal som hör och häpna gick av stapeln för 9 år sedan?! Vart tog tiden vägen? Det var en av de roligaste kvällarna jag varit med om och sällan har man, eller kanske aldrig, känt sig så fin som man gjorde då. Jag minns mycket väl hur man in i minsta detalj planerade vilken klänning man skulle ha, hur man skulle matcha med väska, skor, accessoarer osv. Boka tid till frisör i god tid, sminkning hos någon make-up artist eller hemma osv. Planerandet började långt innan och många klänningar provades innan man hittade den rätta klänningen!
 
Zalando har skapat en balguide för att ge lite tips och råd på vägen. Kanske finns det något tips som kan hjälpa just dig? Om inte annat är det bara roligt att gå in och inspireras av alla fina plagg.
 
Tänkte bjuda på två bilder från min studentbal(dels en på hur jag såg ut och en närbild på frisyren), ni kan se den nedan. Hade även förmånen att gå på balen med den underbara kille som idag är min sambo och far till min dotter och jag är lika lycklig med honom idag som jag var då!
 
 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Divorce your horse

Så fin klänning och riktigt häftig och fin håruppsättning! :)

2015-05-28 15:38:57
Blogg: http://divorceyourhorse.se
N

Åh vilken fin klänning du hade på balen!

2015-05-28 17:00:54
Blogg: http://nouw.com/nathaliemaria
Emma

Åh vad fin du var! :)

2015-05-28 22:03:40
Blogg: http://nouw.com/emmao
Matilda

så fin!

Linda

Åh så fin du var och vad härligt att ni fortfarande är tillsammans du och din sambo. Det är ju inte alltid det blir så när man hittar någon i unga år.
Ha en fin Fredag, här ska det jobbas kväll :-( sen så får jag Fredags mysa själv ikväll då min sambo ska åka bort och kommer hem sent imorgon kväll
Kram Linda

2015-05-29 13:19:41
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Marie

Så fin klänning! Ditt inlägg får mig att tänka tillbaka på min studentbal. Jag ville ha en klänning som inte såg exakt ut som alla andras. Min var också lång som gick i grått och som hade en zick-zack knytning på ryggen.

2015-05-30 06:55:58
Blogg: http://maarrre.blogg.se
sara

Såå fint!! :D

2015-05-30 19:30:54
Blogg: http://nouw.com/saarah
Nina

Vilken kul överraskning - jag tog också studenten samma år :) Då trodde vi väl inte att du skulle ha ett litet barn och jag precis gift mig!

Min instagram om du vill se bilder ;)
@photosbyninah

2015-06-03 11:22:25

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: