Paris i bilder del 2

Vi kom fram till Paris och flygplatsen Charles De Gaulle 17.30 på lördagen och efter att vi fått vår väska letade vi upp en biljettkassa där vi köpte varsin bussbiljett(tur och retur) till Paris, i närheten av där vi skulle bo. Bussresan tog 1h och 15 min och när vi klev av bussen var vi allmänt vilse då vi varken hade en karta eller någon större aning om vart hotellet låg. Det slutade med att vi tog en taxi till hotellet. På lördagkvällen efter att vi hade checkat in bytte vi om lite och tog det lugnt en stund innan vi gick ut och utforskade den delen av Paris som vi bodde i. Det slutade med att vi gjorde det enkelt för oss och åt på Mc Donalds och sedan gick hem och la oss tidigt.

Andra dagen(söndagen) gck vi upp och handlade samt åt frukost innan vi begav oss ut i riktning mot Notre Dame och Louvren. Vi gick i princip överallt vi skulle vilket resulterade i grymt ömma fötter och ben.

Tour Montparnasse heter det där tornet som  är 210m högt(Eiffeltornet 320m högt). Det låg i närheten av där vi bodde så det gick vi förbi många gånger. Vi läste att man fakiskt kunde åka upp i den byggnaden och se på utsikten, men det var inget vi gjorde.

Jag på en gata i Paris, mulet men skönt i luften!

En vacker fontän påväg mot Luxemburg trädgården

Jag skrattar åt nåt knäppt som älsklingen sa(vilket inte är ovanligt:p) och i bakgrunden ser ni en liten liten del av Jardin Du Luxemburg(Luxemburgträdgården).

I Luxemburgträdgården

I Luxemburgträdgården

St Sulpice. Kyrka som var med i Da Vinci Koden

Det där var en liten del av bilderna från första dagen, som ni säkert förstår finns det en hel del bilder till och då jag själv tycker det är jättejobbigt med långa inlägg så kommer jag dela upp bilderna i flera inlägg. Så håll utkik för det kommer mer härliga Paris bilder!!


Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

jOSSA

sv: okej trevligt ^^ det var fina bilder , ser härligt ut:D

2010-04-01 12:50:09
Blogg: http://josya.blogg.se/
M E T T E W I I K♥

förstår det! :D

2010-04-01 13:55:13
Blogg: http://mettews.blogg.se/
http://mmajda.blogg.se

SV: Ah, nice! Kikar in tillbaka. =)

Har du haft det roligt? KRAM

2010-04-01 13:55:57
Blogg: http://mmajda.blogg.se/
buunie

jag var i paris för något år sen, finner det dock som en grå plats eftersom att jag drabbades av en riktig depression när jag var där. det var verkligen grått och trist :O

2010-04-01 14:13:08
Blogg: http://tobecontinued.tk
Johanna

Åh Paris! Jag var där i somras, helt underbart :D

2010-04-01 16:49:14
Blogg: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Elaine

Kul att du gick till Jardin du Luxembourg:)

2010-04-19 19:41:49
Blogg: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Anonym

Kul att du gick till Jardin du Luxembourg:)

2010-04-19 19:42:20

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: