Thank's to the lovely weekends!

Hela denna outfit kommer upp senare
 
God morgon på er!

Hur mår ni denna söndag? Med mig är det bara bra, har sovit som en stock hela natten efter ett par nätter med dålig sömn som troligtvis beror på att dottern håller på att få två nya tänder och därför sovit väldigt dåligt och oroligt. Idag är det ju dessutom morsdag så jag blev uppvaktad med god frukost och present på morgonen av mina älsklingar. Fick ett presentkort på massage (vilket jag verkligen behöver för mina stela axlar och rygg) vilket ska bli otroligt skönt!!
 
I fredags kväll var jag på middag hos en kompis. Vi blev bjudna på bubbel till förrätten och rosévin till varmrätten, så gott och trevligt. Sen satt vi och lyssnade på gamla låtar och pratade gamla och nya minnen, helt underbart och välbehövligt! Igår var jag, sambon och dottern på roadtrip till Stockholm där vi hälsade på ett par vänner som fått sitt andra barn och även flyttat för ett tag sen, dock har vi inte hunnit dit förrän nu. En mycket trevlig dag med god lunch, barnen fick leka massor, vi tog en promenad i Hammarbyhöjden och Hammarby Sjöstad och avslutade med gofika hemma hos dem innan vi åkte hem. Väl hemma gjorde vi hemmagjord pizza med kräftstjärtar, ruccola och aioli, sååå gott! Sen somnade jag redan 22.00, var helt slut!

Idag ska jag eventuellt gå ner på stan eller så och försöka hitta någon bikini och lite annat fint. Sen i eftermiddag kommer min mamma och min bror hit så ska vi mysa med lite morsdagfika!
 
Grattis alla fantastiska mammor där ute! Hoppas ni alla får en underbar söndag nu! Kramar

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Celine

Låter som att du har haft en otroligt bra helg!

2016-05-29 16:18:42
Blogg: http://celinelf.blogg.se
Kattis

Låter som du haft/har en riktigt bra helg!:)

2016-05-29 17:28:59
Blogg: http://stellaefoto.blogg.se/
Jennifer

Wow vilken härlig helg ni verkar ha haft, och skönt för er att få sova lite bättre!
Grattis på morsdag. Och vilken fin present du fick, välbehövligt när man har småbarn ;).

2016-05-29 19:20:33
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se
johanna

åh det låter som en fantastisk helg!!

2016-05-30 21:59:06
Blogg: http://www.patetikekonst.blogspot.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: